Vosvos tarla gibidir Ae86.Ektiğini biçersin
Fiyatının uygunluğu o vosvos'un alınacağı anlamına da gelmez ama
astarı yüzünden pahalıya patlar istediğinide alamayabilirsin.
kaçırdığın vos kaç model di bu arada ?
Düz cam 60 model değildi 70 modeldi.Sana sonuna kadar katılıyorum sadece vosvos değil bu tarz araç toplayacaksan 3-5 bakmayacaksın ae86 toplamak 5 yıl parça biriktirdim hala devam ediyorum ne emeğin sonu var ne maddiyatın.Bir araç daha toplamak gönlümde yatsada çok yoruldum.
2000 senesınde 70 model 1300 cc kırmızı renkte aldık bı vosvoslardan o zaman reno Brodway parasına almısdık yanı cok ciddi yuksek fiyata ama celık jantı olsun yere basıklıgı olsun ıcındekı ses sıstemıne olsun arka eksozlarının bırlesmesınden olsun bu kadar güzel olabilrdi ama sahibi tam bir oros... cocugu cıktı ve aldıgımız adam bizim üstümüze devretmeden calmısdı.. Parayıda verdiğimiz için hiç bir hak talep edememısdık ama cok ıcımde kalmısdı. Bir gün tekrardan aynen 70 model 1300 lerden alıp kırmızı renkte toplucam ve tek yapıcam o kadar içinde kaldı
hepsi birbirinden güzel![]()
Son fotoğraflar Vostalya'07 1.Yaz Festivali | 2010 'dandır.
T3 güzelmiş The Jackal.Çok anlamam T3'lerden ama,Syncro mu yoksa ?
Lara'da bir gece kamp yaptım sonrasında Kemer'e geçtim ben de AlpeR
beğendim ilçenizi![]()
maşallah fotoğraflar mükemmel..bende de 1303 var 74 model.. işleri daha çokbüyük hevesle uğraşıyorum fotoğraflıyorum hepsini..bitirince ekleyeceğim buraya..
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
süper mükemmel ötesi
kardesım okadar yoğunumkı son 1 aydır fotograf vs fazla bısey toplayamadım olanlardan eklerım şu an ıkıtellıde döşeme için boya vs sefaköy eski araba ıle ugrasmak yenısınden daha zor kardesım valla ustalar bile bezmiş istemıyolar ısteyende anasının nikahını istıyo işin ehli olanlar yurt dısından almış oldugum aksesuarlar var bıraz onlarda henuz gelmedı sacremantoda arkadasın evınde bıraz agırdan o sebep aldımda artık onları beklemıycem bayramdan once bınerız ınsallah bu arada port bagaj olayını halletmem lazım varmı bıldıgın bıseyler kardesım ? bıde su farklı olan korna ızgarasından arıyorum fellik fellik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)