Maşallah renk çok iyi kazasız belasız kullanın
Ahahahaha abi üzerinde çalışıyorum
Hanımcılık kazanıyor ama şansımı deniyorum
Çok teşekkür ederim, senin yaptıkların kadar olmasa da![]()
Valla doğru spoiler olayıbana bi spoiler çözün ya plastiğe 4 bin Tl vermek istemiyorum
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun
Maşallah hocam çok sade ve şık duruyor. XA için ben de çok gittim geldim ama emin olamadım yine yaya döndüm. Sertlik vs durumları nasıl? memnun musunuz?
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Teşekkür ederim
St xa coiloverı ilk olarak poloda tecrübe ettim. Yayla vs alakası bile yok. Polo da ben eibach, vogtland, hr hepsini denedim. Tamam tatlı tatlı arabayı basıyor sertlik katarak yol tutuşuna da pozitif etkisi oluyor.
Ama coilover çok farklı bir şeymiş. Şöyle konfor zaten en yumuşağa alınca fazlasıyla yeterli. 5 aylık bebeğimiz ile (arabayı eşimde kullanıyor) hiç bir rahatsızlık duymuyoruz. Ki biraz daha yüksek binince çok daha iyi konfor oluyor.
Coiloverda arabanın şasesi resmen tekerden ayrılmıyor. En yumuşakta bile hızla girdiğiniz virajda, korku vermeden güvenle çıkabiliyorsunuz. Arkalar torsiyon olmasına rağmen arabada tam bağımsız havası var. Özellikle yüksek hızlarda 200+ gibi otobanda o viyadük tarzı ani yükseliş ve alçalışlarda araba yerden hiç bir türlü kopmuyor. Otoban konforu ise oem i hiç aratmıyor. Sadece tarla gibi bozuk yollarda mecburen araba basık olduğu için illaki bi tokluk oluyor ama asla yay gibi bam güm vs değil. Ben polo da alıştım bu marka model coilovera bir daha yay mecbur kalmadığım sürece takmam. İstediğiniz gibi kişiselleştirme imkanı çok güzel![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Rengi duruşu ve yaptıklarınızla çok daha güzel olmuş..
Valla çok mutlu ettin beni kankatekrardan teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun
ahahahaha, şuan söylediğiniz rakam x2 bile yetmiyor sıfırınaben daha takalı 1 ay bile olmadı zaten
Teşekkür ediyorum değerli teklifleriniz için
1449 nasıl bitti mi işlemler?
Konu akko tarafından (06-10-2021 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
Maşallah nazar boncuğuna, sonunda konusu gelmiş yeni gördüm
Biliyorum fiyat dövizden vs çok pahalı konuşmuştuk. Ama yakışıklıya servis ürünü dışında parça takmak olmaz.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Kötü örnek oluyosun kardeşim kaldır fotoları. Maşallah yav yine tadında dokunuşlarla daha da yakışıklı hale gelmiş mavili. Ağız tadıyla sekip de bebişi üzmeden binin inşallah![]()
Maşallah abi yine kaliteli malzemelerle senin dokunuşların fark katıyor, ağız tadıyla kullanması kalmış bu aşamadan sonra![]()
BGC Online
Hakanım güzel günlerde kullan kardeşim.
ince ince ilerliyorsun bakalım sonu hayır olsun![]()
![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Çok teşekkür ederim![]()
Valla plastik parçaya o rakamlar çok canım sıkıyor. Bakalım zaten alırsam mecbur oem alırım sanırım
sağol kardeşim benim teşekkür ederim, senin de yeni konunu heyecanla bekliyorum
![]()
St tercih etmemin en büyük sebebi zaten bebek valla kanka yaçok şükür problemimiz yok şuan
Spoiler işini çözmeden, ağız tadıyla binemicemkafaya taktık bir kere..
Teşekkür ederim kardeşim.
Tekrardan teşekkürler abi her şey için
Teşekkür ederim![]()
Maşallah araca.
Arkalar bağımsız değil diye mi hiç kamber yok arkalarda?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)