İlk aracımın konusunu açmak bugüne kısmetmiş , kısaca aracımın hikayesinden bahsetmek gerekirse 1998 yılında babamın sıfır olarak aldığı ve bugüne kadar bizde kalması sebebi ile oldukça fazla bir manevi değeri olan bir araç , 2016 yılında üniversitemin bitmesi işe girmem ile kendime araç almak istedim kendime avrupa araç alıp evde günlük olarak Şahine binmek çok mantıklı gelmediğinden araç almak için yaptığım birikimi babama verdim üzerine ekleyip kendisine 2001 clio aldık Şahinde bu sayede tamamen bana geçmiş oldu. Tek binmeye başladığımdan ailecek kullanırken yapmak isteyip yapamadığım ne varsa yaptım tabi bu benim için aracımı çok daha fazla sevmeme sebep oldu hayat şartları ne gösterir bilmiyorum ama kesinlikle satmayı düşünmediğim tamamen hobi olarak uğraşacağım bir aracım olmuş oldu.
Aracımı bu hali ile çok fazla seven oldu tabi sevmeyip orjinalini bozmuşsun , sat bunu avrupa araba al , tofaş serseri arabası gibi yorumlarda duymadım değil ben hiçbirine aldırış etmeden aracımın sağlamlık vs gibi seviyesinide bildiğimden yukarıda da bahsettiğim gibi hobi aracı olarak kullanıyorum. Umarım sizlerde yapılan işleri beğenirsiniz daha fazla uzatmadan çok eskilere gitmeden 2019 yılından bu güne olan birkaç fotoğrafı aşağıya ekliyorum
Yukarıdaki fotoğraflar 2019 yılından daha sonra biraz daha değişiklik yapmak istedim sürekli değişiklik yapmamdan dolayı konu açmak birazda bunun için uzadı![]()
Bu fotoğrafta son olsun , bir araba birden fazla jant konusu için takılmayı bekleyen diğer jantlarım sadece bbs ler replika alman borbetler boya polisaj bekliyor keskin kt8 leri ise yeni aldım sanırım yaz bitmeden araç üstünde görebiliriz şuan kullanmakta olduğum ise keskin kt1 modeli 3 jantta çok üst seviye olmasada Alman malı
![]()