bence vw kendi sınıfında binilecek en güzel araçlardan biri .şimdiye kadar 8-9 tane vag gurubuna bindim hep memnundum .her güzelin bir kusuru oluyor malesef ,polo gtı son aldıgım araç rakplerine nazaran en güzeli bence,şuan satsam gene bu sınıfta gtı alırım ,her araçta kronik problemler olabilir önemli olan giderilmesi,çözülmesi ve mağdur bırakılmamak tabi
1- vites 1 den 2 ye geçişlerde bazen titreme yapabiliyor çoğu dsg lerde var malesef . Yeni tip kavrama ile değiştiriyor servis,ve sorun düzeliyor
2- yağ eksiltme ,hepsinde yok olanlarda da motor değişimi vs.. Yapılyor ve düzeliyor ,örnek ben

yani bütün problemler bunlar mı? Ve kaç kişi yaşıyor bunu ? Forumda ben ve 1 kişi daha .kaç tane gtı sahibi var.
47 liraya sıfır otomobil değil, sıfır gtı alınıyor.
Bir tek yağa ara sıra bakmak lazım. Kendi de uyarı veriyor zaten çok azaldıkça.
çok can sıkıcı bişey olursa da, biraz ısrarla da olsa, servis gerekeni yapıyor zaten.
Eee ne var bunda? Ben büyük bi problem görmüyorum.
Sıfır rx8, sıfır m3 ya da sıfır megane rs eksiltmiyor mu sanıyorsunuz?
Yüksek sıkıştırmalı ya da turbolu her araç az ya da çok eksiltiyor.
Bana öyle geliyor ki, paranız çok kıymetli, 47 liralık gtı'a 120 liralık passat beklentileri ile yaklaşıyorsunuz.
Olaya gtı olarak bakın.
Aldım, gazladım, eğlendim, bitti.
Hayatını adamaya gerek yok

Burda vw elinden gelini yaptığını düşünüyorum ve kimseyi mağdur etmiyor en azından ben çoğu arabamda parça değişimi garanti konusunda da yıllardır hiç sıkıntı yaşamadım başkasını bilemem