User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 207 Gt 1.6 thp nasıl araçtır ?

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

207 Gt 1.6 thp nasıl araçtır ?

pug 207 gt 1.6 thp nasıl araçdır piyasası ne durumdadır kronik arızaları varmıdır ortalama yakıt tüketimi nedir çok üzermi 40 bin kmde 2 parça boyalı olanı max kaç lira eder yardımcı olursanız sevinirim ?

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC ve GT lerde kronik sente atlama sorunu vardır yapıldığı zaman sorun çıkarmaz yakıt konusunda biraz fazla yakar ama keyifli aractir
    R-Turbo Arif Gökdemir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben çok severim kırmızı cam tavanlı RC olursa ama VTI onun ağzını burnunu kırar
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siteyi keşke araştırsaydın

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-nelerdir.html

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-yardim-3.html

iki tane ayrı konusu var gerekli bilgiler illaki vardır .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siteyi keşke araştırsaydın

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-nelerdir.html

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-yardim-3.html

iki tane ayrı konusu var gerekli bilgiler illaki vardır .
    ilginden dolayı teşekkürler forumdan aratmayı düşünemedim bu seferlik hoş karşılayın birde aracın şuanki güncel fiyatını sizlere sormak istedim . 40 bin km de 2 parça boyalı kırmızı cam tavanlı gt kaç lira eder ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En kral GT'nin edecegi para 30 lira bence.

Ama daha 2-3 gun once 29 liraya hala VTi satilabildigini gorunce insafsizlik ettigimi dusunmuyor degilim

Aracin servis kayitlarina bakin, elektronik sorunlarla alakali falan gitmis gelmis mi. Basit gecici sorunlar cikarabiliyor

Ayrica takir tukur olmasi ihtimali cok yuksek, deneyip alin derim veya simdiden bi cozum yolu gelistirmeye bakin izolasyon vs.

Yakit da maksimumda 10-11 litreyi gecmez. Tapagaz 13 yakiyor rollingte zaten, daha yukarisini ben beceremedim

Normal karisik kullanimda 9 litre falan.

2007lerde sente atlama sorunu vardi garantiden yapildi hepsinde, 2008ler temiz.

Kronik sorun yok ama ufak tefek gecici sorunlar olur illa ki, kiminle konustuysam bu konuda 'Klasik Peugeot' deyip geciyor, ben de cok kafayi takmadim kullandigim donemde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En kral GT'nin edecegi para 30 lira bence.

Ama daha 2-3 gun once 29 liraya hala VTi satilabildigini gorunce insafsizlik ettigimi dusunmuyor degilim

Aracin servis kayitlarina bakin, elektronik sorunlarla alakali falan gitmis gelmis mi. Basit gecici sorunlar cikarabiliyor

Ayrica takir tukur olmasi ihtimali cok yuksek, deneyip alin derim veya simdiden bi cozum yolu gelistirmeye bakin izolasyon vs.

Yakit da maksimumda 10-11 litreyi gecmez. Tapagaz 13 yakiyor rollingte zaten, daha yukarisini ben beceremedim

Normal karisik kullanimda 9 litre falan.

2007lerde sente atlama sorunu vardi garantiden yapildi hepsinde, 2008ler temiz.

Kronik sorun yok ama ufak tefek gecici sorunlar olur illa ki, kiminle konustuysam bu konuda 'Klasik Peugeot' deyip geciyor, ben de cok kafayi takmadim kullandigim donemde.
    ilginden dolayı teşekkürler peki 25 bin tlye oto galeriden yetkili servis bakımlı 2008 model 40 bin kmde cam tavanlı 2 parça boyalı 1.6 gt alınırmı güvenemiyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginden dolayı teşekkürler peki 25 bin tlye oto galeriden yetkili servis bakımlı 2008 model 40 bin kmde cam tavanlı 2 parça boyalı 1.6 gt alınırmı güvenemiyorum ?
    Alinir ama baktirmadan alinmaz, fiyat uygun bence. Ici-disi temizse binilir

Kullaniciya bile guvenemiyorken galeriye ben hic guvenmiyorum maalesef

Ha bir de cogu GT'de teypin altindaki CD degistirici yerinde olmayabiliyor, ona da dikkat edersiniz

Ayrica cam tavanli diye ekstra belirtmenize gerek yok, GT'de cam tavan standart.

Hatta diger ekstra sayilabilecek ama GT'de standart bulunan donanimlar:

Hiz sabitleyici, arka park sensoru, katlanan aynalar, cift bolgeli dijital klima, 5'li CD degistirici vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alinir ama baktirmadan alinmaz, fiyat uygun bence. Ici-disi temizse binilir

Kullaniciya bile guvenemiyorken galeriye ben hic guvenmiyorum maalesef

Ha bir de cogu GT'de teypin altindaki CD degistirici yerinde olmayabiliyor, ona da dikkat edersiniz
    evet benim baktığımdada yoktu şasi numarasını alıp servisten sorgulatacağım ayrıca ücreti karşılığında pejo yetkili servisleri ekspertiz yapıyorlarmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet benim baktığımdada yoktu şasi numarasını alıp servisten sorgulatacağım ayrıca ücreti karşılığında pejo yetkili servisleri ekspertiz yapıyorlarmı ?
    Ben Ankara'da yaptirmistim 100 lira almislardi ama sene 2009'du, guncel durumu sorup ogrenmenizde fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejo servisleri ekspertiz yapmıyorlar ama mekanık kontrol ve test cihazına bağlanıp kontrol edilmesini talep edersen 100-150 ye yapıyorlar kaportayıda dısarda bi iki yere göster devam
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Ankara'da yaptirmistim 100 lira almislardi ama sene 2009'du, guncel durumu sorup ogrenmenizde fayda var.
    birde şöyle bir sorum olacak baktığım araçta siyah zemin mercekli farlar vardı diğer gt lere baktığımda siyah zemin değil acaba sıfır satılırken opsiyonelmiydi yada sonradanmı karartılmış ?

