Hız limitini kaldırınca çok zevkli oluyor makinalar173kmh gibi.
Hız limitini kaldırınca çok zevkli oluyor makinalar173kmh gibi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
şimdi steam dan indirdim ama steam ın uygulaması olmadan açmıyo diger yüklediğimde cd key falan yok ben dırek masaustundekinden oynamak istiyorum bu steam dan aaldıgım oyunu nasıl masaustune geçireceğim ?
Euro Truck Simulator 2 Multiplayer - Multiplayer mod for Euro Truck Simulator 2 adresinden online modunu indirebilirsiniz. Oynamak için arkaplanda steam'in açık olması gerekiyor yalnız, oyun içi isminizi steam'den alıyor.
Bu arada ETS2 MP'ye 2 yeni server geliyor. EU#2 VE US#2 serverlarında hız limiti olmayacak.
mp de hız limiti getirdiler 90 km çok zevksızleşti yol bitmek bilmiyor
oynamıyorum bu aralar
online hakkında yapamadığınız sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.
Cvk Rs
Oyunu steamden indirmedim, netten satın aldım, multi oynayamıyormuym ? indirdim multiyi kurdum fakat giremiyorm
Anıl Atabey
Multi oynamak için steam gerekiyor, cd-key'iniz duruyorsa oyunu steam'den aktif edebiliyorsunuz. Steam'de yukardan "Games" tabından "Activate a product on Steam1 i seçip cd-keyinizi ( ya da size verilen şifreyi ) buraya girerek oyununuzu steam'de aktif edebiliyorsiniz ( Denemedim, internette böyle bir açıklama buldum. Steam'in sitesinde hangi oyunların bu şekilde aktifleştirilebildiğine dair bir liste var ve bu listede ETS2 yok. Ama yinede bir deneyin)
Normalde volvo kullanıyorum hızlı olduğu için yüke göre değişiyo 160 la falan viraj aldım devrilmedim ama dönerken geç tepki veriyo direksiyonu sanırım onuda direksiyon ayarlarından hasaslaştırıyorum bu seferde uzun düz yolda zor oluyo en iyisi scania gibi
Bu arada online nasıl forumda hep birlikte falan yol alabiliyoruzmu online geçicem ama biri gelip tıra vurur falan sinir olurum in döv eklentisi yapılmadan gelmem gibi![]()
Hep birlikte yol alabiliyoruz, kaza mavzusu için yükü aldığımda ve yük uzak mesafeye ise eğer yol uzzunluğuna bağlı olarak 1-2 defa kaydediyorum oyunu. Şehiriçindeyken de yükü aldığım zaman kaydediyorum, bazen bağlantısı kopan biri tam üstümde doğabiliyor, o zaman hem yük hem tır %100 hasar alıyor çünkü![]()
şirket kurmayı bende bilmiyorum
hasardan korkuyorsanız cheat engiini yükleyin öle bi durumda hasarınızı hile yoluyla giderin![]()
Cvk Rs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)