arkadaşlar karbüratör'lü araclara hava filitresi takılıyor diye duydum birinden bana biraz garip geldi ama bi kac tanede video izletti bu nekadar sağlıklı veya yapan varsa nekadar bi randıman alınıyor biraz bilgi verirseniz sevinirim![]()
arkadaşlar karbüratör'lü araclara hava filitresi takılıyor diye duydum birinden bana biraz garip geldi ama bi kac tanede video izletti bu nekadar sağlıklı veya yapan varsa nekadar bi randıman alınıyor biraz bilgi verirseniz sevinirim![]()
Karbüratörlü arabalarda da filtre var, modifiye olarak da farklı bir filtre takabilirsiniz tabii ki..
Takılmaması için aklınızda bi soru mu var ki ??
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Olur tabiki neden olmasin.sorun olmasi uygulamanin aslinda kalitesine bagli cekilen hava filtlenerek cekilirse bir prob. yasamazsiniz.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
sorundan ziyade modifiye amaclı enjeksiyonlu araclara takılan hava filitresini karbüratör'lü araca nasıl takıcaz orası biraz kafamı karıştırdı
aracın türüne göre filtre vardır veya kendin custom yapabilirsen yaparsın. aracın orj. hava girişi ve kaput içinin izin verdiği ölçüde istenilen herşey yapılabilir.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
ben 2.0 nissan altimaya (karbüratörlü) denemiştim ... soğuk hava yapıp!! filtre sadece alt dewirleri çok hafif canlandırmıştı onu da tek başımayken hissedebiliyodum![]()
SM PERFORMANCE
karbüratörlü arabada hava filitresi karbüratörün üstünde durduğu için motorun sıcaklığınıda içeri çeker ama bir boru uydurup ucuna hava filitresi takıp bunuda hava soğuk hava alan biryere monte ederseniz içeri soğuk hava çeker motorun harareti azalır yakıtı düşer azda olsa performans artar soğuk havada yanma daha iyi olur
Bence takmamak daha akıllıca olur hiç bir moka benzemıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)