User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
181 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: polo gti bilen var mı??

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gti ı çok beğeniyorum hatta alınabilicek araçlar listemde aynış şekilde tsi teknolojisinide bir okadar iyi beğeniyorum

tüm seriye sorunluda demiyorum ama kesinlikle arada sorunlu bir seri soz konusu başka turlu bukadar şikayet gelmesi mümkün değil diye düşünüyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her aracta sıkıntı cıkabilir. sıfır easytronic corsa almıstık sanzıman yuzunden geri verdik aracı.
    simdi polo var, 7 ileri dsg soyle kotu boyle kaydırıyor ses yapıyor deniyordu. allaha sukur bizimkinde sorun yok.
    tsilarında kronik sorunu yag yakması millet basbas bagırıyor yag yakıyor diye ama her aracta olcak diye bisey yok. kinder supriz gibi bazısı sıkıntısız gazlerken digeri her bin kmde 1 lt yag ekliyor.
    ayrıca vwcilerde hondacıar gibi en ufak elestriye tahamuleri yok laf ettimiyorlar...

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence VW kendi sınıfında binilecek en güzel araçlardan biri .Şimdiye kadar 8-9 tane vag gurubuna bindim hep memnundum .Her güzelin bir kusuru oluyor malesef ,polo gtı son aldıgım araç rakplerine nazaran en güzeli bence,şuan satsam gene bu sınıfta gtı alırım ,her araçta kronik problemler olabilir önemli olan giderilmesi,çözülmesi ve mağdur bırakılmamak tabi

1- vites 1 den 2 ye geçişlerde bazen titreme yapabiliyor çoğu dsg lerde var malesef . yeni tip kavrama ile değiştiriyor servis,ve sorun düzeliyor

2- Yağ eksiltme ,hepsinde yok olanlarda da motor değişimi vs.. yapılyor ve düzeliyor ,örnek ben yani bütün problemler bunlar mı? ve kaç kişi yaşıyor bunu ? forumda ben ve 1 kişi daha .Kaç tane gtı sahibi var.

47 Liraya sıfır otomobil değil, sıfır GTI alınıyor.
    Bir tek yağa ara sıra bakmak lazım. Kendi de uyarı veriyor zaten çok azaldıkça.
    Çok can sıkıcı bişey olursa da, biraz ısrarla da olsa, servis gerekeni yapıyor zaten.
    Eee ne var bunda? Ben büyük bi problem görmüyorum.
    Sıfır RX8, sıfır M3 ya da sıfır Megane RS eksiltmiyor mu sanıyorsunuz?
    Yüksek sıkıştırmalı ya da turbolu her araç az ya da çok eksiltiyor.
    Bana öyle geliyor ki, paranız çok kıymetli, 47 liralık GTI'a 120 liralık Passat beklentileri ile yaklaşıyorsunuz.
    Olaya GTI olarak bakın.
    Aldım, gazladım, eğlendim, bitti.
    Hayatını adamaya gerek yok
    Burda vw elinden gelini yaptığını düşünüyorum ve kimseyi mağdur etmiyor en azından ben çoğu arabamda parça değişimi garanti konusunda da yıllardır hiç sıkıntı yaşamadım başkasını bilemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence vw kendi sınıfında binilecek en güzel araçlardan biri .şimdiye kadar 8-9 tane vag gurubuna bindim hep memnundum .her güzelin bir kusuru oluyor malesef ,polo gtı son aldıgım araç rakplerine nazaran en güzeli bence,şuan satsam gene bu sınıfta gtı alırım ,her araçta kronik problemler olabilir önemli olan giderilmesi,çözülmesi ve mağdur bırakılmamak tabi

1- vites 1 den 2 ye geçişlerde bazen titreme yapabiliyor çoğu dsg lerde var malesef . Yeni tip kavrama ile değiştiriyor servis,ve sorun düzeliyor

2- yağ eksiltme ,hepsinde yok olanlarda da motor değişimi vs.. Yapılyor ve düzeliyor ,örnek ben yani bütün problemler bunlar mı? Ve kaç kişi yaşıyor bunu ? Forumda ben ve 1 kişi daha .kaç tane gtı sahibi var.