akif252
    Misafir
    birde şöyle bir sorum olacak baktığım araçta siyah zemin mercekli farlar vardı diğer gt lere baktığımda siyah zemin değil acaba sıfır satılırken opsiyonelmiydi yada sonradanmı karartılmış ?
    sonradan boyatma o siyahlar

ilk yapıcagın iş gt alırken servise git sentesi yapılmışmı grank civatası geliştirilmiş modelle değişmişmi abs beyni degişmişmi dreksiyon motoru elektrikli degişmişmi bi sor değişmişse gönül rahatlıgıyla al stok alırsan şamar oglanına dönersin söylemesi

segate2 yazılım düz boru filtre ile 195 hp güç alırsın yakıtı üzmez ortalama 25 27 arası bi para ver üstüne verme degmez.aldıgın arabanın kesinlikle hasar kayıtlarına baktır sıkıntılı araba alma gt yede 28 29 verme rc al derim koltugu kadranı sana esas zevki verir zaten ..yol tutuşu gideri iidir.sıkıntı cıkarmaz...türkiyedeki 2. yada bilemedin 3. sente problemi olan aracı ben yaptım problemi ben buldum alırsanda yardım ederim herkonuda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilk yapıcagın iş gt alırken servise git sentesi yapılmışmı grank civatası geliştirilmiş modelle değişmişmi abs beyni degişmişmi dreksiyon motoru elektrikli degişmişmi bi sor değişmişse gönül rahatlıgıyla al stok alırsan şamar oglanına dönersin söylemesi

segate2 yazılım düz boru filtre ile 195 hp güç alırsın yakıtı üzmez ortalama 25 27 arası bi para ver üstüne verme degmez.aldıgın arabanın kesinlikle hasar kayıtlarına baktır sıkıntılı araba alma gt yede 28 29 verme rc al derim koltugu kadranı sana esas zevki verir zaten ..yol tutuşu gideri iidir.sıkıntı cıkarmaz...türkiyedeki 2. yada bilemedin 3. sente problemi olan aracı ben yaptım problemi ben buldum alırsanda yardım ederim herkonuda..
    peki dediklerin yapılmamışsa dışarıda yaptırsam maliyeti ne tutar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yazdıklarınız kafama takıldı peki bahsettiğiniz konular performans açısındanmı onarılmalı yoksa düzeltilmesi gereken kronik kusurlarmıdır yardımcı olursanız sevinirim.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet 23-25 mılyar arası vti ye para verıyorsa.km ler ucmus onların genelde.207 gt ye 30 ıstenmesı gayet normal gibime gelıyor.suanda bence o paraya alınacak en iyi araclardan birtanesi 207 gt. yakıtı asırı sekıldede fazla yakmıyor sonucta arac 150 hp 1.6 turbo arac. 20 kurus yakacak hali yok.ama cogu aractan az yakıyor normal kullanımda.basarsan baslıyor yakmaya her arac yakar yani basarsan.kronik sorunu vs falanda yoktur yani.alırken turbosuna motoruna baktırmakta fayda var cunku sıfır turbo fıyatı 2.500 lira olması lazımdı.o yuzden sıkıntı cıkartır yanı masraflı bi 207 gt alırsan.onun dısında chıp komple egsoz fıltre ile 180 hp aldı trabzonda bi abimiz var mithat abi aracı duzgun yuruyor yani.207 gt abımdede var gayet seri ve güzel araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mıllet 23-25 mılyar arası vti ye para verıyorsa.km ler ucmus onların genelde.207 gt ye 30 ıstenmesı gayet normal gibime gelıyor.suanda bence o paraya alınacak en iyi araclardan birtanesi 207 gt. yakıtı asırı sekıldede fazla yakmıyor sonucta arac 150 hp 1.6 turbo arac. 20 kurus yakacak hali yok.ama cogu aractan az yakıyor normal kullanımda.basarsan baslıyor yakmaya her arac yakar yani basarsan.kronik sorunu vs falanda yoktur yani.alırken turbosuna motoruna baktırmakta fayda var cunku sıfır turbo fıyatı 2.500 lira olması lazımdı.o yuzden sıkıntı cıkartır yanı masraflı bi 207 gt alırsan.onun dısında chıp komple egsoz fıltre ile 180 hp aldı trabzonda bi abimiz var mithat abi aracı duzgun yuruyor yani.207 gt abımdede var gayet seri ve güzel araç.
    si ve vti ile kıyaslanırsa bu fiyatlara bedava denebilir yalnız sente atlama vs sıkıntısı olduğu söylendi aslı varmı bir araştırmak gerekiyor ..

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aractan araca fark yani kardes.motoru yorulmamıs diri araçta sıkıntı olmaz.abimin aracı suanda 58 bınde bı sıkıntısı falan yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt yerine rc tercih edin derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)