Sali yada carsamba gidecegiz bakalim![]()
Sali yada carsamba gidecegiz bakalim![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Cuma günü gitmiştim 5 para etmez. Sürekli bı pavyon muhabbetı + o....pu muhabbeti. Adamın kendı gosterısı daha komık. Gitmeye degmez.
Gitmeyelim dedim kankicime bak böyle böyle dedim. Yok gidicez dedi gittik. Gereksiz muhabbetler karnımı ağrıttı kusma hissi yaşattı yemin ederim çok sıkıyor boş muhabbetler. Beklemezdim bu adamdan böyle şeyler.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
son 10 senedir filmin ikincisi bolumunu izlemeden cıktıgım ilk film , çok sıkıcı ve kotuydu.hep aynı mevzu, 4 arkadas gittik eslerimizle, ilk yarı bıtımıde hepımızın gozlerınde cıkalımmı bakısları vardı ve ıkıncı bölümü ızlemedık. Acaba ıkıncı yarısı nasıl ?
Fena değil di. Ezik karakterlerin üzerine kurulu aptallık temelli komedileri sevmiyorum. Keşke sinemada değil evde izleseydim dedim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şimdi geldim evde tvde verilince izlenir sinama filmi olarak birakip salondan kaçma isteği doğurduğundan çocukları götürmeyin sinema sevgisinden mahrum kalmasinlar ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İlk sayfalarda herkes süper olur on numara olur vs demiş, şimdi son sayfayı okuyunca bende vazgeçtim![]()
Hayatimda gittigim en boktan filmlerden biriydi. Digeri de sumelanin sifresi idi. Aman gitmeyin, kacak dvdsi bile izlenmez...
hay Allah
ilk sayfaya bakarken hanima gidelim dedim gidelim madem dedi
bu sayfaya baktim vazgectim
+ sumela nin sifresinin amaci nedir anlamadim
herhangi 20 kisi de ayni seyi yapabilir tek eksikleri ekipman olur o filmi yapanlardan
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fragmandaki espirilerden belliydi zaten kötü olucağı![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
open water da ne oluyodu![]()
![]()
yuz ulan yuz yuz![]()
![]()
![]()
hey Allahim ya
![]()
![]()
![]()
türkiyede komediyi bi cem yılmaz devamlı farklılıklarla sürdürüyor aslında , tutan bişey oldun mu hemen seriye bağlıyor diğerleri![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
ama tamami gegirmekten ve yellenmekten ibaret filmler de gise rekorlari kirdi....![]()
![]()
![]()
komediymis bunlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)