47 liraya sıfır otomobil değil, sıfır gtı alınıyor.
    Bir tek yağa ara sıra bakmak lazım. Kendi de uyarı veriyor zaten çok azaldıkça.
    çok can sıkıcı bişey olursa da, biraz ısrarla da olsa, servis gerekeni yapıyor zaten.
    Eee ne var bunda? Ben büyük bi problem görmüyorum.
    Sıfır rx8, sıfır m3 ya da sıfır megane rs eksiltmiyor mu sanıyorsunuz?
    Yüksek sıkıştırmalı ya da turbolu her araç az ya da çok eksiltiyor.
    Bana öyle geliyor ki, paranız çok kıymetli, 47 liralık gtı'a 120 liralık passat beklentileri ile yaklaşıyorsunuz.
    Olaya gtı olarak bakın.
    Aldım, gazladım, eğlendim, bitti.
    Hayatını adamaya gerek yok
    Burda vw elinden gelini yaptığını düşünüyorum ve kimseyi mağdur etmiyor en azından ben çoğu arabamda parça değişimi garanti konusunda da yıllardır hiç sıkıntı yaşamadım başkasını bilemem
    ........+1

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü haksız yere bu kadar üstüne gidiliyor. Biz Hondaya laf ediyor muyuz ? Yağ eksiltmesin diye ne kadar kalın yağ koyacağını şaşıranlar da var. Eksiği varsa her marka bu problemi bir şekilde hallediyor. Bakın 10 polo gti'da bir tane denk gelir diyorum ben problem yok demiyorum. Sanki bugüne kadar hiç bir marka da problem olmadı mı? Mercedes bile dahil yolda bırakan aracın bile haddi hesabı yok. ( Örnek E250 cdi) Bu örneği vermekteki amaç kötüleme değil sadece örnekse örneğin ne olduğunu herkes bilsin diye. Neyse daha neler var. Her marka bir şekilde hallediyor. Doğuş problemimi halledemedi diye bir Dünya yok... Müşteriye sorulur. Piston-kol değişimi? Motor değişimi ? Araç değişimi? Sen hakkını aramayı bilmiyorsan veya göz göre göre kullanıyorsan orası ayrı. Ama marka kötülemeninde bir haddi hududu var. Kusura bakmasın burda vw yi kötüleyip milletin aklını karıştıran herkes benim gözümde " meyve veren ağaç taşlar" Ayrıca bu yağ eksiltmenin en büyük problemlerinden biride heryerde yazdım yine yazıyorum. Fabrikanın motor üretildikten sonra aracın içine koyduğu "Gulf" marka 2. kalite bir yağ.
    Güzel kardeşim haksız yere üzerine gidilmiyor markanın. Yaşanılan sorunlar söyleniyor ALLAH inşallah diğer kullanıcılara nasip etmesin motor sıkıntısını. Arkadaşım arıyor açıyorum telefonu : Abi başlarım böyle işe ya ne sıkıştırdım ne bir şey yaptım 60 la giderken kol çıktı vsvsvsvsvs araç GOLF GT idi alalı 2 ay olmuştu . Amcasının oğlunun roccosu da kol çıkardı . Ailecek bir sürü vw leri audileri var markaya da yabancı değiller. Adam herşeye tamam hadi yağ da yaksın bunu demek böyle kullanacağız diyor ama motoru elimize almakta neyin nesi demesin mi şimdi ? Şimdi de polo GTI var sıfır aldı ama memnun mu değil araç stop ediyor dsg sorun çıkartıyor güncelleme vsvsvsvs.Kimse de kusura bakmasın 1 den 2 ye geçerken sallanıyordu araç kendim kullandım gördüm biliyorum sıfır aldığım araçta böyle sıkıntı çıkarsa ben tabi bıdıbıdılarım. Aracı seviyor mu evet ama memnun mu değil. Aradaki fark sadece bu O paraya o donanım performans evet güzel ama sıkıntısı yaşayan yaşadı mı tam yaşıyor.

