Konya az önce sallandı. Yaklaşık 10 sn süren bi sarsıntydı. Umarım kimseye birşey olmamıştır. Sel felaketinin ardından şimdide deprem oldu. Allah bizi felaketlerden korusun.
Konya az önce sallandı. Yaklaşık 10 sn süren bi sarsıntydı. Umarım kimseye birşey olmamıştır. Sel felaketinin ardından şimdide deprem oldu. Allah bizi felaketlerden korusun.
geçmiş olsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
izmirde sallanmış sanırım biraz evel biri yazdı foruma..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Gecmis olsun.
Allahtan gelenden korkmuyorum artık, Allahsızlardan korkuyorum.
32 kisinin öldügü sel felaketini ölenlerin üzerine yıkan serefsizlerden korkuyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çok geçmiş olsun umarım ne can kaybı ne mal kaybı vardır.ALLAHUTEALA ibret veriyo ama umarım ders alınır.kimsede Allah korkusu kalmamış nerdeyse.Ölüm başkalarını sanki bize uğramıycak gibi yaşıyoruz.Sonumuz hayır olur İnş.
gecmiş olsun![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ahahha bu kadar korkma selman![]()
Gider ayak iyi sallandı merkez 4,5 şiddetindeymiş
Bu arada her sene ramazanda teravi zamanı deprem olur Konyada ufaktan o yüzden şaşırmadım![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an dışarıdayım şansıma şifresiz hat buldum laptopdan giriyorum.Burda herkes dışarıda.elektrikler var ama millet eve girmiyor. Evde annem vardı benle kadıncağız ço korktu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)