Eksper çıkmacılarla anlaşmalı çalışıyor herhalde, ne 12000€'su yahu...
bu aracın ıkı farı ıkı stobu 7 8000 EURO tutar NE 12 000 DEN BAHSETMIS BUNLAR YA.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Valla güzel kardeşim;
1. Paran
2. Ağan
3. Sabrın varsa..... Bu olayın üzerine gidin. Gerek bilirkişi gerek yetkili servis
gerek adam gibi bi avukat, tüketici mahkemesi vs vs vs bu işin arkasını bırakmayın.
Bu işin içinde bi anormallik var
Gitmekte en doğrusu fakat bu ilk vakamız değil ama kasko şirketini belirtemiyorum fakat bütün şirket araçlarıyla vs yıllık anlaşmamız olduğu için bişey yapamıyoruz . Şuan için sadece tekrardan konunun incelenmesi ve aracın şuan ki halinin otoparkımızda incelenip başka bi şehirden gerekli mercedes servisinden çıkacak parça tamir işçilik vs ücretini bekliyoruz .
Aracı yetkili servisde ekspertiz yaptırıp. Raporu kasko şirketinize tekrar rapor edin. Sonuçta onların çıkardığı 12000 euro neye göre...
geçmiş olsun öncelikle
araba yetkili servise çekilip orada ekspertizi orada yapılmadı mı? (koluman mı vardı mersinde)
bu arabanın hangi parçalarını onarıp takacaklarmış??
ayrıca yazın sigorta şirketinizi, korkmaya gerek yok. baktınız uzlaşma yoluna gitmiyorlar tüm forumlarda konu açın, şikayetvar a yazın. sizin kaybedeceğiniz bişey yok bu saatten sonra
Onların çıkardığı rapora ve Mercedes'ten gelen iki ayrı bilirkişi raporuna göre bize verilen tek raporda çıkan hasar bu .
Yok yani şimdi şirket anlaşması vs bi sürü konu o kadar belirtmeme gerek yok bize de durduk yere sıkıntı çıkarmasınlar belirtmemek daha doğru .
şirket araçlarınızı da oradan sigorta yaptırıyormuşsunuz. size daha çok yardımcı olacak yerde tam tersini yapıyorlar. başka sigorta şirketine geçmekle tehdit edin, olmadı geçin
ulan takla atmış mercedes E350de nasıl oluyorda 12bin € masraf cıkartıyorlar.
Bi tampon değşmeye gidiyorsun servis 3 4 bin fatura kesiyor.araba takla atmış airbagler açılmış sadece airbag takımı 10bin civarıdır bu arabanın..ben anlamadım bu işi
Geçmiş olsun.
Artık anlaşmamız belirbi bi süre daha davem edeceği için eğer tek tarflı fes edilirse yine bize daha çok zararı dokunacak yoksa onu da düşündük .
Zaten hem yetkili servis bilirkişi hem de kasko şirketi bilirkişisinin çıkardığı ortak raporda belirtilen rakam bu .
kaza sakat yerde olmuş zaten bu mezitli erdemli arası kadar cenabet sakat tehlikeli başka çevre yolu yoktur türkiyede.... geçmiş olsun tekrar...sigortaya gelince 12.000 euro dmeişse pertde çıkarmayabilir ama işin peşini bırakmayın sırf sizin airbag takımı 8000 euroyu geçer... ayrıca belediye o.ç. neyin kaldırım parasını istiyor çevre yolundaki bütün kaldırım taşları kırık hiç birini tamir etmiyor yaptırmak için alınan paraları cebe atılıyor hep o parayı sizden değil kaskodan alacak....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Mikail buyuk gecmis olsun Allah korumus babani
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Öncelikle geçmiş olsun ilk olarak babana birşey olmadığı için çok şükür. İkinci olarak aracı yetkili bir servise götürüp detaylı expertiz yaptırarak kaşeli bir masraf raporu alın.
Daha sonradan bu raporu sigorta firmasına götürüp pert talep edin aksi halde bu rapor ile birlikte mahkemeye başvuracağınızı ekstra olarak müşteriyi kandırmaya çalışmaktan haklarında tazminat davasıda açacağınızı belirtin.
benim bildiğim kadarıyla bu tip durumlarda tutara bakmadan sizin talebinizle perte çıkma durumu söz konusu oluyor benim araçımda 3 sene önce 2 parça değişen ve 4 parça boya yapılacaktı exper istersen perte çıkartralım dedi bence sıkıştırın biraz..
bide çok geçmiş olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)