Kol çıkaran golf ün yakıtı ( en son alınan istasyondan örnek alınarak ve depodan da alınarak ) test edilmiştir yakıtta sorun yoktur onu da belirteyim.

Ve bence sahibi olduğu aracın içindeki ufacık bir TIK sesine dahi takan kullanıcılar var iken böyle sorunlar yaşayanlar ( marka fark etmeksizin ) daha fazla eleştiri yapabilirler, normaldir haklarıdır.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim haksız yere üzerine gidilmiyor markanın. Yaşanılan sorunlar söyleniyor ALLAH inşallah diğer kullanıcılara nasip etmesin motor sıkıntısını. Arkadaşım arıyor açıyorum telefonu : Abi başlarım böyle işe ya ne sıkıştırdım ne bir şey yaptım 60 la giderken kol çıktı vsvsvsvsvs araç GOLF GT idi alalı 2 ay olmuştu . Amcasının oğlunun roccosu da kol çıkardı . Ailecek bir sürü vw leri audileri var markaya da yabancı değiller. Adam herşeye tamam hadi yağ da yaksın bunu demek böyle kullanacağız diyor ama motoru elimize almakta neyin nesi demesin mi şimdi ? Şimdi de polo GTI var sıfır aldı ama memnun mu değil araç stop ediyor dsg sorun çıkartıyor güncelleme vsvsvsvs.Kimse de kusura bakmasın 1 den 2 ye geçerken sallanıyordu araç kendim kullandım gördüm biliyorum sıfır aldığım araçta böyle sıkıntı çıkarsa ben tabi bıdıbıdılarım. Aracı seviyor mu evet ama memnun mu değil. Aradaki fark sadece bu O paraya o donanım performans evet güzel ama sıkıntısı yaşayan yaşadı mı tam yaşıyor.

Kol çıkaran golf ün yakıtı ( en son alınan istasyondan örnek alınarak ve depodan da alınarak ) test edilmiştir yakıtta sorun yoktur onu da belirteyim.

Ve bence sahibi olduğu aracın içindeki ufacık bir TIK sesine dahi takan kullanıcılar var iken böyle sorunlar yaşayanlar ( marka fark etmeksizin ) daha fazla eleştiri yapabilirler, normaldir haklarıdır.
    Kuzenin yağ sıcaklığının veya hararetin önemli olduğunu biliyor mu? Dikkat ediyor mu? Arabaya binip dip gaz gidiyorsa ve çat diyip stop ediyorsa bu problemin yaşanabileceğini söyledim. Her arabada bu böyle. Stop etme nedir polo gti da ilk defa duydum. Servise gösterin lütfen. Rocco da golfle aynı şekilde. Sadece şaşırdım gerçekten şaşırdım bu bir başarı olmalı... Eleştiri olur da bilip bilmeden eleştiri yapanlara kızıyoruz burda. Saçmalık, gerçekten saçmalık.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hararetten kol nasil cikar?????

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzenin yağ sıcaklığının veya hararetin önemli olduğunu biliyor mu? Dikkat ediyor mu? Arabaya binip dip gaz gidiyorsa ve çat diyip stop ediyorsa bu problemin yaşanabileceğini söyledim. Her arabada bu böyle. Stop etme nedir polo gti da ilk defa duydum. Servise gösterin lütfen. Rocco da golfle aynı şekilde. Sadece şaşırdım gerçekten şaşırdım bu bir başarı olmalı... Eleştiri olur da bilip bilmeden eleştiri yapanlara kızıyoruz burda. Saçmalık, gerçekten saçmalık.
    Dediğim gibi markaya yabancı değiller TSI hep kullandıkları bir motor ve aşırı kıllar titizler hassaslar araç bakımı ve kullanımı konusunda.

