560la 11 yıl ardından vedalaştık , İki yıllık arabasızlık süreci sonrası giu - mito - 159 üçlüsü , sebring crdi vs. araştırırken yine cabrio kaşıntısı geldi , bide eos aliim dedim![]()
Bize söylenen üçüncü sahibi olduğumuz.İlk sahibi bayan ayvalıkta mı ne oturuyormuş , onun için bu plakayı almış, bende üşendim kaldı ilk plakası.
clk w209 ve sebring 2.7 cabrio dan sonra 3. üstü açığım.Onlarla kıyasladığım noktada tente mekanizması baya teferruatlı.
Hava hep yağışlıydı , su falan almadı hiç.Fitiller yeni değişmiş.Mercedeste de sebringde de ister istemez önüne geçemiyoduk o su alma olayının.Yol sesi ve esnemelerdeki fitil gıcırtıları diğer cabriolarıma nazaran çok daha az.Normal binek araç tadında diyebilirim.Cabrioyu açmadan sadece cam tavanı açma olayıda varmış , Cam tavan yada cabrioyu açtığınızda önden mekanik bi sineklik açılıyor.Cam tavan açıkken denedim , hiç beklemezdim ama ciddi anlamda kesiyo rüzgarı.
Alındıktan sonraki ilk fotosu
Ankaradan babam aldı , benim gidip getirmem çekiciyle kafa kafaya geliyodu , hiç km yaptırmayalım dedim.Çekiciyle getirdim.
Sağda solda ufak tefek vuruklar var.Donanım iç temizlik vs olarak beklediğimden iyi çıktı araç.Manuele her ne kadar alışamasamda ilkerki kmler için kafam dsgye göre nispeten daha rahat.İç trimler , tuşlar direksiyon vs hiç aşınmamış nerdeyse.
Debriyaj triger vs yeni değişmiş , bende benzin sızıntısından dolayı enjektörlerin plastiklerini değiştirdim , yağ bakımını yaptık.Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.
İçeride koltuklardan mutlu değildim.Oturulan yerlerde renk atmış ve yıparnmıştı.
Bursada renk üretimi adında bi firma ar.Ona koltuk başlığını gönderip orjinal rengi çıkardık.Bi set yolladılar.Bayaa bayaa toplarladı koltuklar.
Kapı içi üstlerinde açılma var.Onu da halledicem önümüzdeki ilk fırsatta.VW den hiç öyle keko bi üretim hatası beklemezdim ama ilginç bi şekilde yurtdışındaki eoslarda da var o sıkıntı.Aynı jenerasyon yumuşak malzemeli passat-jetta vs. de öyle bişe yok bildiğim.Şimdilik başka bi sıkıntı problem yok.1.4 122lik ne yavaş ne hızlı direbileceğim şekilde kasayı taşıyo.İlerde bi yazılım yapılırmı bilmiyorum.
hava o kadar kötü ki , üstü otoparkta kontrol amaçlı açmak harici hiç açamadım.Fotolar biraz aceleye geldi , Havaların düzeleceği günleri bekliyorumyaza kadar işe git gel sakin sakin devam
Bişeyler yaptıkça paylaşır güncellerim fotoları.