User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
183 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın bana sadece sunu sölesinler su arabayı yaptın yavaş gitti yürümedi diye?? ben her keze aynı özveriyi gösterdim herkezle dost oldum bunun tek bir sebebi var ahm ye ue 106 harici her arabayı ben götürdüm ALLAH biliyo yalan desin..crm suat abiden öğrendiklerini uygulayıp suat abiye kaldıran kendi kardeşim dediği adama arkadan küfür eden bir adam ben bunları değil yarın öbür gün sıkıcakmı diye köşe başında beklesem yeridir gönderdiğim adamları bana doldurup doldurup geri yolladı böle bir şey olamaz ne kadar hayin olduğunu ben gördüm arkadaşlarıda görüyo..
    ben herkeze kaldırırım bu seni ilgilendirmez evet ben suat abiden ögrendim polişi oda saolsun ne eksigim olduysa şimdiye kadar bi htelefon etmemle bana yardımcı oldu benim seninle bi alıp veremedigim yok bana gelen bi araç var ben işimi yaparım gördügümü de sölerim kimseden korkum yok
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bana garip geldi CVK yapıldığından belli koşan araba.Ne ***** daha sonra kapak açılmadığı ? Belliki PPR'in üstüne oynanıyo tanıyan bilen neyi nasıl yaptığını biliyodur sanırım.İmzalar havada uçuyodu ne olduda imzalar uçtu gitti ? hepiniz belli yaşlara gelmiş kişilersiniz varsa sorununuz biyerde oturup sorunu çözmek için konuşursunuz, sanal ortama taşımaya gerek kalmazdı.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kompresyon testı ıle kapagın kacırdıgına nasıl kanaat verdınız sız neymıssınız be arkadas. bız bosuna leak down fln yapıyoruz..segman kacırmıyor yanı onada emınsınız bır komp testı ıle dırek sıbop dedınız valla ustasınız

2 tarafıda tanımam etmem ama barı yanlıs bılgı vermeyın komp testı ıle subap kacırdıgına emın olamazsınız emın olanda bıraksın bu ıslerı karpuz satmaya baslasın

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kamera şakasımı yapıyorsun bana kutsamak fln pc başında atara gelme dusuncemı söyledım bana sarıcaksan gel sar
    sende kafana göre pc basından geniş geniş yorum yapma ozaman lüleburgaza kadar yorma beni
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz ortada arabaları yapılan kişiler mağdur olan kişiler arada kalanlar onlar usta söyler eksiğini olanı biteni eğer alicanın CVK da yapıldı diye para almışın sonuçta CUP sibobu çıkmamış şimdi de SS 306 nın siboplarını işledim demişsin 200 lira almışsın onuda işlememişin Alican senin KAnkan neden öyle bişy desin yapmadıysan ortada bi eksiklik var
    sen bana kanıtlasana işlenmemiş sibobu artık gerçi kanıtlasanda boş cünkü inanmam cvk ya süpsan dediniz ya helal olsun artık bir şey demiyorum ben..sen hatırlamassın senin arabaya süpsan takılıcaktı ben karşılaştırıp gösterdim süpsan yavaşlatır dedim orjinale döndük ???? yalan mı böle bir piyasada her kez bir birini geçicekken neden kendi ismimi kötüleyim neden bahsediyosun sen alicandan alacağın headersı neden sana aldırmadım alican arkadaşım olduğu halde yavaşlatır diye değilmi bunu kimse yapmaz diyende sen değilmisin üstelik seni tanımıyodum ali alicanla samimiydim..neden bu kadar çabuk unuttun beni ali??alican kardeşim dedim kapağından zırnık para almadım catlak patlak kapağını aldım değiştim iyisiyle onuda yapmazdım o zaman DİKKAT EDERSEN PROBLEMLER HEP SİZİN GARAJDA YANİ AHM DE YAPILAN ARABALARDA KAYNAKLANIYO..BANA BİR AÇIKLA..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende kafana göre pc basından geniş geniş yorum yapma ozaman lüleburgaza kadar yorma beni
    istedığım yorumu yazarım bu senı ılgılendırmez buyur gel

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane tayyar kapagı yaptırdım tanesıne bin'er tl werdım sıbobunu lastıklerını gatlarını ne gerekıorsa yaptı jılet gıbı gonderdı..ısı ıslıgı tıcaretı we ınsanlıgıyla TR de sayılı sewdıgım bı ınsan..mutlaka yanlıs anlasılmalar olabılır ama bu konular burda konusulcak seyler degıl..emege her zaman saygı duyulmalı...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ayıptır yahuu valla ayıptırr herkez atar gıder yapmıss .. ppr motorsport bu işin ehlidir adam gizli kapaklı iş yapmıyo konusuda var makınasıda var .. isteyen istedigi yeere yaptırır kımse burda akıp gıtmesın sakın olun olayı cozun gercı kaan abı olaya cozum getırmeıs getısın degıstırıyım dıye ama uzadu bu konu fazlaa
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın videoları ve yazılanlar arayıp bulunabilir forumda.