Ben de bunu diyorum ŞANS başka hiç bir şekilde açıklayamıyoruz denk geldi mi geliyor başkalarının sıkıntısız olmasına adıma seviniyorum ALLAH kimseye sıkıntı vermesin ben sadece bildiklerimi söyledim.Biz de ilk defa gördük bu sorunu. Yaşanan sıkıntıların aracın zorlanmadığı anlar da olması daha garip tamam tam çok sıkıştırırken olsaydı kaşındık derdik neyse sizler de sıkıntı olmasın rocco dan sonra jetta TSI alındı .Jetta ve Polo da önceden yaşanan motor şanssızlıkları yaşanmaz inşallah
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yağ sıcaklığı ,hararet gibi şeylere çok dikkat edilmesede bukadar kısa surede sorun çıkmaması gerek diye düşünüyorum

şimdi ornek veriyorum

polo gti ile ikitelliden otobana bağlanıp tekirdağa kadar gazlarak ayağımı hiç gazdan çekmeden gitsem tüm yol boyunca sorun yaşama oranım nedir ? bence %1 bile olmamalı en azından yeni bir araçta

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ sıcaklığı ,hararet gibi şeylere çok dikkat edilmesede bukadar kısa surede sorun çıkmaması gerek diye düşünüyorum

şimdi ornek veriyorum

polo gti ile ikitelliden otobana bağlanıp tekirdağa kadar gazlarak ayağımı hiç gazdan çekmeden gitsem tüm yol boyunca sorun yaşama oranım nedir ? bence %1 bile olmamalı en azından yeni bir araçta
    Ben o güzergahı bilmem ama Mersin-Adana arası 240-250 ayağını çekmeden giden Hüsnü abiyi bilirim. Balıkesir-Ayvalık'tan, Kayseri Merkez'e tam tamına 1.000 km. Bu mesafeyi 160-220 km hızlarla çok aşırı zorlamadan molalarla ve yol çalışmalarıyla beraber 11 saatte gelen kendimi bilirim.

Ben sorun yaşanmasını anlamıyorum. Ya 1.4 tsi da bazı motorlar çürük elma gibi çıkabiliyor sanırım ben ona kanaat getirdim. Yoksa 240-250 hp civarına kadar yüklenip bilmem kaç bin kmdir gazlanan tsilarda var. Olsa ilk onlar havaya uçar. Bilmiyorum böyle garip araçları duymak kulağa pek hoş gelmiyor. Ama bence yinede biryerde bu iş motor düzenli ısınıp düzenli soğutulmasına bakıyor. Daha bugüne kadar bir kerede yağ sıcaklığı 80 e gelmeden gaza dokunmamışımdır, yağ sıcaklığı 92-93 e düşmeden stop etmemişimdir. Her stop etme öncesi de en az 30 saniye-1 dakika yeri gelip 10 dakika bekletmişimdir. Önlemi aldıktan sonra pek sanmıyorum...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence arada kesin sorunlu araçlar var ama vw bunu duyumak istemiyor çünkü hem başarı oranı bukadar yüksek hemde başarısızlık oranı bukadar yüksek bir araç olamaz biryerde bi çuruk var yani

herkes senin kadar dikkat etmek zorunda değil sıfır araç alıyor ayrıca bilmek zorunda da değil diye düşünüyorum

dikkat edilmediğinde sorun çıkmalı ama bukadar kısa surede değil

daha ilk bakımı gelmeden aracın sorun çıkarması çok garip sert kullanıldı diye çıkmamalı ki birçok kişidede çıkmamış ama bir okadarda çıkmış

