![]() |
|
|
#96 |
|
TechTurkey
Otomobil: Punto & Stilo
|
GTR07,
Yol biraz dönüp dolasıp gittigi icin taksi biraz fazla yazabilir. Korsan taksiler uyguna gider o mesafeye... Bi hafta gecsin, biz de gidecek olursak havaalanından alırız seni ![]() __________________________________ Image is Everything.
|
|
|
|
|
|
#97 |
![]() |
Antalyadan hemşerim geliyor yardım edin. Ben o gün sabah çok erken saatte orda olacağım için yardımcı olamıyorum yoksa gider alırdım...
Bu arada antalyadan eyvaz geliyor ve bildiğim kadarı ile bi grup olarak... onlara katıl istersen ama uçak en rahatı sende haklısın __________________________________ ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#98 | |
![]()
Otomobil: corolla
|
Alıntı:
bakalım daha zaman var.zaten eğitim için geliyorum ist.apeugeot 308 cc ve 3008 için güzel zamana denk geldi valla.bi şekilde ulaşırım stad'a |
|
|
|
|
|
|
#99 |
![]()
Otomobil: pejo 106
|
maddi imkansızlıklar olsada antalyalılar türkiyenin heryerine gitmeye çalışırlar maşallah yeterki organizasyon olsun
|
|
|
|
|
|
#100 |
![]() |
Yol dolaşmıyor artık.Max 20 TL'ye gider bana sorarsanız.Anlaşırsınız taksiyle.
__________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. |
|
|
|
|
|
#101 |
![]() |
Bugün stada gittik tekrar son düzenlemeleri ve güvenlik detaylarını konuştuk.
Seyirci alanı o kadar güzel olacak ki , bir daha olsun diye bekleyeceksiniz ![]() Yanınızda mutlaka pilaj havlusu yada altınıza serecek bir örtü getirin.Çünkü pisti yukarıdan gören çim tribünden izleyeceksiniz.Şemsiyeleride ayarlıyoruz ki gölgede rahat şekilde izleyebilin. ![]() Bu arada bugün google earth den planları yaparken eski antrenman alanınında iz bıraktığımızı gördüm.Ve nasıl olduysa güncel haritada bu iz var.Bizim çok hoşumuza gitti , belki görmek istersiniz diye ekliyorum buraya da : ![]() __________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. Son Düzenleyen Mechanix; 11-06-2009 20:01. |
|
|
|
|
|
#102 |
![]()
Otomobil: Nissan 200sx kouki s-thirteen + D1 e30 Fiesta mk6.5
|
dorift 4 evır
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#103 |
![]() |
iz güzel çıkmış tagleseydiniz bari driftist antrenman alanı diye
![]() |
|
|
|
|
|
#104 |
![]()
Otomobil: Honda Civic&ConnecTR
|
dori dori dorifto
![]() |
|
|
|
|
|
#105 |
![]() |
Drift Fest için fotoğrafçı alımı yapılacaktır arkadaşlar.Günün official fotoğrafçısı olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler lütfen.Kendilerine yaka kartı verilecek ve bu sayede diğerlerinin giremediği bir çok alana girebilecekler.
Tek şart gün sonunda çekilen tüm fotoğrafların bize verilmesidir.Toplam fotoğrafçı sayısı 5 dir.Şu anda 2 si dolmuştur. ![]() ![]() __________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. Son Düzenleyen Mechanix; 12-06-2009 12:15. |
|
|
|
|
|
#106 |
![]()
Otomobil: Impreza Gt500, Terrano II 2.7 TdI
|
Mustafa,
Kaç gibi başlayacak oku oku herhangi bir saat ibaresi bulamadım Bide küçük flyer tarzı bişeyler varsa ben otelde misafirlere verebilirim.Poster asamam ama küçük elden dağıtılacak bişeyler varsa elimden geleni yaparım. Koray __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#107 |
![]() |
Organizasyon saat 12 de başlayacak.
Yazmayı unutmuşuz valla Flyer yok abi , bir tek afiş var Eve as ? Hehehe saolasın.__________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. |
|
|
|
|
|
#108 | |
![]()
Otomobil: Impreza Gt500, Terrano II 2.7 TdI
|
Alıntı:
21 Haziran Pazar görüşmek üzere ![]() __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#109 |
![]()
Otomobil: Bütün Sarılar Benim :)
|
|
|
|
|
|
|
#110 |
![]()
Otomobil: P 206
|
Bir aksilik olmazsa orada olacağız
![]() |
|
|
|
|
|
#111 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
![]()
|
şaka bi yana bende poster vb broşür varsa toyota derindereye asarım gelen müşteriler görür
|
|
|
|
|
|
#113 |
![]() |
adres verirsen kargolarım sana .
__________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. |
|
|
|
|
|
#114 |
![]()
|
|
|
|