Uzunca bir aradan sonra hepinize tekrar Merhaba,
Şifresini unuttuğum hesabıma bir umut girmeye çalıştım. Mail adresi ile kurtarıp yeniden giriş yaptım. Direkt konuya gireyim
2009 da bir Astra H vardı belki internet ten bilenler bilir. Meşhur YA 115
Ne maceralar yaşadım onunla... Neler neler yaptım. İlk gözağrısı olunca tabi farklı oluyor. Sade ama abartısız ufak tefek bişeyler yapmıştık zamanında... Jantıdır yayıdır yazılım egzosu bilmem ne işte aklınıza ne gelirse artık
10 Yıl bir fiil bindiğim araba 2019 Haziran'da talihsiz bir kaza sonucu pert oldu. (Benim burnum bile kanamadı.) Üzücü bir veda olmuştu. Kolay değil tabi böyle bir ayrılık. Hiç de beni yarı yolda bırakmadı. Bende onu üzmedim. Bakımını vs aksatmadan yapmıştım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Sonrasında başka araç arayışına girdim. İstediğim ayarda arabayı bulamayınca bu sefer dedim VAG deneyelim. Bi de sedan olsun farkı olsun.
2013 1.4 TSI MK6 VW Highline Jetta aldım. Buna da bişeyler yaptım. Araba iyi güzel hoş rahat konfor bağımsız süspansiyon vs vs ama bu da bana baya geniş ve oldukça büyük geldi. Golf 5 veya Golf 6 nın neredeyse aynısının sedan versiyonu demek daha doğru olur.
Açıkçası manevra yaparken bile zorlanıyordum diyebilirim. Alışkın olmayınca böyle oluyor.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İyi kötü tepe takla 1.5 sene dayandıktan sonra ilana koydum ama bir türlü satılmadı. Manuel olmasından ötürü ilgi görmedi. Alıcı çıkmadı. Bende ne hikmektse takas yapıp 2020 Renault Clio 5 1.0 Touch aldım. Almaz olaydım. Yaptığım en büyük hatalardan birisi oldu
[IMG][/IMG]
6 Ay dayanabildim ve ardından şutladımOpel den sonra iki marka arasında gezip durdum ama nedense bir türlü istediğim huzuru bulamamıştım.
[IMG][/IMG]
Esas soru burda başladı. Ne alıcam ?
Döndüm dolaştım kürkçü dükkanına geri döndüm. Hemde ne dönüş.Böyle bir araç böyle bir kombinasyon istesem bile bulamazdım.
2015 Opel Astra 1.6 CDTI Cosmo + Flexride
B16DTH motor kodlu Opel ve GM in PSA ya geçmeden öncesi son dizel olan 136 hp/320 tork lu euro 5 normlu ve gayet tatminkar bir motor.
Üzerine Flexride şaseli AFL farlı yarı deri koltuklu bir kombinasyon mevcut. Sunroof yok. Olmasa da olur. Şase herşeye bedel.
3 Mod bulunmakta. Normal, Tour ve Sport.
Sport ta kadran kırmızı oluyor. Direksiyon sertleşiyor. Gaz pedal tepkisi artıyor. Yol tutuşu daha bir agresif oluyor. Tour da ise daha yumuşak bir süspansiyon. Daha narin bir gaz pedalı ve aynı şekilde pamuk gibi bir direksiyon. Amortisör kulelerinin yanında sensörler vasıtasıyla iletişim sağlanıyor. Tabi ileri vadede amortisörler patlar ise eyvah diyeceğiz o zamanFiyatlarına bakmak dahil istemiyorum
Nokta atışı yaptım diyebilirim. Böylelikle Opel'den kopamadığımı bir kez daha kendime kanıtlamış oldum. Ne macera aradım ki sağda solda öyle vakit kaybederek... Alsana sen bildiğin markayı geç git işte... Ama farklı olacak ya kaşıntı başka
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Araca pek fazla bişey yapmadım. Sadece 18' GTC jant taktım. Bir de K&N kutu içi hava filtresi mevcut.
Daha sonra Eibach 35mm Pro-Kit bulursam takabilirim. Başka da bişey yapmaya gerek yok sanırım.
Yalnız Flexride ın tadı gerçekten başkaymış. Watts yarı bağımsız süspansiyon beklediğimden de iyi çıktı. Astra da böyleyse İnsignia'da nasıldır düşünemiyorum bile...
[IMG][/IMG]
En çok kafa yoran durum DPF. Gerçi kısa mesafe kullanmamaya çalışıyorum ama uzun vade de dolacağını düşündüğüm için Downpipe yapabilirim. Üzerindeki DPF yi kırmadan orjinal şekilde kalması için... Çünkü satarken problem çıkarabilir. DP yapınca alt devir öleceği için biraz da tabi gıdıklayabilirim abartmadan...
Bu vesile ile hem aracımı tanıttım. Hemde unuttuğum forum sitesine yeniden giriş yaptım.
Okurken harcadığınız vakit için herkese teşekkür ederim.![]()