User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Subaru İmpreza 1.6 Gl 1.8 Awd vs vs

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Subaru İmpreza 1.6 Gl 1.8 Awd vs vs

Arkadaşlar son zamanlarda değişik arabalara bakmaya başladım.***** edirnede bu aracların ustaları yokkı rexe bile cok güvendigim bir ustam bakıyor.kronik sorunları varmıdır ?Aldıgımız zaman yada alırken nelere dikkat edilmelidir awd ler 4 ceker galiba daha sonra bize sıkıntı cıkarırmı sanzımanı parcaları pahalımıdır yakıtı vs vs subicilerin tavsiyelerini bekliyorum.

Subaru Impreza 1.6 GL 1994 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk - 83063617

Mesela bu güzel göründü gözüme model fiyat ilişkisi size kalmıs daha önce hiç kullanmadıgım bir araç.Tanıdıkta eşte dostta varmıdır ?

edit: Bunlarda var sahibindende

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2981997/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9932636/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla alıcaksan ilandakileri alma , tecavüzden sonraki ilk çığlıklarını atıyo arabalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elle tutulur bir tek bunlar var ama suanda peki araclar hakkında genel bilgi verebilicek yokmu yav

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8 için konuşayım.benim araçta karbüratörlü EJ18 var imprezalarda enjeksiyonlu benim aracım karbüratörlü ve 1.8 olmasına rağmen aynı hacimdeki diğer araçlardan az yakıyor.kullanıma bağlı değişiyor tabiki sert kullandığım zamanda 30 krş civarına yaklaşıyor.ama ortalaması gayet güzel uzun yolda 22 kuruş yakıyor 110-120km/h ile.(LPG değerleri) imprezalar awd buda ağırlık bakımından imprezaları biraz hantal bırakıyor olabilir benim aracım fwd ve düzgün lastik olsa sardırmasa kalkışlarda çok can yakar gidişi fena değil.şanzıman önemli şanzıman parçaları çok pahalı.bana kalsa 3000 lira ucuz diye ölü bir impreza alınmaz daha sonra iki katı geri döner size.biraz fazla verin ama daha düşük kmde modifiye edlimemiş impreza alın.bütçe ne kadar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında onun yerine 2.0 gt turbo modelini seçseniz daha mantıklı olabilir.Sizin kararınız hem spor hem performans hemde binek için iyi bir seçenek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.8 için konuşayım.benim araçta karbüratörlü EJ18 var imprezalarda enjeksiyonlu benim aracım karbüratörlü ve 1.8 olmasına rağmen aynı hacimdeki diğer araçlardan az yakıyor.kullanıma bağlı değişiyor tabiki sert kullandığım zamanda 30 krş civarına yaklaşıyor.ama ortalaması gayet güzel uzun yolda 22 kuruş yakıyor 110-120km/h ile.(LPG değerleri) imprezalar awd buda ağırlık bakımından imprezaları biraz hantal bırakıyor olabilir benim aracım fwd ve düzgün lastik olsa sardırmasa kalkışlarda çok can yakar gidişi fena değil.şanzıman önemli şanzıman parçaları çok pahalı.bana kalsa 3000 lira ucuz diye ölü bir impreza alınmaz daha sonra iki katı geri döner size.biraz fazla verin ama daha düşük kmde modifiye edlimemiş impreza alın.bütçe ne kadar ?
    Bütçem 15 16 lara kadar çıkabilirim honda pejo citroen grubundan cıkmak istiyorum artık bunlar hoşuma gidenler hız istemiyorum Bu araçların görüntüsü alışılmışın dışında bence

Alıntı MaXo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında onun yerine 2.0 gt turbo modelini seçseniz daha mantıklı olabilir.Sizin kararınız hem spor hem performans hemde binek için iyi bir seçenek
    2,0 turboya erişemiyorum malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hız istemiyorsanız görüntü için alıyorsanız o bütçelere temiz ellenmemiş impreza bulunabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hız istemiyorsanız görüntü için alıyorsanız o bütçelere temiz ellenmemiş impreza bulunabilir.
    işte bulsak alıcazda nerden kimden nasıl buluruz