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bana kanıtlasana işlenmemiş sibobu artık gerçi kanıtlasanda boş cünkü inanmam cvk ya süpsan dediniz ya helal olsun artık bir şey demiyorum ben..sen hatırlamassın senin arabaya süpsan takılıcaktı ben karşılaştırıp gösterdim süpsan yavaşlatır dedim orjinale döndük ???? yalan mı böle bir piyasada her kez bir birini geçicekken neden kendi ismimi kötüleyim neden bahsediyosun sen alicandan alacağın headersı neden sana aldırmadım alican arkadaşım olduğu halde yavaşlatır diye değilmi bunu kimse yapmaz diyende sen değilmisin üstelik seni tanımıyodum ali alicanla samimiydim..neden bu kadar çabuk unuttun beni ali??alican kardeşim dedim kapağından zırnık para almadım catlak patlak kapağını aldım değiştim iyisiyle onuda yapmazdım o zaman DİKKAT EDERSEN PROBLEMLER HEP SİZİN GARAJDA YANİ AHM DE YAPILAN ARABALARDA KAYNAKLANIYO..BANA BİR AÇIKLA..
    kaan ben anlamam CRM suat abini rektefiyecisi demiş bunu okumuyon herhalde ozaman rektefiyeci anlamıyo sen biliyon bu işi öylemi ?

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 kere fikir istediğim Kaan abiden, projemi değiştirdiğim için manifolt ve kapak işlerimi askıya aldım. Ama hiç tanımadığı bana çok iyi yardımcı oldu, hatta ppr'yi önerenlere dahi teşekkür etti. Canlı örneklerini de biliyorum, bir kaç kişiye de sormuştum onlarda yaptır hemen demişti. Ben Kaan abiye değil sibobu, kapağı arabayı gözüm kapalı bırakırım.
    .

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burgazda iyi ciyer tava varmış dogrumu?
    dynojet w. Z1000SX

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kompresyon testı ıle kapagın kacırdıgına nasıl kanaat verdınız sız neymıssınız be arkadas. bız bosuna leak down fln yapıyoruz..segman kacırmıyor yanı onada emınsınız bır komp testı ıle dırek sıbop dedınız valla ustasınız

2 tarafıda tanımam etmem ama barı yanlıs bılgı vermeyın komp testı ıle subap kacırdıgına emın olamazsınız emın olanda bıraksın bu ıslerı karpuz satmaya baslasın
    ya ne leak down..adam 4 düde 150 psi çıkan arabayı söküyo direk kapaktan diyo 16 valte eşit kaçırıyo gülüyorum sadece.bütün bozuk yaptığım kapaklar ahm den cıkıyo gecemeyeceklerini anladılar laflı bel altı vurmaya başladılar.benim timming yaptığım araba ve kapağını yaptığım araba iyi yürüdü beklemiyodu arkadaş bana tel açtı siteye timming ahm ahmet yaptı yazarmısın diye aradı bu kadar hırs ..beni yalancılıkla sucluyolar ama ALLAH biliyoki kimseye yanlış yapmadım hep en iyisini emeğimle yapmaya çalıştım
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kutsal damacana mısın nesin bak seni lüleburgaz meydanına sebil olarak koyar hayrına millete içiririm
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim garajda ne gibi problemler çıktı onu anlayamadım senin şanzuman hariç
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayıptır yahuu valla ayıptırr herkez atar gıder yapmıss .. ppr motorsport bu işin ehlidir adam gizli kapaklı iş yapmıyo konusuda var makınasıda var .. isteyen istedigi yeere yaptırır kımse burda akıp gıtmesın sakın olun olayı cozun gercı kaan abı olaya cozum getırmeıs getısın degıstırıyım dıye ama uzadu bu konu fazlaa
    madem değiştireyeim demiş parasını aldıktan sonra niye değiştirmemişi siboplarıda şimdi ahm den kapağı al siboplarını dğeiştiriyim rektefiye vs vs bişy istemiyom hepsini ben karışlarım demiş 1000 liralık cup sibobu takıcam demiş ?

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kutsal damacana mısın nesin bak seni lüleburgaz meydanına sebil olarak koyar hayrına millete içiririm
    hala gereksiz giderler anlamsız haraketler ne yazdığının farkına var

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH sabır versın katıl olmak cok kolay. ınsanın ekmegı ıle oynamaya calısıyorlar. bana 16 subap esıt kacırıyor dıyen ustaya cay ıcmeye bıle gıtmem bırak arabamı teslım etmeyı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sen bi bilsen bende daha neler var kompresor testiyle tımıng bile veririm ben
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)