e tabi abi yani her doğum yapan kediyi eve alacağız vs. bunun bir sonu yok neticede, mutlaka bir doğal seleksiyon olacak hava şartları/şehir şartları vs derken.
olay tabi ki mevcuta zarar vermemek, imkan varsa özellikle soğuk havalarda görünce mama vermek. kenara da su kaybı koymak. gerisi allahın takdiri. Ama klubeyi yıkayım, mama su kaplarını atayım gibi şeylerde allahın takdirini kimse beklemiyor artık
arabaya branda işi bana çok manasız gelmiştir kedi olsun olmasın , araba zaten ne yaparsan yap toz içinde kalıyor büyük şehirlerde, e tak çıkart zaten çiziyor, aman kedi çizmesin diye branda ört, ertesi gün eldivenle gel kokulu brandayı al katla falan , düşününce gerçekten eziyet. buna harcayacağın total nakit+ vakitle , en iyi wax'ı alıp, ayda 1 atmasına atarsın rahatlıkla.
motorların standart deri koltuklarını pek sevmiyorlar, ben 4 yılda 4 motor değiştirdim, hiç ama hiç kılıf kullanmadım. sayısız kedi var bahçede, hangisi geliyo gidiyo oturuyo bilmem mümkün değil ama bugüne kadar hiç bi yerde tırnak izi görmedim.. ama ne kadar kılıf kullanan gördüysem bütün kılıflar hakikaten delik deşik oluyor, sanırım o kumaş hoşlarına gidiyor