arka dişime dolgu yaptracağım belki kanal tedavisi gerektirebilir önerebiliceğiniz anadolu yakasında dişçi varmıdır şimdiden teşekkürler
kadıköy de çilek sokakta kuzenim var düşünürsen telefonunu pm atarım.
çengelköy diş evi nde AHTER Bey 'yi tavsiye edebilirim.
216 401 20 20
Bağdat caddesinde benim gittiğim dişçiyi tavsiye ederim. Diş konusunda epey sıkıntılıyım, zor uyuşurum, aşırı hassastır dişlerim, en ufak ağrıya aşırı tepki veririm. Tüm bu nazımı çekebilen bir dişçi. Fiyatlar biraz pahalı ama temizliği, elinin yumuşaklığı, benim gibi sorunlu hastalara yaklaşımı son derece başarılı.
İstersen telefonunu veririm
dentistanbul diyorum ben de
geçenlerde 2 tane kemiğe gömülü sağ-sol 20lik diş çekimi , 1 adet kanal tedavisi , 1 adet dolgu , komple diş taşı temizliği yaptırdım...
2 saatlik genel anestezi sonrası bebekler gibi uyandım , anahtar teslim çeneyi teslim aldım yani
kanal tedavisinde geleneksel yöntem yok , tek seansta işlem tamam
klasik sistemde önce açıyorlar içine ilaç koyup kapatıyorlar
daha sonra gidiyorsunuz tekrar açıyorlar , ölmüş siniri alıyorlar ve dolgu malzemesi ile diş kapatılıyor...
bu sistem eskide kaldı , dentistanbulda tek seansta bütün işlemler tamam
ben çok memnun kaldım![]()
Tesla Model Y Sr
Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, inanın çok memnun kalacaksınız
"Defne Kanık" veya "Seda Sönmez" ikiside çok iyidir
ümraniye çarşıda serdar devge var randevu alman gerek tabi adam yoğun yıllardır ona gideriz para göz biride değil işinide iyi yapar
nurdan tarar bostancı 0532 296 91 02 adımı verebilirsiniz geçmiş olsun şimdiden
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
arkadaslar konu acılmısken sorayım bnada ordotontıst lazım yanı bu dıs cene duzeltmesı ( tel ) ıslerınde ıyı olan bı doktor anadolu yakası
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Hospitadent var çamlıcada tavsiye ederim. Fiyatlar ne ucuz ne pahalı, orta düzeydeydi yanlış hatırlamıyorsam.
men dakka dukka.
Ev arkadaşım Yeditepe Üni. Diş'te okuyor.
Yeditepe Diş Hastanesi'ni tavsiye edebilirim.
Ortodonti ile işim olmadı kanal-dolgu için gitmiştim ama akşamları yaptıkları işler hakkında konuşuyoruz; ortodonti ile de ilgileniyorlar.
Elbette her hastayı öğrenciye vermiyorlar; yanlış anlamayın. Proflar ilgileniyor genelde hastalarla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)