User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Ev alıcak olanlara ...

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1+1 almadan önce tapusunun ev mi yoksa ofis mi olduğunu sorun. Ofis tapulu evlerin elektrik ve su faturalarında bazı dezavantajlar olduğunu duydum. Ben de yakın zamanda sıfır 2+1 ev aldım, aldığım sitede 1+1 daireler de vardı ama hepsi tapuda ev olarak görünüyordu.
    Bir arkadaşım eryamandan yatırım amaçlı 2 tane 1+1 ev alıp kiraya verdi, 2 kiracısı da ilk ay gelen faturaların ofis tapusundan kaynaklı çok yüksek olduğu için kontratı biteceğinde çıkacağını söylemişti. Küçük bir araştırmayla daha detaylı bilgiye ulaşırsınız.

Evler artık prim yapmıyor, her yerde çok büyük kampanyalarla sıfır evler satılıyor. Ev alacaklar da bu kampanyalardan yararlanmak adına inşaat şirketlerinden alıyor.
    Ben ev almadan 1-2 ay önce başlamıştım fiyat araştırması yapmaya, üzerinden 1 yıl geçti şimdi bakıyorum fiyatlar neredeyse tamamen aynı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tapuyu kontrol ettim, kat mülkiyeti tapusu. İskan alınmış yani
    siz evinizi nereden aldınız? yaşamkentten mi?
    1.5 sene önce daha bitmemişken west gate' ten daire aldık 1+1. şu anda oturum başladı ama, binaların altına yapılacak vaad edilen avmler yapılmadı, yani tam anlamıyla oturmadı site. alınan fiyatın 80 bin tl üstüne çıktı şimdiden. ama asıl patlamayı evin altında bulunan avm açıldığında yaşayacak. fiyatların 1.5 katına anında katlanacağını ön görüyorlar.

Neyse, relax plus cadde üzeri değil, daha içeride kaldığı için bu kadar değer kazanamayacağını biliyorum ama semtinden ötürü değer kazanacağını düşünüyorum.

buda relax plus

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tapuyu kontrol ettim, kat mülkiyeti tapusu. İskan alınmış yani
    siz evinizi nereden aldınız? yaşamkentten mi?
    1.5 sene önce daha bitmemişken west gate' ten daire aldık 1+1. şu anda oturum başladı ama, binaların altına yapılacak vaad edilen avmler yapılmadı, yani tam anlamıyla oturmadı site. alınan fiyatın 80 bin tl üstüne çıktı şimdiden. ama asıl patlamayı evin altında bulunan avm açıldığında yaşayacak. fiyatların 1.5 katına anında katlanacağını ön görüyorlar.

Neyse, relax plus cadde üzeri değil, daha içeride kaldığı için bu kadar değer kazanamayacağını biliyorum ama semtinden ötürü değer kazanacağını düşünüyorum.

buda relax plus

Ben eryamandan aldım. Evlenince taşınacağım için bazı kriterlerim vardı, mutfağın salonla birlikte değil de bağımsız olması, ileride çocuk olursa onun belli bir yaşa gelene kadar yetecek büyüklükte 2+1 olması vs gibi, aradığım kriterleri göksü parkın karşısında bulunan Atayıldız Gölde Luxe karşılıyordu, oradan aldım.
    17. katta, gölü tamamen gören teraslı dublex almıştım, 8.taksidi bitti çok şükür

Relax plus'un 2+1'i 50 metrekare olunca haliyle vazgeçmiştik o dönemlerde.

West gate'in danfoss marka ürünlerini biz satmıştık, proje döneminden itibaren bildiğim bir proje.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1+1 ev alırken ofis olarak yani ticari geçiyorsa ederi daha fazladır
    Ama iskansız evlerde olduğu gibi elektirik ve su tarifesi ticari olduğundan fazladır.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tapuda ofis olarak geçen evlerin fatura tiplerini belediyede biraz hatır biraz hediye ile normal ev faturasına çevirebiliyorsunuz.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul dışındaki ev fiyatlarını görünce İstanbuldan daha da nefret ediyorum
    Her gittiğim ilde mutlaka beğendiğim muhitte daire fiyatlarını falan sorarım
    İstanbul da kümes almak daha pahalı lanet olsun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)