Oha , çok güzel olmuş...
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Lanet olası sokak yarışçıları... dekagrup.sahibinden.com instagram.com/cagataycora
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı direk aklıma sen geldın kanka bence tampon çok hoş ve son nokta mertcan bana yapamıcam şeyleri göster bune ya
ramo si Nickli Üyeden Alıntı mertcan bana yapamıcam şeyleri göster bune ya bende mesaj yazdigini görünce simdi hatta yapilmisi var buyrun deyip foto koyacaksin zannettim ramom
00' Civic 1.6IES
chaylak Nickli Üyeden Alıntı aha ramcoma ugras cikti kanka kesin yapmalisin, 99-01 tampon + ek feci olmus bunu deneyelim
ramo si Nickli Üyeden Alıntı bunu deneyelim bencedeee harıka olurr
ramo si Nickli Üyeden Alıntı bunu deneyelim MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı bencedeee harıka olurr katilmamak elde degil harika olur hatta su zillideki walkerjapanda benim sedan da harika olur
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı bencedeee harıka olurr tamam mertcan bayramdan sonra ilk işim bitane hurda 2000 tamponu bulmak civic 1.8 hb tamponu koyucaktım ama bunu yapalım
ramo si Nickli Üyeden Alıntı tamam mertcan bayramdan sonra ilk işim bitane hurda 2000 tamponu bulmak civic 1.8 hb tamponu koyucaktım ama bunu yapalım yok ya her zaman sadelık guzldır bence bunu yap tampon kolay bulunur
chaylak Nickli Üyeden Alıntı katilmamak elde degil harika olur hatta su zillideki walkerjapanda benim sedan da harika olur bitmedi daha bayramdan sonra biter bende mrk ediom nası bişe olcak ama baya alçak olcak önden kanımca
fotodaki tampon nokta olmuş harbi, benim tamponu ne zaman yapıyoruz
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı yok ya her zaman sadelık guzldır bence bunu yap tampon kolay bulunur koydum giti....
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı fotodaki tampon nokta olmuş harbi, benim tamponu ne zaman yapıyoruz istanbula gelince
ramo si Nickli Üyeden Alıntı istanbula gelince ya ben gelmeden halledelim şunu bak kışta geldi ufaktan ufaktan işlenirsin
bu arabaya her baktığımda içimden si almak geliyo gerçekten helal olsun bu güzelliği bize gösterdiğin için..maşallah allah kaza bela vermesin, emeğine sağlık..
cok güzel araç kazasız belasız kullanın
Önceden yapılmış abi
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Önceden yapılmış abi aaa nerden buldun bunu boyayan güzel boyamış parlıo
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Önceden yapılmış abi sen nasıl tuner sin jdm cisin olm bu tamponla mertcanın gönderdiği tampon aynımı bak bakmm.
gercekten on numara olmuş.. eline koluna saglık..
matthardy Nickli Üyeden Alıntı abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları