Steamimde 65 tl para var nakite çevirmek istiyorum. 50 tl nin altında olmayacak şekilde oyun dlc vs. alacak varsa ben hediye olarak alayım kendisi hesabıma nakit olarak atsın. Var mı aranızda alışveriş yapacak ?
Steamimde 65 tl para var nakite çevirmek istiyorum. 50 tl nin altında olmayacak şekilde oyun dlc vs. alacak varsa ben hediye olarak alayım kendisi hesabıma nakit olarak atsın. Var mı aranızda alışveriş yapacak ?
DR. OWL
Bende de Pubg kutuları sata sata 0 dan 85 tl oldu![]()
Konu takip ben de yardımcı olabilirim 85 liraya kadar.
Steam üzerinde varolan parayı alamazsınız yani ben zamanında aramıştım ama bulamamıştım şöyle yapmıştım.
o parayla envanter aldım ve var olan envanterimi OPSkins e aktardım orada biriktirdim paramı 5 dolarada üyelik almıştım üyelik alıncada % oranınıda düşürmüştü oradanda paypal'a oradanda Garanti hesabıma aktartmıştım.
En hızlı yöntem bynogame de cs go key satmak. Sistem kendisi alırken biraz öpüyor tabiki. Pubg içinde anahtar satmayı düşünebilirsiniz.Yeni kasa çıkacağı zaman anahtar stoklayıp kasa çıktığı an satarsanız kar bile elde edebilirsiniz. Ben ufak paraları nakite döndürmeyi tavsiye etmem sistem içinde paranızı arttırmaya çalışın bence.
bynogame i biliyorum ama sizlerinde bildiği gibi orası parayı bana aktarana kadar öldürüyor yok havale ederken banka 2 tl kestı ordan düş yok komisyonumu alırım derken bana bişey kalmayacak. Az once 1 tl ye oyun aldım sonra hemen geri iade ettim parayı gerı oderken kart seçebilseydım gerı kalan 65 tl ye de bı oyun alıp kartıma aktarıcaktım. En son çare bu geldi aklıma daha sade ve net bir yol arkadaş benı ekleyecek steamden alacağı oyunu ben heyıde edıcem onun kütüphanesine eklenıcek parasını nakıt ibana atıcak.
DR. OWL
Bu bynogame güvenilir bir site midir? Yaklaşık 1000 TL değerinde bir CS:GO envanterim var satıp nakte çevirmeyi düşündüğüm? Oyun vs. de satabiliyor muyuz?
tercih edermisin bilmiyorum biraz zahmetli bir yolu var. alternatif olsun diye yazıyorum.. steam knight online üzerinden cash alıp pazarda pus itemi satarak bunu oyun parasına çevireceksin oyun parasını satacaksın. tam hesaplamadım fakat kayıpsız tl çevirebilirsin diye düşünüyorum.
MKIV TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)