hayırlı olsun kazasız belasız hondanın en sevdiğim kasalarından biri bizede nasip olur inşallah![]()
hayırlı olsun kazasız belasız hondanın en sevdiğim kasalarından biri bizede nasip olur inşallah![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Çok teşekkür ederim kardeşim
Teşekkürler Faruk
Orjinal kalmaya devam edecek güzel dileklerin için teşekkürler
Teşekkür ederim biraz üvey evlat gibi görülüyor ama bende çok seviyorum bu kasayı. Allah gönlüne göre versin kardeşim niyetine girince zamanı geldiğinde oluyor illaki .
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
Eskiden arada kalmış bir kasa gibi geliyordu pek hoşuma gitmezdi. Ama son zamanlarda neden bilmiyorum bir güzel gelmeye başladı belkide tek kapı olan son typer olduğundan olabilir.
Rengi ve kondisyonu gerçekten güzelmiş kazasız belasız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Maşallah kazasız belasız sürmek nasip olsun. Daha iyi bilenler vardır ama yaylar yıllar geçince çöküyormuş gibi geliyor bana. Ben kendi araçlarımızda bu şekilde gözlemledim. Orjinal dahi olsa 10+ sene geçince biraz çökmüş olabilir.
Uzun zamandır bu kadar temiz bir örneğini görmemiştim. Bu tasarım ya sev ya terk et, ben sevenlerdenim. Bana inanılmaz bir şekilde samurayı çağrıştıyor bu tasarım. Arkada da big in japan çaldı fotoğraflara bakarken
Güzel günlerde kullanın
Kaan abinin konuya yazarken buraya da aynı mesajı yazdık. Bu arada hayırlı olsun abi![]()
Konu ::ZaFeR:: tarafından (01-12-2024 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler zafer senden de bir 40 yaş sendromu atağı bekliyoruz.![]()
Çok diri duruyor maşallah, Injen cai şart diyecektim ki zaten varmış![]()
Çok zevkli arabadır ama 2. ve 5. vites geçişleri senkromeç sıkıntıları nedeniyle yorabilir, çok hoyrat atmamakta fayda var (şahsi tecrübeler)
Kazasız belasız kullanın
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız
Benim oğlana da böyle temizi denk gelirde alırız inşallah
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
İşte tamda hayallerimi yaşadığım karelerden birtanesi. Günlük kullandığım otm. vites başka bir aracım var otoparkta ikisi yanyana duruyorlar araçlarım. Kızları okula bırakırken veya dışarı ailece gezmeye çıkarken kızlarımın gözümün içine bakıp babam typer la gidelim mi demesi gözlerinin içlerinin parlaması ve o heyecanı hissetmeleri paha biçilemez benim için. Nedendir bilmiyorum ama bu aracı çok seviyor ikiside.
![]()
Gerçekten mermi gibi duruyor. Rengi o kadar güzel ki, 41 kere maşallah. Harikulade de temiz görünüyor, kazasız, belasız, cezasız mutlu günlerde sağlıkla binin inşallah. Atmosferik VTEC'in tadı damağımda kaldı, sesini dinlemek isterim ^^
Gerçekten segment - kullanım biçimi - bütçe farketmeksizin, araçlara ilgi duyan ebeveynlerin hayallerini süsleyecek bir tablo. Maşallah yeğenlere içlerindeki araba aşkı hiç bitmesin, Allah utandırmasın..
Özellikle günümüzde yeni neslin içinde olduğu durumları halleri gördükten sonra, araba sevdası en sağlıklı, en hayırlısı oldu. Kız - erkek farketmeksizin, neler duyuyoruz. Eskiden anne babalarımızın bizi sakınmaya çalıştığı bilgisayar oyunu oynama ve araba sevdası, "kişisel fikrim" olarak çok hoşuma gidiyor.
Tekrardan yeğenlerimize maşallah, uzun süreler araçlarla haşır neşir olur keyif alırlar.
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD (Asla çamur görmemiş, asfaltta gezenlerden)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)