Ds3 Racing ten sonra ailenin diğer aracının da konusunu açıyım dedim buralarda dursunAracımız başlıkta yazdığı gibi 2008 model e82 1.20d coupe.Ülkemizde sayısı çok az olmasa da temiz kalanları gerçekten az sayıda. Arabayı Ocak ayında Bursa'dan gidip aldık,plaka değişmesin dedik o yüzden hala aynı
İlk görüşte en çok şaşırtan içinin temizliği oldu ve en ufak bir yıpranma yoktu gerçekten. Km si 104 binde ve diğer bir surprizde benim için içinde en ufak bir trim sesi olmayışı.Gerçekten söylenilenler doğru sanırım eski arabalar daha kaliteli yapılıyormuş.Şöyle bir teaser verelim
Aracın üzerinde gerçekten çok fazla sayıda ekstra mevcut. Bu şekilde arabanın kullanımı gerçekten çok keyifliDış kısımdan başlarsak 1.35 makyajlı stoplar, carbon 1.35 difüzöri, carbon ayna kapakları ve carbon bagaj spoileri var..Kenarda karbon ön böbreklerde duruyor onlarda önümüzdeki haftaiçi takılacak.
Yürüyen kısmında ise arabayı pistte oldukça keyifli hale getirecek parçalar var hemen bahsedelim
ST V1 Coilover, Apex 18 Hafif Jantlar ve BMW Performance 6 Piston Fren Kiti
Gelelim iç kısıma. En çok hoşuma giden detay Recaro CS koltuklarDaha önce Mini GP1 içinde kullanmıştık görüntü olarak hastasıyım diyebilirim. Onun dışında BMW Performance Alcantra direksiyon,BMW Performance vites topuzu,el freni ve körükleri var.İnterior fotoğraflarına gelelim
Motor kısmında ise şuanlık yazılım ve dp var üzerinde sadece.Pgear ile ölçtüm -2,6 eğimde 18.8 süre aldım.Daha yavaş bekliyordum ama 235 önler-255 arka lastiklere göre süre gayet iyi çıktı. Wagner Competition İntercooler aldık şuan TR de pazartesi günü elimizde olur umarımCooler ile beraber farklı bir proje var detayları konuya eklerim bitince
Gelelim konu sonu fotoğraflara
![]()