Daha Önceki aracım Smart'ın konusunu açmıştım.
Kendisini Bu Halde Almış ;
Temizlemiş bakımlamış cilala parlat yapılmış halde biniyorduk .
Her şey yolunda gidiyordu , eşim smartı ile çok mutlu mesuttu. Yakıt ekonomisi dolayısı ile ben de mutluydum tabi
Bursa ( Geçit Shell ) - İstanbul Maltepe (Zümrütevler Shell ) yeni otoyoldan 22 TL benzin ile gelmişliği vardı.
Smart 'a Eşim kızım diye hitap ediyordu , Annem " Minik Kız " diyordu , mevlam seslerini duymuş olacak ki gerçek bir kızımız olacağı haberini aldık.
Bu mutlu haberi kutlaması , hayaller kurması güzeldi ama smartla yollarımız tarihte 3. kez , bu sefer bir daha buluşmamak üzere ayrıldı.
Araba ne alsak derdim ve sahibinden mesaim zaten hep vardı , şimdi bir de ufaklığa ne araba alıcaz telaşesine düşmüştük.
Uzun araştırmalar sonucu , Nil hanımefendi nin Highline + Executive Plus aracı
Bebek arabamızın tek problemi katlanmış halinin bile dev gibi olması ve Focus Sedan ın bagajına sığmıyor olmasıydı.
Bagaj vs yüzünden istemsiz bir şekilde " Baba Arabası" bakıyor buluyordum kendimi sürekli.
Mondeo Titanium , v40 , Levorg , İnsignia Cosmo vs bakıp duruyordum.
Vw hiç bakmıyordum. Zira turşuya dönmüş golf 6 lar bile 70 bin bandına gelmiş. 90.000 liraya 100.000km de polo alan kendini şanslı hissediyor.
Jetta ların yanına yaklaşmak 100.000+ olmuş.
Öylesine sahibinden kovalarken gecenin köründe bu arkadaşı gördüm.
1.4 TSI , DSG , Comfortline , Facelift 2011 Model
Araç boyasız , 88.000 km de ,sürekli yetkili servis bakımlı idi ve patlamaya hazır bomba olan DSG bir önceki sahibine patlamıştı ve serviste değişmişti.
OEM geri görüş ve RCD510 vardı
Benim için hepsinden önemlisi 2011 olduğu için makyajlı idi ve B7 ile çok benzer olan yeni göğüs vardı
@Burak K. @B16 @S.Özcan Gecebalığı @Nightfish @ghent @PUMA @aykutsafakyaman ve birkaç arkadaşla istişare edip " Alınabilir" onayını aldım.
Aslında ben aracı kafamda almıştım ama beni destekleyecek SW almam için gerekli gaz a ihtiyacım vardı al lan tabi diye
Ama asıl onay almam gereken mercii ye henüz konuyu açamamıştım, kendisi de ben de sw araçtan nefret ediyorduk.
Söz konusu evlatları olunca anneleri ikna etmek çok kolay oluyor sanırım , bagajına bebek arabasını ne kadar kolay sığdırabileceğini söylemem ve bagajın fotoğrafını göstermem yeterli oldu , sabah ekspertiz yaptırmak üzere Maltepe den Başakşehir e gitmiştik bile
Noter de satışa mani bir durum olmadığını öğrendiğim anda daha noterden çıkmadan @melihÖ. Melih'e plakayı yazıp APP leri rica ettim
Koca Ayı eve geldi.
,
Eve Gelirken çok uslu durdu bizim Ayı , yoğun akıcı denilebilecek olan istanbul trafiğinde Başakşehir - Avrasya Tüneli ortalaması
Sabah İlk iş yıkama ;
App ler takılıyor ;
Olmazsa olmazım ön cam dahil Cehennemin Dibi siyahı film.
Her aracıma düzenli olarak yaptığım değişiklikten nasibini Passat ta aldı.
Park ampülü , iç aydınlatmalar , sinyaller vs osram ledler ve diadem ile; kısa ve uzunlar Cree Led ile değişti.
Panjur Highline görünüm'e çevrildi.
Aracı almama ve eşimi ikna etmeme sebep olan alamet-i farikası meşhur bagajı
Bagaj Halısı çalışmaları
Mutlu Son.
Bonus video
Yapılacak bir sürü işi var , daha detailing , bazı göçük çizik düzeltmeleri , iç temizliği yapılacak.
Araba parasına değil de insan gibi 2.el denk geldiği anda Thule port bagaj ve 18 jant planım var.
Araca bir şeyler yaptıkça burayı güncellerim.
GÜNCELLEME :
Amerikan Park :
Vagcom üzerinden stopları halka stop a çevirdik.
Ee kış geldi ıslanmayalım şemsiyemizi de aldık.
Önemli olan iç güzelliği , kalbi temiz olsun dedim
Meşhur Zincir Detailingci yapımı çöpdetailing ( Arabanın genel fotoları güzel duruyor ama her yanı hare dolu )
Omanyt Jant Alındı ( Takılmadı Hala )
18" Omanyt R32 & R36 jantlarını çok istiyordum. İnat ettim alıcam diye.
Buldum Aldım :
Fakat jantların hali içler acısı , adeta 4 ü de ağlıyor kurtar beni diye. o göbeklerdeki çakma stickerlar falan off allahım.
Araç Üzerindeki duruşu aşağıdaki gibi ;
Plakalıklar :
E kaldı plakalıklar. Ama plakalık konusunda da kılım. Aldığım çıtayı takmam için EU plakalık lazım.
Kendisi Bu aşağıdaki;
Bu da Custom
Arka
Ön
Anneler Günü Özel Plaka Günceli
R36 stil stop karartma DIY
Nereden Nereye Geldik Vol 1
Ve Mutlu Son 18" Omanyt R36 jantları
![]()