sana katılmamak mümkün değil ben 10 yaşımdan beri impreza hastasıyım. İşe gireli 4 ay oldu 2 hafta önce gc8 aldım 2 haftada 2000 km den fazla km yaptım (1300 ü şehirlerarası) yeri geldi memur gibi kullandım yeri geldi 8500 d/d çevirdim ve araba bir kere olsun gıkını çıkartmadı. gc8 i daha önceden de alabilirdim ama yıllardır hep wrx düşündüm modelli olsun diye. şimdi gc8 i daha önceden almadığıma pişman oldum. o yüzden bana göre gc8 ile wrx arasında kasa dışında bir fark yok ve tahmin ettiğimden çok çok daha keyifli bir araç.
Zaten KASA dışında olan fark sadece ÜRETİM YILI. 96 gc8 ile 99 gc8 arasında ne kadar fark varsa bi wrx le olan farkı da o kadardır. Zaten süper zeka sistemin impreza 2.0 GT TURBO diye adlandırdıgı arac zaten bildigin WRX in ta kendisi. avrupada tek kapılı ve 2 kapılı düz body kit li 95-00 arası GC8 WRX STİ TYPE-R modelleri mevcut. Sti olmayanları da WRX GC8 olarak geciyor. bunlarda işte ülkemize 96-00 yılları arası ithal edilen model..
bu arada 8500 devir cevirdigine emin misin?
bu araç gerçekten temiz duruyor bakan varmı aranızda
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 25.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 92788678
Valla bende begendım aracı. Bagajdaki sticker haric SIFIR MODİFİYE gibi gozukuyor. kilometrenin emsallerine gore yüksek oluşu, bu zamana kadar normal bi insan tarafından kullanıldıgına delalet. Ama marşpiyellerin ve arka eklemelerin siyah Olması garibime gitti. tam alıp doldurulcak bi araba. kasası da guzele benziyor. Arkada cift cıkışlı orjinal eksoz sistemi falan cok sempatik![]()
Sarıyer'den 40'lı yaşlarda bir bayan bebek koltuğu ile yıllardır kullanıyordu arabayıdiri duruşu bundan sebep.
Ama araba 200k kilometrede, motor içi ve şanzuman tamamen soru işareti ???
Yan marşbiyel ve arka ekler bende de siyah durumda zaten orjinali siyah olarak geliyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
herkese selamlar , Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92799629 araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
aracın motoru antalyada yapılmış , forget motormuş şuan . airbag konusunda benimde şüphelerim var doğrusu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)