User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: HTC One X - XL

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HTC One X - XL

HTC One X
    HTC One X, dört çekirdekli işlemci, 8 MP kamera, 32 GB dahili hafıza ile geliyor

Geride bıraktığımız son iki yıl içinde aynı tasarım çizgisinde ve benzer teknik özelliklere sahip akıllı telefonlar üretmesi nedeniyle eleştirilen HTC, gelen tepkiler üzerine verdiği sadeleşme kararının ilk ürünleri olan One serisi akıllı telefonları MWC’de tanıttı. Tek harfli model isimlerinden oluşan serinin şu an için en iddialı modeli HTC One X. Nokia N9’dan aşina olduğumuz, yekpare polikarbon gövdeye sahip olan One, bu anlamda HTC’nin eski tasarım anlayışından uzak bir görünüm çiziyor. NVIDIA Tegra 3 yongasetli, 1,5 GHz dört çekirdekli işlemci kullanan ilk HTC olma unvanına sahip One, aynı zamanda Android 4.0 ve HTC Sense 4.0’ı bir araya getiren ilk model. Telefonun 4,7 inç büyüklüğündeki Super IPS LCD2 ekranı 1280×720 piksel çözünürlük veriyor ve inç başına piksel değeri 312. RAM’i 1 GB olan One’ın dahili hafızası ise 32 GB.
    One’ın dikkat çeken özelliklerinden biri de 8 megapiksellik kamerası. Kamera, yalnızca görüntü işleme için çalışan ImageChip işlemci sayesinde 1080p video kaydı yaparken aynı anda fotoğraf da çekebiliyor. BSI sensörü de düşük ışık koşulları altında yüzde 44’e varan oranlarda arka aydınlatma sağlıyor. 28mm’lik (f/2.0) geniş açı lense sahip kameranın deklanşör tepkisi 0,7 saniye, odaklama yapması ise göz açıp kırmadan bile daha kısa (insanlarda göz kırpma hızı 0,3-0,4 saniye arasında), yalnızca 0,2 saniye sürüyor. One, bağlantı ve şebeke desteği anlamında da oldukça güçlü. Yeni nesil bağlantı teknolojisi NFC, MHL bağlantılı micro-USB girişi ve LTE şebeke desteği bunun göstergesi. Nisan ayında Avrupa’da satışa sunulacak telefonun fiyatı 580 euro.

Alıntıdır.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Çok kıskanıyorum,daha 2 ay olmadı Sensation XL'ı alalı
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kıskanıyorum,daha 2 ay olmadı Sensation XL'ı alalı
    Elinde patlasın hasuhasuas bana hava atıyodun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinde patlasın hasuhasuas bana hava atıyodun
    bunu verip üstüne koyar bişeyler,alırım o zaman
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim arkadas aldı xl , bende yazın desire HD aldım , bu benden heveslinin aldı , ben genelde cok kasmam , asırı titiz değilimdir kullanımda... Kılıf falan kullanmam, ama kıl kadar da cizik yok.. Bu arkadasta aldığı gün ekran koruyucular , kılıflar vss acayip koruma derdinde... Ama sakınan göze çöp batar misali ; önce sıfır kutudaki alet teşhir çıktı sonraki değiştirilen alette sürekli ölü pixel tribine yakalandı biri oluyo digeri canlanıo , Buda fotoğrafçı oldugunicin göz dikkatli , takıntı yaptı sürekli ölü piksel takip edio Perşembe cuma vatan kvk tüketici hakları üçgeninde iyi gezdik ama vatan olumlu bakıyor , geri alacak gibi..

Ama xl in plastik malzeme kalitesini pek beğenmedim... Micro sd olmaması da bı dezavantaj bence.. Kulaklığı sattiriyor benim gözümde...

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan ayında satışa çıkacak olması güzel haber, bende zaten haziran gibi telefonu yenilemeyi düşünüyordum

Umarım bu güçlü bir bataryası vardır Özellikleri gayet hoş, ama gel gelelim samsung da galaxy s3 ile cevap verecek, tereddütte kalıyor insan ister istemez..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende htc kullanıcısıyım ama s3 önce cıkar diye bekliodum artık bizim emektar desire hd yi deistirme vakti gelmisti coktan

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu verip üstüne koyar bişeyler,alırım o zaman
    Bende The İncredible S var. 1 sene önce aldım. aldığım zamanın en iyisiydi sonra sensetion cıktı 3 d si cıktı felan cıktı da cıktı. Ama bende geri kalmadım. Telefona ilk önce android 2.3.5 kurdum. Simdi de android 4.0 İce Scream sandicwich denilen şeyden kurdum. Merak etme HTC Samsung gibi değil. Ürüne destek veriyor. Samsun 1 telefon cıkarıyor hemen onun üstüne baska bir telefon cıkıyor. Piyasada 20 cesit galaxy var. Senin telefon 1.5 ghz çift çekirdek 4.7 inclik olan galiba. Benim kurduklarım custom rom. Ama sen Kısa bir sürede android 4.0 ı orjinal güncellemesiyle kurarsın telefona.

