User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Antalya-Bodrum Arası Yol Tarifi Yardım (ACİL)

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Antalya-Bodrum Arası Yol Tarifi Yardım (ACİL)

Bayram sonu arabayla tatıle cıkmayı dusunuyoruz. Önce bodruma sonra çeşmeye gideceğiz fakat duyduguma gore antalya-bodrum arası yollar cok kotuymus özellikle muğla-milas arası baya kotuymus.
    Yolu uzatıp sahilden fethiye ölüdeniz uzerınden gıtsek gene bı 50km cıvarı yol yapım varmıs yollar gene baya kotuymus.
    Yolun uzunlugu problem degıl en temiz hangi güzergahtan gıdebılırız ?

Çeşmeyi oldukca ıyı bılıyorum fakat bodrum hakkında pek bır bılgım yok, gideceğimiz otel bodrum gümbette merkeze çok yakınmış..

Ya da olmadı ılk once burdan dırek çeşmeye ordan bodruma geçsek nasıl olur, yollar bızı gene üzermi ?

Gitmeden ön 2 çamurluğa ve kaputa koruyucu fılm cektırıcem, duruma yanı sızın tavsıyelerınıze gore de araya bayram girmeden hemen yarın ilk iş geçici olarak ön lipi söküp arabayı kaldırmayı düşünüyorum..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldan giderken yol çok güzelde bodrumdan aşağısı kotu sanırım

bodruma gittikten sonra çeşme ye kadar yol başarılı o konuda sıkıntı yaşamazsınız

bodrum dan didim yolu uzerinden sokeden otobana girer direk çeşmeye basarsınız

ama anlatya - bodrum arasında hiç fikrim yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman anladıgım kadarı ile bızım ıcın asıl sıkıntı bodrum milas arasında olacak, bodrum milas arasına alternatif nereden gıdebılırız acaba

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bodrum-milas arasında sıkıntı yok. yol çok güzeldir. ama muğla-milas arasında çalışma vardı en son. muğladan sonrasında da sıkıntı yoktu fethiyeye kadar.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bodrumdan izmir çeşme istanbul arası temiz bir yol oyle abartılıcak kotu denicek bir yanı yok

arada ufak tefek sıkıntılı kesimler olabiliyordu yapım var diye ama artık bitmiştir oralarda

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmırden bodruma. yol cok guzel sadece bafa golunde bıraz calısma var mıcır heryer s2k ıle gıdersen tas yeme rıskıne gırebılırsın onun harıcınde cok guzel yol.

cesme otoban > ızmır > aydın otoban > soke cıkısı > Soke > Bafa golu > mılas > Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Keeper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bodrum-milas arasında sıkıntı yok. yol çok güzeldir. ama muğla-milas arasında çalışma vardı en son. muğladan sonrasında da sıkıntı yoktu fethiyeye kadar.
    Yanlış yazmışım muğla-milas arası o zaman
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bodrumdan izmir çeşme istanbul arası temiz bir yol oyle abartılıcak kotu denicek bir yanı yok

arada ufak tefek sıkıntılı kesimler olabiliyordu yapım var diye ama artık bitmiştir oralarda
    Bodrum ceşme arası yol cok guzelmıs sanırım, antalyadan bodruma duzgunce gelebılsek ıyı olacakta su mugla mılas arasına alternatıf lazım

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben fethiyedeyim yazları ama şuanda olağan dışı olay yüzünden istanbuldayım.O yolu bu yaz en az 5 defa git gel yaptım.İğrenç ötesi çukur dolu iyi 3-4 düzlük var oralarda çok radar var (göcek tüneline kadar radar yok ondan sonra başlıyorlar) bir sağ sapaktan bodrum diye çıktıktan sonra anla kötü bir yol başlıyacak.marmarise gelmeden ışıklar var tabelayla ayrım oraya geçtikten sonra bir dağa çıkıyorsun bütün marmaris gökova körfezi falan gözüküyor oradada asfaltlama çalışması vardı.Bitmiş olabilir.
    Bu arada öyle ölüdeniz falan gelme boşuna ciddi ciddi bu son 2-3 sene fethiye çok bozdu.

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kötü değil fakat bodrum milas yolunun belli bir yerinde çalışma vardı en son mıcırlı kumlu ve biraz çukurlu bir yol coil'li s2k biraz zorlayabilir

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha yenı gectım sayılır,Antalyadan gelıceksenız,Tavas yolunu kullanmayın,Aydın tarafından gelın.
    Yolda yer yer calısmalar var,ozellıkle yatagana kadar.Ancak Germencık yolunu kullanıcaksanız,fazla bır sey yok ama kalabalık...

