User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
101 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Subaru Legacy hakkında

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman sorunsuzluk ve istekleri karşılayacak impreza daha mantıklı gibi geliyor bana

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki legacy de sorun olarak nitelendirebileceğimiz , somut bişeyler varmı?Yada legacy e tercih sebebi olacak yanı nedir imprezanın?(kullanmayan , yüzeysel bakan benim gözümden legacy daha donanımlı , daha karizmatik , daha düşük fiyata ve daha mantıklı geliyor.Neti atlıyorum?)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketime bakmadığım aracım var hocam , ama bu yola benzin saçacağım arac değil , gündelik kullanılacak araç olacak.Onun için kabul edilebilir rakamlar içerisinide olsun istiyorum.(yani hacim max 2.0 olmalı)
    genelleme olarak dedim 2.0 da alsan nihayetinde 4x4 araç normal önden çekiş bir 2.0 araç kadar gene yakmaz.. hani yakıt takıntısı varsa alıcak insanın 4x4 araç gelmez lpg bağlasan bu seferde falancanın aracı 250 kuruş 300 kuruş yakıyor benimki 350 kuruş 400 kuruş yakıyor diye laf eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim bir sene önceki halim gibisin sanırım her keze bir dönem bu legacyler esiyor

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genelleme olarak dedim 2.0 da alsan nihayetinde 4x4 araç normal önden çekiş bir 2.0 araç kadar gene yakmaz.. hani yakıt takıntısı varsa alıcak insanın 4x4 araç gelmez lpg bağlasan bu seferde falancanın aracı 250 kuruş 300 kuruş yakıyor benimki 350 kuruş 400 kuruş yakıyor diye laf eder..
    İyide abi adam onu beğenmiş. Merak ediyo soruyo ne kadar olur diye. Niye bu kadar sert çıktın ki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    legacy benzinde 9-10 lt arası gibi yakıyor gibi bişeyler okudum.Bugün benzin olsa olsa 4.40 olsa 440 ,,, olsun olsun 500 krş....Bu lpg de ne kadar olur bilmiyorum ama benzinde 450 500 arası ise lpg de de erişilemeyecek seviyede olmaz diye düşünüyorum.

Sonuçta 250 280 arası benimki yakıyor , 4x4 otomatik bi aracın o kadar yakması gayet makul , kabul edilebilir bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide abi adam onu beğenmiş. Merak ediyo soruyo ne kadar olur diye. Niye bu kadar sert çıktın ki ?
    yok canım kardeşim niye sert çıkıyım sert mi yazmışım gibi geldi sanırım yaznın arasında biraz gülücük serpiştirmek gerekiyor yok öyle bir şey ne güzel sohbet ediyoruz

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok canım kardeşim niye sert çıkıyım sert mi yazmışım gibi geldi sanırım yaznın arasında biraz gülücük serpiştirmek gerekiyor yok öyle bir şey ne güzel sohbet ediyoruz
    Öyle geldi abi aynen dediğin gibi yazının arasına bi iki gülücük iyidir Bide bu foresterler falan 350-400 kuruş yakıyor diyorlar. Üç aşağı beş yukarı aynı yakmaz mı ? Yoksa yanlış mı mantık yürütüyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim nacizane tavsiye edebiliceğim araç para limitini bilmiyorum ama 30-35 arası 2008-2010 arası impereza 1.5 elegance öneririm awd sinide bulursun .. arkadaşımda var şehir içi 10 uzun yolda 6.5 yakıyor lpg falanda takmadı üstüne otomatik vites.. 1.5awd de bulursun o fiyata..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 yukarısına çıkamıyorum şuanki bütçede malesef.Orakamlara çıkarsam aklımda daha başka modeller var.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.0 legacylerde bi raydyatör problemi var diye duuydum, zire buyüzden conta yakan bi legacy vardı doğan ustanın dükkanda, 2.0 larda durum nedir bilmiyorum tork ta korhan abiye danışmakta fayda var....

yedek parça olayı üzmez, çoğu parçası bulunur en kötüsü cadde motor 1 ayda japonyadan tedarik edebiliyor....

lpg olayına gelince adam gibi uygulanmış hiçbir lpg kiti üzmez... lpg nin sebep olduğu süpap ayarı bozulması ve bunundüzeltilmesi olayı turbo subarularda motor inmek suretiyle yapılırken turbo olmayan subarularda motor inmeden yapılabiliyor en güzel yanı bu...

