User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: windows 7 siyah ekran sorunu+exper

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

windows 7 siyah ekran sorunu+exper

bilgisayarda hiç bişey yok ken bi anda windows açılıyordan sonra siyah ekran geliyor sadece fare imleci geliyor pc açılmıyor nese durup duururken yeniden yükledim windows 7 yi düzeldi şimdi ama bi çok kişinin de başına gelmiş bu olay

+ olarak birde bu exper de wireless pc açılırken kapalı oluyor her açılışta wirelesi açmam gerekiyor nasıl düzelteceğim bilen var mı ?

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Masaüstü gelmiyorsa,Görev yöneticisini başlatıp,sol üstten çalıştır komutunu açarak explorer.exe yazarsanız masaüstü gelir.

Sonra bir de combofix çalıştırın düzelir,geçen başıma geldi aynen dediklerimi uyguladım sorun düzeldi.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    explorer.exe hatasından bahsediyorsunuz sanırım. bu sadece sizin bilgisayarınızla alakalı değil, genelde yanlış format atma, gereksiz programlar kullanma ile alakalı bir problem oluyor.

diğer dediğinizide wireless ayarlarından yapabilirsiniz diye düşünüyorum. eğer öyle bir ayar yoksa, en kolay yol başlangıç klasörünün içine wireless programını atmak ve her başlangıçta otomatik çalışmasını sağlamak
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte asıl sorun orada başlıyor ctrl alt delete hiç bişey çalışmıyor malesef :O

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte asıl sorun orada başlıyor ctrl alt delete hiç bişey çalışmıyor malesef :O
    PC açılırken f8 tuşuna basın gelen menüden pc onarma seçeneğini tıklayıp bir de öyle deneyin.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Googledan baktım şöyle bi alıntı yapayım;

1- windows başladıktan sonra siyah ekran geldiğinde ctrl+alt+delete yaparak görev yöneticisi açılır, işlemler kısmından explorer.exe bulunur, del tuşuna basarak işlemi sonlandırılır, görev yöneticisinden yeni görev tuşuna basılarak buraya explorer.exe yazılır. Tabi bunu her sistem açılışında yapmak gerekiyor.

2- Kalıcı bir çözüm olarak sunulmmuş; Aslında How to fix KSOD aka the black screen of death on window - YouTube bu adreste güzelce özetlemiş ama Türkçe anlatacak olursak açılıştan sonra siyah ekranda ctrl+alt+del' e basıyoruz buradan yeni göreve explorer.exe yazarak sistemi açıyoruz, start tuşuna basarak bilgisayarıma tıklıyoruz, araçlar->klasör özelliklerinden gizli dosyaları görünür hale getiriyoruz, yine başlat butonuna basarak arama yerine csrcs.exe' yi arıyoruz çıkan dosyayı siliyoruz, başlat->çalıştıra regedit yazıp kayıt defterine giriyoruz burada;

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon yoluna geliyoruz sağ taraftaki shell dosyasına çift tıklıyoruz, buraya sadece Explorer.exe yazıyoruz başka bir şey olmayacak, daha sonra csrcs.exe'nin tekrar işe karışmasını engellemek için kayıt defterinde
    HKLM\Software\Microsoft\Windows \CurrentVersion\policies\Explorer\Run kısmına geliyoruz ve sağ taraftaki csrcs.exe anahtarını silip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Bir kişide sorunun güncelleme sonunda anti virüsünden kaynaklandığını sistemi geri yükleyip çözdüğünü söylemiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EgemeN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Googledan baktım şöyle bi alıntı yapayım;

1- windows başladıktan sonra siyah ekran geldiğinde ctrl+alt+delete yaparak görev yöneticisi açılır, işlemler kısmından explorer.exe bulunur, del tuşuna basarak işlemi sonlandırılır, görev yöneticisinden yeni görev tuşuna basılarak buraya explorer.exe yazılır. Tabi bunu her sistem açılışında yapmak gerekiyor.