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gümbette pek çok otelin otoparkı yok ve kalabalık bir yer olduğunu söyleyebilirim. s2000 e iyi bir yer bulmak gerekir

TurboJDM
    Misafir
    Fethiye muğla arası şuan sorun yok pazar günü fethiyeye salı günü muğlaya gittim tüm yol duble yol. ama yatağandan ilerisi bilememde varsa yatağan bodrum arası vardır

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ATA ile git gidersen s2000 ile rezil olursun dur kalk zaten 2 parmak yere
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ızmırden bodruma. yol cok guzel sadece bafa golunde bıraz calısma var mıcır heryer s2k ıle gıdersen tas yeme rıskıne gırebılırsın onun harıcınde cok guzel yol.

cesme otoban > ızmır > aydın otoban > soke cıkısı > Soke > Bafa golu > mılas > Bodrum
    Anladım ya bro bodruma gıttıkten sonrası cok sıkıntı olmaz heralde asıl bodruma gıdıs sıkıntı :S
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben fethiyedeyim yazları ama şuanda olağan dışı olay yüzünden istanbuldayım.O yolu bu yaz en az 5 defa git gel yaptım.İğrenç ötesi çukur dolu iyi 3-4 düzlük var oralarda çok radar var (göcek tüneline kadar radar yok ondan sonra başlıyorlar) bir sağ sapaktan bodrum diye çıktıktan sonra anla kötü bir yol başlıyacak.marmarise gelmeden ışıklar var tabelayla ayrım oraya geçtikten sonra bir dağa çıkıyorsun bütün marmaris gökova körfezi falan gözüküyor oradada asfaltlama çalışması vardı.Bitmiş olabilir.
    Bu arada öyle ölüdeniz falan gelme boşuna ciddi ciddi bu son 2-3 sene fethiye çok bozdu.
    Yapma yauw hepten ıcıme kurt dustu sımdı
    Alıntı Deagles48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kötü değil fakat bodrum milas yolunun belli bir yerinde çalışma vardı en son mıcırlı kumlu ve biraz çukurlu bir yol coil'li s2k biraz zorlayabilir
    Kanka bu yol bızı baya zorlıcak gıbı
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha yenı gectım sayılır,Antalyadan gelıceksenız,Tavas yolunu kullanmayın,Aydın tarafından gelın.
    Yolda yer yer calısmalar var,ozellıkle yatagana kadar.Ancak Germencık yolunu kullanıcaksanız,fazla bır sey yok ama kalabalık...
    Abi tavas yolunu kullanacaktık ama eger bozuksa orayı kullanmayalım, kalabalık olması sıkınyı degıl germencık daha uygun gıbı
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gümbette pek çok otelin otoparkı yok ve kalabalık bir yer olduğunu söyleyebilirim. s2000 e iyi bir yer bulmak gerekir
    Çeşme gıbıyse otopark buyuk sıkıntı valla napıcaz bılmıyorum. Belkı bılıyorsundur gideceğimiz otel isis: :::ISIS::: Bodrum | TURKEY :::
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fethiye muğla arası şuan sorun yok pazar günü fethiyeye salı günü muğlaya gittim tüm yol duble yol. ama yatağandan ilerisi bilememde varsa yatağan bodrum arası vardır
    Anladım zaten yolun ufak tefek kısımları can alıcı noktalar yanı bı 5km lık yolda on tarafa gelecek taşlar omrumden bı 5 yıl alır heralde
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ATA ile git gidersen s2000 ile rezil olursun dur kalk zaten 2 parmak yere
    Valideden yana problem olmazsa bu gıdısle atayla gıdcek gıbıyız s2k ıle gıdersek hadı arabayı kaldırıp on tarafa komple koruyucu folyo cekttırdık yolu cozduk dıyelım otopark yoksa yada var ama yer yok vale arabayı alıyorsa mumkun degıl ben uyuyamam bılıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardımcı olan herkese çok tesekkur ederım tech'ı sevıyorum ya
    ***** yol raporlarından sonra s2k ıle gıtmekten vazgectım, dıger arabayla gıdecegız..

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın s2k ile gitme bugun geçtim o yolu aydın otobani çıkışından milasa kadar her 10 km de bir tek seride düşüyor (
    SM PERFORMANCE

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göl tarafı cok felaket sıyah s2000 icin facia olur bence.Milas bodrum arası yollar süperde.Diger tarafları yarım adanın felaket.Akyarlar ıcı falan vs..

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert dun bodrum'dan geldım.1 haftadır oralardaydım.Mugla Antalya arasında kale yolu var.Denızlıye yakın gelır 50 km bodruma kestırmedır.Yol yapım calısması var orayı kullanma.Diger yollar acık yer yer tek serıt oluyor yol.Sıkıntı yok.Bodrum, marmaris girisi kaymak asfalt
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert s2k ile gitme yazık edersin ben nisanda oralardaydım yollarda bir dünya çalışma vardı
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)