135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşın 7 aylık sıfır scricco şu anda servisde dsg arızasından dolayı.. büyük ihtimal şanzımanı falan değiştiricekler.. bu kadarda marka delisi olmayın her araçda arıza çıkar sıkıntılı modeller olur kul yapısıdır nihayetinde bu kadar körü körüne bir markayı delicesine savunmakla kimseyi ikna edemessiniz ancak egonuzu tatmin edersiniz.. gidin doğuşa girin servis kısmına öyle bakımdan değil arızalardan dolayı bir sürü vw ler audiler var.. bu kadar gözünüzde büyütmeyin markaları her şey neticesinde kul yapısı ne kadar eğitimlide olsalar sizin bizim gibi insanlar yapıyor insan üstü bir varlık yapmıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence körü körüne savunuyor bazılarınız. tamam kusursuz aracı olanlar vardır bişey diyemeyiz. ancak şu saatten sonra nasıl emin olucaz? kaç kişi ben polo gti almaya kalksam aldıktan sonra 20k boyunca yağ yakma sorunu çıkarsa aracı geri alacağına dair sözleşme imzalar?

yada kaç araç sahibi kapora verildikten sonra al 10bin km sonra gelir kalanını verirsin satışı alırsın der? bence hiç kimse.

şimdi madem çok memnunsunuz süper bi araç arada 1-2 tane sadece sorunlu var gerisi kusursuz diyelim.

bu araçlardan o kadar çok memnunsunuzki sadece kafadan forumda 5 kişi daha 3-5 bindeki araçlarını satıyor. o kadar memnunsunuz ki 20 bin km yapıp araçtan sıkıldınız.

ben 75k dır altımdaki aracı kullanıyorum. 165 binde araç. 11k dırda forgedlı. herkesin tırstığı araçtan o kadar memnunumki 2 yılda 75k yapmışım sadece yakıta 30milyar harcamışım anlamına gelir 50kuruştan yakıt hesaplasak. memnunluk budur.

sahibindendekileri saymadım bile sadece forumdki satılık olanlara baktım hepsi kız denilecek kadar yeni. gerçekten çok memnunsunuz anlıyorum ben. hatta o kadar memnunsunuzki bu zevki tadmayan kalmasın istiyor arkadaşlarımız. o yüzden bu kadar az km yapmış araçların çoğu satılık.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde memnuniyetimizi yazıyoruz, sorunlu olanlar elbette çıkabilir ama tsi motora sorunlu bir motor demek yanlış düşünce diyoruz. Aracımı alalı yarın 1 sene bitiyor. Bugün akşam eve giderken 10 km yol yaptığımda kilometrem tam 18.000 km olacak. Bugüne kadar 100 ve 150 şer gram olarak toplamda 1 litre 750 gram yağ eklemişimdir. Bu yağına bakma işini bir ara abartmıştım. Sanırım her bakmada 5 gram eksiltmiş olsa bugüne kadar 200 defa bakmışımdır yağına. Umarım herkes benim gibi veya forumda gördüğümüz bir çok arkadaş gibi sorunsuz bir şekilde ağız tadıyla biner aracına. Allah kaza bela vermesin. İyi forumlar . Canı gönülden diyorum, her gün bana ekranında "Welcome to Volkswagen" yazdığın için teşekkürler Volkswagen..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten tsi sorunlu demiyorzki

ama bazı serilerde kesinlikle gozden kaçan hatalar var yoksa bu tarz sorunlar yaşanmazdı

gti ı çok sevmeme rağman almak istesem bi düşünürüm acaba diye

135
    ├┼┼╕
    246R

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Polo gti sahibi olan arkadaşlar araçlarınızda yağ yakma sorunu var mı acaba? Almak istiyoruz bakalım ama yabancı forumlarda bile herkes şikayetçi bu sorundan.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2250 km de yag lambasi yanmisti 1.5 lt eklettirdim hatta burda kizgin bi sekilde soylenmistim nasil olur boyle bisey diye.
    Su an 6000 km ye yakin oldu gecen gun baktim yag cubuguna hic bir sıkıntı gozukmuyor.

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2500kmyi gectim herhangi bir sknti gozukmuyor
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rodaj yapıyormusunuz acaba
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)