eğerki aracı alırsanız lpg için sizi biyere yönlendircem mutlaka orada montaj yaptırın, kesinlikle pişman olmazsınız....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.0 legacylerde bi raydyatör problemi var diye duuydum, zire buyüzden conta yakan bi legacy vardı doğan ustanın dükkanda, 2.0 larda durum nedir bilmiyorum tork ta korhan abiye danışmakta fayda var....

yedek parça olayı üzmez, çoğu parçası bulunur en kötüsü cadde motor 1 ayda japonyadan tedarik edebiliyor....

lpg olayına gelince adam gibi uygulanmış hiçbir lpg kiti üzmez... lpg nin sebep olduğu süpap ayarı bozulması ve bunundüzeltilmesi olayı turbo subarularda motor inmek suretiyle yapılırken turbo olmayan subarularda motor inmeden yapılabiliyor en güzel yanı bu...

eğerki aracı alırsanız lpg için sizi biyere yönlendircem mutlaka orada montaj yaptırın, kesinlikle pişman olmazsınız....
    hocam bunun motoru senin aracın turbosuzumu?blok aynımı?Senin aracın lpg de ne tüketiyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5lerden uzak dur imprezalarda, illa AWD diyorsan ya yukarda bir arkadaşın dediği gibi outlander bak,yada forrester filan bak ama legacy dende çok memnun kalırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    legacylerin awd leri otomatiklerde performanssız diye duymuştum.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    legacy cok kaliteli ve saglam bir arabadir, bakimli ve duzgun bir araba sikintisiz 500.000 km rahat gider, parca sikintisi yok legacyde. motor impreza 2.0r ile atni motor. performans olarak cok iyi degil standart bir binek araba kadar gidiyor. karda buZda ve uzun yolda cok zevklidir, lpg ile sikinti cikarmaz yeterki montaj duzgun yapilsin. lpgli bir araba almak yerine lpgsiz alip kendinizin bildiginiz, guvendiginiz biryerde taktirmanizda fayda var. saglamlik acisindan piyasadaki en saglam arabalardan biridir legacyde forester gibi impreza sti ile ayni saseyi kullanir. turkiyeye gelmeyen legacy sti ve amerikada cok tutulab legacy gt modelleri vardir. legacy gt, legacy konfor ve donaniminda yuruyen impreza sti dir. maalesef bizim arabadan cok anliyan ! baytur denen firma legacy gt yi tr ye getirmedi amerika ve avrupada legacy gt imreza sti dan cok satan bir model. subarunun atmosferik motorlari ve yuruyeni cok ama cok uzun omurludur 90 model legacylerin bile cogu orjinal motor ve yuruyen ile yuruyor daha.
    yakit tuketimi 2.0l atmosferik bir devamli 4 ceker arabanin yakacagi kadardir yani 10 12 litre gibi, lpg ile bence 30 kurus civarlarina iner.lpg kullaniminda montaj ve ayar iyi yapilirsa 80k kmde bir subap ayari ister , butun subaru modellerinde oldugu gibi legacydede subap ayari icin motor iner. bunun boyle olmasinin sebebi normalde benzinle kullansaniz subaru motoru hicbir zaman subap ayari bozmaz.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu araba satamamışmı hala ben taa geçen nisanda bakıyordum bu araba satılıkdaydı.. işde gideri zor derken demek istediğim buydu.. kaç ay olmuş araba hala satılamamış..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 u var şu an bizde 14 15 litre yakıyo valla ama çok zevkli bi araç sürümü güzel konfor iyi rahatlık var.kısaca benim hoşuma gitti bide satılsa dahada çok hoşuma gidecek

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alternatif olarak biraz daha bütçen varsa

kesinlikle lpg ile volvo s60 derim

Volvo S60 2.5T AWD Premium 2006 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 62137185
    2521cc motor hacmi ile vergi dilimi 2500 3000 araliginda %5 olayindan dusuyo vergi bir alt dilime ama ugrasmak lazim
    1.5 yildir kullanidgimiz 2007 legacy mevcut lpg i alinda kendimiz taktırdık sorunsuz sekilde 40 bin km oldu.(arac 75bine geldi) 100.000 civarı trigerdir bujidir degisicek subab ayari lpgden dolayi daha erken bozuluyo diyolar 100.000 civari subab ayarida istemesi mumtemel zaten en pis kısmı subab ayari icin motoru indirmeleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)