Maşallah kardeşim çok beğeniyorum aracını, kazasız belasız inşallah :)
Printable View
Maşallah kardeşim çok beğeniyorum aracını, kazasız belasız inşallah :)
maşşallah güzel bir araç kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah
maşallah VB'ye yalnız plaka baskısı fontu hoşuma gitmiyor görkemim... :)
Bu aracın eski sahibi kıymetli abim Demir miydi ? Plakasının sadece rakamlarını karıştırdığım için hatırlayamadım. Fotoğrafları videoları eski pc formatta kaybolmuştu ondan soruyorum.
Neyse konuyu okudum kısaca sayfalara göz attım. Araç Demir abiminmiş. Alabileceğiniz en iyi VTS yi almışsınız :) Bu araba ile çok vakit geçirmiştik gerçekten Demir abi üzerine titriyordu. ALLAH kaza bela vermesin.
maşallah çok güzel gidişide duruşuda tertemiz Allah kaza bela vermesin ;)
MAŞALLAH aracına...Kazasız belasız ve cezasız kullan... :)
yeni aracın eskidi bile ama ben yeni gördüm konuyu..maşallah Allah kaza bela vermesin..
Masallah aracına Allah kaza bela vermesın
2011 Ağustosta ilk sahibi hatta doktordan alındığını (arabada sticker vardı) biliyorum sitedeki 325İX nickli arkadaşta 1 ay sonra sword muratta 1 ay kaldı sonra 10. ayda ben aldım ilk sahibinden aldım desem yalan olmaz :)
Anılcım çok teşekkür ederim hem verdiğin bilgi hemde temennin için.
ben kendim ekspertiz yaptım çok beğendim aldım, masraf yaptım, severek kullanıyorum. :)
teşekkürler.
Masallah kazasiz belasiz binmek nasip olsun
tekrardan kocaman maşallah..o doktorla ben görüşmüştüm alacaktım hatta babası kullanıyormuş aracı..o ara şehir dışına cıktım alacaktımgeldıgımde satılmıştı..:)
güneşte bırakma şunu yazık :) bide aynaları yapmasan dahamı iyi olurmuş bilmem. Maşallah.
mk2 jantları olsa çok güzel olmaz mı ? aynalarda biraz sırıtmış gibi sanki :) Maşallah..