2- Kalıcı bir çözüm olarak sunulmmuş; Aslında How to fix KSOD aka the black screen of death on window - YouTube bu adreste güzelce özetlemiş ama Türkçe anlatacak olursak açılıştan sonra siyah ekranda ctrl+alt+del' e basıyoruz buradan yeni göreve explorer.exe yazarak sistemi açıyoruz, start tuşuna basarak bilgisayarıma tıklıyoruz, araçlar->klasör özelliklerinden gizli dosyaları görünür hale getiriyoruz, yine başlat butonuna basarak arama yerine csrcs.exe' yi arıyoruz çıkan dosyayı siliyoruz, başlat->çalıştıra regedit yazıp kayıt defterine giriyoruz burada;

HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon yoluna geliyoruz sağ taraftaki shell dosyasına çift tıklıyoruz, buraya sadece Explorer.exe yazıyoruz başka bir şey olmayacak, daha sonra csrcs.exe'nin tekrar işe karışmasını engellemek için kayıt defterinde
    HKLM\Software\Microsoft\Windows \CurrentVersion\policies\Explorer\Run kısmına geliyoruz ve sağ taraftaki csrcs.exe anahtarını silip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Bir kişide sorunun güncelleme sonunda anti virüsünden kaynaklandığını sistemi geri yükleyip çözdüğünü söylemiş
    saol kardeşimde acılınca ne ctrl alt delete işliyor ne başka bişey f8 de güvenli modda açıyorum onda da ekran gelmiyor ortada hiç bişey yokken oldu bende anlamadım w7nin acaip bi sorunuymuş bu :O

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardeşimde acılınca ne ctrl alt delete işliyor ne başka bişey f8 de güvenli modda açıyorum onda da ekran gelmiyor ortada hiç bişey yokken oldu bende anlamadım w7nin acaip bi sorunuymuş bu :O
    Gördüğüm kadarıyla ya ekran kartından ya anti virüs güncellemesinden sonra bu sorun çıkmış büyük bi kısmının sonuda format olmuş malesef

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen virüs ile alakalı bir durum. explorer.exe hatasından başka birşey olacağını sanmıyorum. bilgisayarı ağdan başka bir pc ile taratarak sorunu çözebilirsiniz nod32 ve kaspersky kullanmanızı öneririm
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı geçen hafta benim başıma geldi pc güncelleştirme yaptıktan sonra hatta konu açmıştım ama bende ctrl+alt+del çalışıyordu ordan açıyordum pc yi 4-5 gün öyle açtıktan sonra kendi kendisine düzeldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı geçen hafta benim başıma geldi pc güncelleştirme yaptıktan sonra hata konu açmıştım ama bende ctrl+alt+del çalışıyordu ordan açıyordum pc yi 4-5 gün öyle açtıktan sonra kendi kendisine düzeldi
    aynen benimkide güncelleştirmeden sonra oldu işte benim ctrl alt del de açmıyor mecbur format atdım bende şimdi her böyle olduğunda ben format mı atacam tırstım walla pcyide yeni almıştık daha 1 ay bile olmadı kıracaktım pcyi wallaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamen virüs ile alakalı bir durum. explorer.exe hatasından başka birşey olacağını sanmıyorum. bilgisayarı ağdan başka bir pc ile taratarak sorunu çözebilirsiniz nod32 ve kaspersky kullanmanızı öneririm
    mcafe total protection var bennde anlamadım virüs girecek birşey de yüklemedim anlamadım bende

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    explorer.exe hatasından bahsediyorsunuz sanırım. bu sadece sizin bilgisayarınızla alakalı değil, genelde yanlış format atma, gereksiz programlar kullanma ile alakalı bir problem oluyor.

diğer dediğinizide wireless ayarlarından yapabilirsiniz diye düşünüyorum. eğer öyle bir ayar yoksa, en kolay yol başlangıç klasörünün içine wireless programını atmak ve her başlangıçta otomatik çalışmasını sağlamak
    yanlış format atma nasıl oluyor ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)