Hepsiburada'yı takip etmeni öneririrm. piyasada 630 TL olan philips ev sinema sistemini 380 TL'ye aldım yorumları okuyarak almıstım cokta memnunum arada kampanya yapıorlar bi bak istersen.
Printable View
Hepsiburada'yı takip etmeni öneririrm. piyasada 630 TL olan philips ev sinema sistemini 380 TL'ye aldım yorumları okuyarak almıstım cokta memnunum arada kampanya yapıorlar bi bak istersen.
Lg nin bir modelini incelemistim suan modeli tam aklimda degil bluerayli 1100w cok basariliydi 900tl kampanya fiyati vardi
Logitech iyidir ama ev sinema sistemi olarak tavsiye etmem
Z906 yla size Bluray Transformers izletmek isterdim ((:
Logitech ürünleri audiophile olmayanlar için ideal sistemler bence. Hem ufak yer kaplamıyor, hem de tatminkar ses veriyor. Evet ev sinema sistemlerine belki performans olarak yaklaşamaz ama piyasada satılan dvd'li setlerden (lg-samsung-sony gibi) aşağı kalır bir yanı yok. Ayrıca mükemmel bir müşteri hizmetleri anlayışları var. Bozulan kontrol podunu sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştirdi adamlar, eskisini de geri almadılar :)
Logitech in ses kalitesine veya genel kalitesine herhangi bir olumsuz eleştiride bulunan kimse mevcut değilki burda
Olacağınıda sanmıyorum..
Söylenenler farklı şeyler..
Savunmanıza gerek yok mal belli PC için çok uç bi sistem evet mükemmel
ama home cinema için mükemmel hiç değil..
Logitechi bende bidonem ps3le kullandim performansi harika hatta o kategoride aleternatifi yok o cihazin ama genede ev sinema sistemi olarak cok tavsiye etmiyorum
Gerci kullandiginz m2 kucukse dediginiz gibi baska birsey almaya gerek yok
Ben savunmak için yazmadım, yaklaşık 4 senedir kullanıyorum, memnuniyetimi belirtmek ve tavsiye etmek amaçlı yazdım :)
Neden savunmayasinizki :)
İnandığınız güvendiğiniz bildiginiz bir malı ovebilir yanlış yazılanları düzeltebilirsiniz bence cok doğal bi durum
Ama tabikide gerek varsa ihtiyac varsa
Burda gerek yoktu kimse yermedi aksine övdü sürekli..
Z5500 , HTIB sistemler arasında en iyilerden biridir hatta en iyisidir diyebiliriz. Htib sistem dediğimiz "Home theatre in box" olarak geçer yani bu amfisi ile birlikte gelen 5+1 ev sineması sistemleri. Home theatre formundan okuyabilirsiniz review ını.
REVIEW: Logitech Z-5500 5.1 Speaker System - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
Daha prof. sistemlere geçmek isterseniz Deck olarak alıp tek tek toplamak daha mantıklı.Yamahayı öneririm.Ama tabi binlerce dolardan bahsediyoruz.
http://cdn.cbsi.com.au/story_media/3...YHT-585B_1.jpg
Gecen saturnde cok guzel bi sistem toplamislardi kampanyada 1300tl flndi anfisi vs cok hosuma gitmisti ihtiyacim olmadigindan okadar para vermek istemedim
Ben technics toplamıstım deck olarak 10 sene önce (daha fazla hatta 98-99). Jamo classic 8 serisi ile beraber. Deck olarak topladıgım sistemlerin ses kalitesine hiçbir hazır 5+1 sistem yanaşamaz.Şu anda bile evimde 2 tane farklı 5+1 sistem var biri Lg biri Samsung 15 senelik eski deck sistemin ses kalitesine erişemiyorlar.
Aynen oyle aslinda 1 kere paraya kiymak yeterli evladiyelik oluyor
Ama evin m2 sj kucuksede ufak hazir bir sistem fazlasiyla tatmin eder diye dusunuyorum
o cihazi önermemin nedeni,
kalabalik sistemlerin yaptigini tek basina yapmasi.
kablo ve hop. kirliligi yaratmiyor,sik ve sesi kaliteli..
Yamaha YSP Digital Sound Projector - Front Surround System - Home theater systems - YouTube
Güzelde yinede arkalarda uydu olan bir sistemden daha iyi ses alman mümkün değil bidaha sölüyorum mümkün değil :) Bunlar biraz kulak-beyin yanıltma şeklinde çalısıyor.Mesela bende de sony nin ses sistemi var pc ye baglı.2 ayrı hoparlor ekran yanında ama öyle bir surround sistemi varki yemin edebilirim nerdeyse arkamdan ses geldiğine.Ama kulagını yanıltıyor işte.O sesin sekmesi ve geri gelmesi arkandan kulagına ole bişey mumkun değil.Çünkü sesin sekmesi vs için arkandaki duvarlarınında ona göre yapılmış olması gerekiyor.Mesela arkadanda kocaman bir perde varsa pencere perdesi sekme hiçbir şekilde olmaz.. Veya bir dolap varsa arkanda.. Duvar boyası bile etkiler rezonansı. Belki bomboş bir odada etkili olabilir ama yinede uydulu bir sistemin yerini tutamaz
kulak yaniltma vs olabilir birsey diyemem ama ben ilk film izlerken cidden sagima soluma bakmistim,bu ses nereden geliyor diye :)
Bose üstüne tanımam ama 3 mılyardan başlıyor namuzsuz. Bide harman kardon mu ne vardı bır modelı ödüllüydü hatta oda ciğerlidir.
ucuz yollu bişey istersen tavsiye ederim.fena değil işte iş görüyor :D
LG HT-303SU (5.1) EV SNEMA SSTEMLER Fiyat En Ucuz Uygun Home Theatre ndirimli Ses Sistemleri Kampanyalar Fiyatlar