alptuğ tekrardan emeğinize sağlık,
ayar ve dyno ne zamana planlandı acaba?8 enj çalışma prensibi hakkında teknik bilgi verilecek mi?
alptuğ tekrardan emeğinize sağlık,
ayar ve dyno ne zamana planlandı acaba?8 enj çalışma prensibi hakkında teknik bilgi verilecek mi?
Salı günü benim arabayı maslağa ufak 1 2 iş için bırakırken sesini duydum çok güzel gerçekten ... Kazasız belasız bol patlamalı çatlamalı gazlamalar inşallah =)
Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
A.Senna
http://instagram.com/emresetre
tek tek teşekkurler arkadaslar arabanın daha tum işlemlerı bıtmedıgınden dyno ve sure daha yok ondan onumuzdekı haftasonu bı aksılık cıkmazsa ve işlemleri biterse artık bunlar olucak teknık bılgıler ıcın hafta ıcı ozgun cevaplıcak soruları ben sımdı kaldıgım yerden devam edıyım arabaya yenı yapılanları paylaşıyım yavas yavas
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Daha sonra elektrıkcı fatıh ustaya bıraktık tekrar arabayı ve aemv2 methanol kıtı sokup aquamıst e geceyım dedım sagolsun kırmadı hemen montajını yaptı
Bu işlemler bıttıkten sonra arka koltuklar sokuldugunden oraya hafıf bı mdf ıle koltukların ustune şık durur dedıgım guzel bı sey yaptık arabanın ıcını kalıtelı gosteren
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
hafta ıcınde rollcage yapılırken on tamponu sokturdum ve daha degısık lıp yapalım dedım adem usta ya ve yanlarada canard yapalım dedık yapım aşaması ve yapıldıktan sonrakı resımlerı eklıyım umarım begenırsınız ve on tampondakı orta telı cıkartıyım dedım onden goruntu bıraz daha hırcın dursun ıstedım
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
önumuzdekı hafta ıcı 4 nokta sparco kemerler baglanıcak ilk olarak daha sonra şanzuman upgrade parcaları takılcak ve bı aksılık cıkmazsa cuma gunu ayar yapmayı planlıyoruz tabı hafta ıcınde ben tekrar yenı bı seyler istemezsem begenen begenmeyen herkesden allah razı olsun dıyım
orda burda konusan kişilerede selam olsun![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
kesenize bereket her adımda dahada güzelleşiyor maşallah
Isleri bitince cok ciddi bir fotograf ve video cekimi hakediyor.
Ustalar ya sizi cok seviyor ya da gercekten iyi paralar oduyorsunuz bu kadar detayli isciligeher bir ayrinti o kadar iyiki masallah kere masallah.
Adam kafayı sıyırdı gözünü zirveye dikti galiba , mevsimde geldi zaten) hadi kanki inşallah 12 den vurursun hedefleri
Dr.ECU
Her adım kalite, emek, zaman maşAllah çok daha iyi oluyor her geçen gün emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşAllah![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Maşallah , emeğinize ve cebinize sağlık
Her açıdan muazzam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)