Bi gece planlayalımda maç atalım ?
Printable View
Bi gece planlayalımda maç atalım ?
Torrent'ten CS GO buldum indiriyorum, Steam'den de üyelik alıp oyunu da satın aldım. Heralde oyunu kurunca steam'i de çalıştırıyoruz onlar entegre şekilde çalışıyor?
İnşallah benim kötürüm laptop kör-topal bir şekilde oynatır :)
Steam'den satın aldıysanız neden torrentten indiriyorsunuz ki? Birlikte çalışacaklarını zannetmiyorum ama bilgim de yok...
yeni rank sistemiyle birliktye
bıraktıgım oyundur kendileri...
Tamamdır beyler sağolun, torrenti kapatmıştım steamden indirdim laptop da çalıştırdı sağolsun bazı ayarları düşürüp başladım, yüksekte hiç denemedim
Arkadaş ekleme olayını açmamış 5 dolar daha istedi onu da verdik lanet olsun deyip TT grubuna girdim bazı arkadaşları da ekledim.
Saatler pek tutmaz sanırım ama denk gelirsek görüşürüz :)
Hocam bende alacağım steam üzerinden ama hangisini almak gerekiyor ? Bu arkadaş ekleme falan hepsini içeren bir paket var mı ?
Arkadaş eklemenin oyunla alakası yok steamde min 5 dolarlık harcama yapmadan arkadaş ekleyemiyorsunuz. Oyun şuan indirimde 12 lira oldu 5 doları aşmadığından ekleyemiyorsunuz. Ucuz oyunlardan da bir tane alırsanız sorun çözülür.
Hiç takılmadan oynarken birden cs çalışmayı durdur du diye oyundan atıyo bunun sebebi nedir acaba başına gelen varmı :)
CS:GO nasıl yeni rank sistemi filan denmiş? Silahlar parayla alınıyormuş.Doğru mudur?
Pointblankte ilk baş zevkliydi ama sonra parayla özel silahlar alınmasına dönünce bir anlamı kalmadı.Öyleyse hiç almayim
silahlar oynayarak da düşüyor pazardanda alabiliyorsun ya da kutu açarak elde edebiliyorsun. Görüntüden başka bir yararı yok ama 2000 dolar üstü skinler bakkaldan sakız alır gibi el değiştiriyor satılıyor :D hatta bu işten hatırı sayılır nakit para kazananlar Türkiye'de mevcut.
Bende oynuyorum fakat basit eğlence modunda vuruluşumu izlersem oyun siyah ekranda takılı kalıyor. Bir de rekabetçi modunda hile acayip artı diyebilirim, oyundan soğudum resmen.
Valla burada çatır çutur 15$ ödedim CS:GO için, anlamadım zaten niye arkadaş eklemeye beni saymadığını, harcama 0 görünüyordu, sonra haybeye 5$ daha attık cüzdana, duruyor öyle.
Neyse oyun güzel eski CS 1.6 günlerini yaşattı :D Yenilenen haritalara alıştıkça daha güzel oluyor
Edit: $7,49'muş şimdi TR'ye göre daha az kazıklanmış gibi hissettim ama yine mantıklı değil bunu hesaba katmayıp $5 daha istemesi
benim fanı sökmem lazım 2. elde laptop kapanıyor kendi kendine :D