maşallah alper tr'de en çok begendigim 4kapı e46![]()
maşallah alper tr'de en çok begendigim 4kapı e46![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
m2 jantlarla daha şık olmuş bencede maşallah kazasız belasız harika duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bi fotomuzu cekmedınkı alper![]()
Masallah, Cok şık.
Herşeyiyle çok güzel olmuşDireksiyonu M direksiyon ile değiştir bana kalırsa. Kazasız belasız
![]()
çok güzel hakkaten maşallah![]()
Konuyu baştan sona okudum. Yapılan hareketler tam yerinde ve gerçekten çok iyi olmuş.
Maşallah.
916 V6 Turbo
teşekkürer
teşekkr ederim tunç
saolasın.. 19 x5 jantı aklımda kaldı sadece ona da ne param ne de zamanım war artık m2lerle dewam
saolasın
M1ler çok hoş aslında ilk tercihim m1 olurdu bulsaydım.. ama tr de üvey ewlat m1 kimse tanımıyo bilesonra sonra da gözüm m2ye alıştı artık hoşuma gidiyo..
Ne zaman istersen
saolun
saolasın abi benm de gözüme batıyo arkalar uygun bulursam bitane düşünüyorum..
walla çok hevesim vardı ama 99 model olduğu için deiştirmedm.. 99larda o direksyondan yok çnkü.. satarken sıkıntı olur diye
teşekkürler saol bidahakine de öyle olur inşallah
teşekkür ederim
saolasn tarık
satkmaya kesin karar verdim aslında ama navigasyonu bi arkadaşım istiyo ona göre fiyat da netleşicek
teşekkür ederim saolun![]()
Nasıl oldu ben de anlamadım ama bugün itibariyle satmış bulunuyorum arabayı.. Dün yaso325 aradı satıcaktın arabayı biz alalım bari diye (kayınbiladeri için) iyi tamam dedm geldiler aldılar gittiler walla çok ani oldu.. 3 sene geçmiş şimdi baktım da bidaha bu kadar hevesle bi araba alıp uğraşıcamı hiç sanmıyorum.. neyse hayırlısı olsun.. şimdilik e39 la devam..
Alana satana hayırlı olsun..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)