çok geçmiş olsun burak.. en kısa zamanda hallolur inşallah
çok geçmiş olsun burak.. en kısa zamanda hallolur inşallah
Her zaman bizle degerli bilgilerini paylastigin icin tesekkur ederim abi.
Dedigin gibi olana kadar daha iyisini yapmaya caliscaz, malesef dedigin gibi olan seyler bunlar yapilacak bisey yok bu saatten sonra.
Kusen bi yapimizda yok cok sukur.
Burdan herkese soliyeyim Amerika uzaktan gozuktugu gibi degil, olmamasi gerek seyler oluyor burdada malesef, Turkiyedeki iyi garajlarin ve ustalarin kiymetini bilsin herkes kesinlikle.
kardeşim çok geçmiş olsun. daha iyisinin olacağına eminim dediğin gibi o basınçlarda güzel değerler inşallah çok daha iyileri olur
geçmiş olsun kardesım bu tutkunun kotu yanını cabuk tadmıs oldun daha garanti şekilde toplanırsa guzel sonuclar elde edılecek bellı oldu daha fazla kac psi basmayı dusunuyorsun
S2000 turbo
burak geçmiş olsun malesef butür işlerde oluyor ama ben daha arp 2000 nin bile gevşediğini görmedim siz 625+ arıyorsunuz muhtemelen usta hatası bu yaşadığın hayırlısıyla daha iiyisini yaparsın..
geçmiş olsun.Böyle aksilikler ve talihsizlikler herkesn başına gelebiliyor.21inde parça geldi 22sinde ayara çıktık yazmışsın.Rodaj yapmadan mı ayar yaptınız. odaj tamamlanlan 15 psi ve 7000 rpm biraz fazla değilmi arabaya?
@edit rodaj az yapmışsınız gözümden kaçmış yeni gördüm.
Sagol Serdarim hep birlikte gorucez, daha sen gelicen seni gezdiricez
Sagol kardesim.
Evet onceden cok motor kirdik ama bu kadar erken hic olmamisti.
Heeralde 28 PSI falan basariz diye dusunuyorum ama pistte 28 PSI'la donmicez tabiki.
Sagol Cem abim.
Kol civatasi gevsemis ama biz malzemede hata aramadik direk motoru toplayan elamanin sucu.
Biz ne olur ne olmaz diye garanti olsun diye 625+ Age'lere donucez.
Kardes cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin. Daha yeni okudum. Cok uzuldum kardesm cok cok gecmis olsun tekrardan.
cem bende uzun sureler oyle diyordum fakat guc ve basinc artinca 2,3 kere 2000 in gevsedigini degil, zaten gevsemez ama koptugunu gordum, zaten sadece civata kaynakli ariza tespiti cok zor cunku, civata kopup kol, mol ne varsa darmadagin oldugunda civatanin sebep oldugunu anlayamiyorsunama burak`in basina gelen ya toplama hatasi, ya imalat ozuru cunku o guc ve devirde oem saplama bile acilmaz, kopmaz
![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
gelismeleri merakla bekliyoruz burak
umarim butun sıkıntılarını halletmisindir
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Birazcik aksadi verilen gunden onun disinda bi problem yok arkadaslar.
Gec olsun guc olmasin, acele ettirmek istemiyoruz, ***** sacma bi problemden dolayi kirildi motor.
Keyif ala ala yapilsin biz disimizi sikmaya alistik
Gelmeden su gun gelicek diye bi aciklama yapmak istemiyoruz ama gelince direk yazicaz buraya resimlerizde zaten.
En kisa zamanda donucez yollara kimsenin suphesi olmasin![]()
Bayadir update yapmiyorduk konuyu.
Motorumuz 3 hafta once geldi ama malesef is ve okul bi turlu zaman bulamadigimizdan ancak bugun cektirebildik R41'i arkadasimizin garajina.
Kanada'dan direk Longblock seklinde geldi motor bu sefer.
Tek egzantrigimiz cizilmisti ve Cat Cams bize zamaninda ulastiramadigi icin, bizde AGN Egzantrikleri kullandik simdilik rodaja basliyalim dedik yazdan once.
Muhtemelen rodaj bittikten sonra, fine tune'dan once Integrated Engineering yeni cikarmis oldugu Race Cam'leriyle yola devam edicez.
Tabi bikac degisiklik daha olucak, onceden aklimizda kalan keske surasi sole olsaydi gibisinden dusundugumuz yerleri degistiriyoruz.
Gelismeleri yazicaz, isallah bu sefer mutlu sonla tamamlicaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)