Hayırlı olsun, şu delyyyyyyyyyyy mavi sisleri sökerek başlanabilir
Şaka bir yana yazılım ve dp ile çok keyifli olabilir. Rc farı , makyajlı stop takılabilir. Rc vites topuzu da eklenebilir listeye belki, şuanki biraz yıpranmış duruyor.
Kardeşim hayırlı olsun207 peugeot un en mantıklı arabalarından biri. Severek yapıp, severek binmiştim. Benim arabanın konusuna da bi göz gezdir istersen fikir oluşur kafanda
http://www.techturkey.com/forum/otom...07_hdi_rc.html
Hayırlısı olsun, Getz'e yaptığınız eklemeler yerindeydi. Buna da oem görüntüye sabit kalarak yapacağınızdan şüphem yok. Allah kaza bela vermesin cidden güzel araç bunlar![]()
Konu hadigetZ tarafından (01-09-2019 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı
Sürekli gidiyoruz.
Kardeşim merhaba, güzel bi tercih premium 2010 öncesi en dolu paketlerden biri özellikle arkalar disk sanırım ve araban 1.6 hdi. Performans olarak şehir içi sadece yazılım bile tatmin eder. Biraz hızlanıyım dersen Yazılım Hybrid - Downpipe ile 130 - 140 hpler çok rahat alınıyor. Yok bu da bana yetmez dersen yazılım 1549 - Nozzle - Dp - Cooleri buyutmen gerekir üzerindeki orijinali 3.7 litre ve bu setupta 3-4 denemeye yetmez arabayı soğutman gerekir. Aksesuar olarak spor yay yerine coil tak derim. Orijinal toplamak istersen rc jantlar çok yakışıyor. Lastik olarak 45 yanak kalın duruyor 40 yanak daha tatlı gösteriyor.Hırçın olsun dersen gun metal renge başka jantlar bakabilirsin, 2010 sonrası makyajlı stoplar 800-900 lira civarında. Rc karartmalı farların yan sanayisi yok fakat gt farlar normal krom mercekli olarak depo markası var ve aydınlatması çok güzel, onlar da 1350 1400 civarinda bizim grubun parçacısında var son birkaç takım olması lazım 20 takım getirtmişti bitmek üzere türkiyede depo marka başka yok, tycler var onlarda çabuk sararıyor. Merceklerde dandik ledler göstermiyor ben photonun xenon setini kullanıyorum çok güzel aydınlatma sağlıyor. Rc spoiler ve eksoz çerçevesi olarak da yine yönlendirme yapabilirim. Piyasadakilere bulaşma yamuk yumuk oluyor. Hayırlı olsun kazasız belasız bin![]()
Abi yorumun için çok teşekkür ederim. Arabayı bu şekilde aldım ekstra bi şey yapmadım henüz, evet arkalar disk. çok gazlayan biri değilim ama egzoz sesini severim 5.ayda vizesi var ondan sonra belki dp+düz boru yazılım yapabilirim ama sürekli var olan sesten rahatsız olur muyum diye düşünüyorum.
Coil ben de istiyorum daha önce getzte başaran kullandım güzeldi bunda spor yay var önlere coil yapabilirim. Yanaklar zaten 40 şehir içi 20km'yi geçemiyorum :)) rc spoiler ve egzoz çerçevesi şart, sana nasıl ulaşabilirim? İnstagram @happylarry_
Sürekli gidiyoruz.
spoiler epey üzdü
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
İç aksamın bej renk olması çok hoş duruyor fakat onun temizliğine sürekli dikkat etmek lazım hemen kirleniyor..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Peugeot en sevdiğim kasalardan biri.
çok güzel görünüyor ama bu kasada RC jantına bayılıyorum
kazasız, belasız inşallah..
Ben peugeottan çok korkardım aslında herkesin ağzında pejo kötü dolanmış 2 ay binmek nasip oldu 200bin km'de idi tık demedi aracı sattım ama denk gelirse gene binerim 207ye.
RC jant evet çok yakışıyor ama her 207yi alanın yaptığı ilk iş RC jant takmak ben alışılmış şeyleri sevmiyorum : )
Sürekli gidiyoruz.
maşallah satılıkmı
www.honda-tech.com