Son kasayı çok beğeniyorum tip olarak. Sizinki de oldukça güzel. Özellikle arka stoplarla evrim geçirmiş arka kısım. Bazen almayı düşünüyorum bakalım![]()
Son kasayı çok beğeniyorum tip olarak. Sizinki de oldukça güzel. Özellikle arka stoplarla evrim geçirmiş arka kısım. Bazen almayı düşünüyorum bakalım![]()
Çok teşekkür ederim. son kasa almayı düşürseniz, tercihiniz nedir bilmiyorum tabi motor olarak ama benzinlilerde 1.2 tce motor için yag yakma sorunu var gibi bir
laf dolaşıyor. 1.6 ecog (fabrikadan lpg li geliyor) atmosferik oludugu için lpg ile iyice hantallaşıyor diyen var. 1.3 tce (130bg) motor memnunlar hatta 4x4 versiyonu bile var.
Ek olarak 1.0 tce var. Daha henüz tüm versiyonları deneme şansım olmadı. Ama duyduklarım bu yönde![]()
-34 GA 1013-
Duster Adventure Team
Maşallah kazasız belasız Aleküyküm selamBizim aşağı taraftaki garaj burası
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Değişik giden bir araç duster off road düşünenler pick up lar eski cherokeler filan belaya bulaşmasın hiç hepsini kaldığı yerden duster çıkarıyor kazasız belasız
Maşallah çok güzel olmuş araç sadece krom parçaları çok yakıştıramadım 2017 modelini 0 dan 100.000 bine kadar sürdüm şantiye araçı olarak kullandık toz toprak çamur her türlü zorlu şartlarda kullandım hiç bir sorun yaşamadım gerçekten çok sağlam yakıtı çok iyi bir fotoda benden gelsin çamurlu hali en güzel hali kazasız belasız sürüşler.
20170620_190712 - Hızlı Resim
Hayirli olsun öncelikle yeni araciniz tam yapmak istediğimi yapmissiniz.Led bar tam oem işi olmus noktasi ati olmus diyebilirim ön vinc te yapabilirseniz cok daha iyi olucaktir ön orta konsol rengi kesinlikle piano black olmali kanimca kazasiz belasiz ins
Konu sweap07 tarafından (26-04-2020 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
maşallah aracınıza çok güzel olmuş kazasız belasız
bizim şantiyede hem yeni hem eski kasasını yıllarca kullandık harbi keçi gibi bişey parasını hakediyor çok iş görüyor şimdi yeni başlıyacak olan işimizede 4 tane alındı sıfır olarak kullanmaya başlıycaz şantiye bi açılırsa tabi
bu yaptıklarınızın toplam maliyeti ne oldu lastikler filan hepsi dahil
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
çok güzel maşallah..bende de gri 4*2 vardı geçen mayıs ayında çaldılar.çalınmasa satmayı düşünmeyeceğim parasının hakkını kat kat veren bir araba bence
Çok teşekkür ederim
Umarım açılır herşey normale döner
Lastikler temmuz 2018 de bana 2.500 tl mal oldu. Şuan dolar kuru arttıgı için 3600-4000 tl arası.
Led stoplar 1.000 tl
Ses Sistemi (focal companetn, alpine koaksiyel, pionner tss 20 ve anfi) her markadan birşey olusturdum özeliklerine göre3.500 tl tuttu gibi
Geri kalan spoiler,dodikler vs toplarsak 8.500 TL gibi bir harcama yapıldı. tabi bunlar 2017-2018 yıllarında oldu. Led stoplar hariç
-34 GA 1013-
Duster Adventure Team
Stoplar on numara olmuş. Emeğinize sağlık.
Şu boydan boya LED lambasını bende arabama istiyorum. Far ayarı bozuk veya abuk sabuk xenon uygulaması yapmış bir araba gelirken ççaaattttt diye yakıp, kör etmek istiyorum sürücüyü
Hatta arkaya da bir tane süper olur..............
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)