Subaru Impreza 1.6 AWD 1998 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83085394

bu nasıl direksizleri güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncellllllllllllllltoooo haydi arkadaslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gc 8 lerin hepsi direksizdir zaten.. ama bnce başka mocel bakın.. bakımı masrafı parçası masraflıdır.. çok sağlam bi araç bulmanız lazım o da imkansız gibi bişi.. motoru güçsüz kasa ağır bi çok parçası heba olmuştur bile.. bnce hyundai gbi araçlara yönelin derim.. ya da güzel yakışıklı bişi olsun derseniz honda civic veya e36 kasa bmw bakın derim.. 3.18 ler mesela.. tabi siz bilirsizniz. sadece öneri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakımı diğer araçlarla aynı fiyatta aşağı yukarı.ancak motor ve şanzımanı bozarsanız veya kaza yaparsanız iş orada değişiyor. sadece bir tanıdığımda bu modelden var o yüzden uzaktan şunu alın bunu alın diyemiyorum kapalı kutu sonuçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArasFırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gc 8 lerin hepsi direksizdir zaten.. ama bnce başka mocel bakın.. bakımı masrafı parçası masraflıdır.. çok sağlam bi araç bulmanız lazım o da imkansız gibi bişi.. motoru güçsüz kasa ağır bi çok parçası heba olmuştur bile.. bnce hyundai gbi araçlara yönelin derim.. ya da güzel yakışıklı bişi olsun derseniz honda civic veya e36 kasa bmw bakın derim.. 3.18 ler mesela.. tabi siz bilirsizniz. sadece öneri.
    Evet ama bmwnin masrafı daha fazla olmazmı sonucta bmw kim alırsa alsın mutlaka bir kere yan vermiştir. en azından subarular düz giden araçlar diye biliyorum

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konyadakini yakından gördüm, hani öyle içini dışını incelemedim de uzaktan gayet canlı görünüyordu, hatta 2.0 gt sandım ben, bu ilanı görünce anladım öyle olmadığını.
    Custom Electronic Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet stock halde zorlanmadan binilmiş otomatik vitesli e36 lar var. onlara bakabilirsiniz. kullanımları daha raat bi kere. otomatik viteslede çok fazla zorlanmamıştır.. bmw dede öyle bi sıkıntı olur derseniz hondaya yönelin.. gc 8 sizi üzer. demedi demeyin.. 2nci elide çok fazla olmayan bi araçtır kendileri..

legacy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Referanslı bir 1.6 impreza bulursanız performans aramazsanız sizi yolda bırakmaz üzmez. 98 üstü 2 airbag li falan onların hem kokpiti iyi hem 2 tane airbag var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A.Cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konyadakini yakından gördüm, hani öyle içini dışını incelemedim de uzaktan gayet canlı görünüyordu, hatta 2.0 gt sandım ben, bu ilanı görünce anladım öyle olmadığını.
    Teşekkürler

Alıntı ArasFırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gayet stock halde zorlanmadan binilmiş otomatik vitesli e36 lar var. onlara bakabilirsiniz. kullanımları daha raat bi kere. otomatik viteslede çok fazla zorlanmamıştır.. bmw dede öyle bi sıkıntı olur derseniz hondaya yönelin.. gc 8 sizi üzer. demedi demeyin.. 2nci elide çok fazla olmayan bi araçtır kendileri..
    teşekkürler hocam sen bmw aldırcaksın bana belli oldu
    bmwler güzel gercekten gri olan alınabilir.
    Alıntı legacy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Referanslı bir 1.6 impreza bulursanız performans aramazsanız sizi yolda bırakmaz üzmez. 98 üstü 2 airbag li falan onların hem kokpiti iyi hem 2 tane airbag var
    Teşekkürler hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upppppppppppppppp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)