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan mı alacan Görkem?
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisan ayında satışa çıkacak olması güzel haber, bende zaten haziran gibi telefonu yenilemeyi düşünüyordum

Umarım bu güçlü bir bataryası vardır Özellikleri gayet hoş, ama gel gelelim samsung da galaxy s3 ile cevap verecek, tereddütte kalıyor insan ister istemez..
    1800mah pili varmış diğerlerine göre daha güçlü en azından 1 günü rahat çıkarır
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan mı alacan Görkem?
    konu açışımdan nasıl anladın o nası bi gözlem dedektiif gibi adamsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende The İncredible S var. 1 sene önce aldım. aldığım zamanın en iyisiydi sonra sensetion cıktı 3 d si cıktı felan cıktı da cıktı. Ama bende geri kalmadım. Telefona ilk önce android 2.3.5 kurdum. Simdi de android 4.0 İce Scream sandicwich denilen şeyden kurdum. Merak etme HTC Samsung gibi değil. Ürüne destek veriyor. Samsun 1 telefon cıkarıyor hemen onun üstüne baska bir telefon cıkıyor. Piyasada 20 cesit galaxy var. Senin telefon 1.5 ghz çift çekirdek 4.7 inclik olan galiba. Benim kurduklarım custom rom. Ama sen Kısa bir sürede android 4.0 ı orjinal güncellemesiyle kurarsın telefona.

evet abi XL,bende o şekilde düşünüyorum update gelir kısa sürede bakalım.
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pil fena değilmiş 1800, kamera performansını merak ediyorum ben çok, görünüşe göre kamera da başarılı olacak gibi..

Bi tane beyaz almak farz oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar pil olayı kullanıcıya kalmış bir olay. Mesela benim telefon full şarz ile tam 2.5 gün gidiyor. Advenced task killer kurun. Arada sırada acık gereksiz programları kapatın. Ekran parlaklığı bizim htc de 3 kademeli olarak oluyor. En parlağı değilde genelde orta seviye olan 2. kademede duruyor ekran parlaklığım. Orta derecede gece gündüz içerde dışarda ekranı rahat şekilde görebilceğim netliği sunuyor. Boşuna en üst seviyeye almaya gerek yok. Bunların haricinde Muhasebe sektöründe olduğumdan telefonu genelde telefon görüşmeleri ve mesajlaşmasını yoğun kullanıyorum. Pek oyun oynamam. gereksiz zamanlarda wireles kapalı. Vs. vs. benim telefonum %100 şarz la tam 2.5 gün gidiyor. Yani anlatmak istediğim kullanıma bağlı birazda.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aslında bizim sarj olayıda bunun gibi. iphone kullanıp 4 gün şarjı giden arkadaşım var. telefonundan orjinalden haric sadece facebook yüklü. gene iphone kullanıp akşam eve gidene kadar sarjı yetsin diye saat 3-4 gibi oyunu bırakıp cebine koyan da. yani mal bu mal ister 3310 gibi kullan ister laptop gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aslında bizim sarj olayıda bunun gibi. iphone kullanıp 4 gün şarjı giden arkadaşım var. telefonundan orjinalden haric sadece facebook yüklü. gene iphone kullanıp akşam eve gidene kadar sarjı yetsin diye saat 3-4 gibi oyunu bırakıp cebine koyan da. yani mal bu mal ister 3310 gibi kullan ister laptop gibi
    aynen öyle telefonu ilk aldım. ilk 12 saatlik şarzdan söktüm sabah. aldım elime akşamı göremedim bir süre sonra insan gereksiz telefonu kurcalamayı bırakıyor. biraz daha stabil oluyor telefonun şarz olayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amazon alamanyada 580-599 Euro olarak gözükmekte şuan, vaktim olmadığı için pek kurcalayamadım ön sipariş mi değil mi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)