bulaşma 4 yıl kullandım pardon o beni kullandı 
tek kapı tavanlı.spor paket görüntüsüne kandık.aşık oldum gecem gunduzum bir kız gibi aklımdaydı kimse iyi yorum yapmıyordu her kötu yorumu duydukca salla.. 2004 60binde iken aldım 119binde iken sattım.. yazsam destan olur..
kız arkadaşlarıma araba itletmekden tut ...devamı gelir
sana tek güzelliğini sölüyorum konfor süper kullanımı cok rahat gaz debraj diresiyon pamuk donanım süper esp asr ebd..cart curt.. ve görntü 4kapı zaten vaz gecme sebebin olsun cirkin.
kötü olan..
sürekli sorun yaşadım aldıgım ilk haftadan tut sattığım kişinin yolda kalıp arabayı geri vercem demesine kadar.
115binde komple motor yaptırdım ve 115binde motoru biten motor yaptıran şuana kadar 5 stilo sahibi denk geldi ne kısmetse 115bin km.
motor parçaları uyduruk degil fakat uzun ömürlü saglam bir motoru yok.. 4senede 14bin tl arızalara para harcadım. aklından bile gecirme derim. sevgiline aline gecirecek zamanı stilonun sorununa arızasıyla geçirirsin. yasadıgım sorunlar tavan.gaz kelebeği,bobin,kontak, direksiyon,motor takozları, sensöorler ,silecekler düşün yagmurlu havada sileceğin teki durdu.olsun teki çalıyo dedik.oda kitlendi kaldı nal gibi.

benzin döküm yak beni diyor.. uludaga cıkmışız.kızlarla şeklimiz güzel herşey güzel

anahtarsız calıştırma vardı marş basmıyor anca yarı kotak kızlara hadi itin

Yaaa arabamı itecezz

inin o zaman agırlık yapmayın 3 5 kişi geldi marş anıların olmaz inşallah benim gibi ama herşeye ragmen süper bir arac bir audı opel olsaydı alınırdı fakat ıtalyan arac cok nazık.dir.