Arkadaşlar Ankara karşıyaka mezarlığına en kolay nasıl giderim? şu anda dikmendeyim, şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Ankara karşıyaka mezarlığına en kolay nasıl giderim? şu anda dikmendeyim, şimdiden teşekkürler
seveminn??
bayılırınn!!!
araçla mı yoksa toplutaşıma mı ? araç yoksa önce ulus'a, ordanda tek dolmuş ile gidebilirsin
''hondas never get old, they just get faster''
arabam var, tomtom um da var ama mezarlığı bulamıyor yakınlarında en belirgin yazabileceğim adres aratırken neresi var acaba?
seveminn??
bayılırınn!!!
anadolu bulvarı üzerinden sonuna kadar giderseniz mezarlık yanınızda kalır.
google maps dan bakıp oralarda bir cadde sokak ismiyle aratabilirsiniz tomtomunuzda.
veya direkt google mapsdan yol tarifi alabilirsiniz..
kalkış: Dikmen/Ankara varış: Karşıyaka Mezarlığı - Google Haritalar
Karşıyaka Mezarlığı
İvedik Mh., 06105 Ankara
bende google maps e bakıyorum şimdi ama baya büyükmüş girişi ne taraftan onu bilemedim
seveminn??
bayılırınn!!!
daha bugün ordaydım..anadolu bulvarından gidiyosun,tüvtürkü geçtikten sonra sağa dönüyosun giriş karşında kalıyor.sonra tabelalar cami vs. yönlendiriyor.
etlik yayla mahallesine gelirseniz kolayca bulursunuz
2. kapıdan girmem gerekiyormuş çok zor olmasa gerek heralde kapıları bulmak
seveminn??
bayılırınn!!!
Dikmenden samsun yoluna çık akköprü ankamallin ordan istanbul yoluna dön,yenımahalle sapagından dön,o cadde senı mezarlıga götürür.İvedik caddesi olarak yazarsan tomtoma daha rahat bulabılırsın.İvedik metrosu solunda kalacak şekılde hiçbir yere sapmadan devam edeceksın.
---BTU cupra---
herkese çok teşekkür ederim üşenmeyip yazdığınız için. mezarlığı buldum görev tamam
seveminn??
bayılırınn!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)