Evet arkadaşlar uzun bir süre Audi S3 8p'e binip oem turbo üzerinde yapılabilecek her türlü modu yaptıktan sonra arabayı değiştirmeye karar verdim ve M3 bakmaya başladım. Benim bakındığım süreçte ilanlarda çok temiz bir M3 yoktu. Arkadaşlar forumlar vs derken, saolsun bir arkadaşımın vesilesi ile ilanda olmayan bir E92 M3 buldum. Araç sahibi tesadüf daha önce farklı bir alanda tanıştığım bir arkadaş çıktı. Arabanın ilk sahibiydi ve gündelik arabası değildi. Şansıma çok temiz bir M3 bulmuştum ve tabiki kaçırmadım aldım. Arabada nokta ezik, çizik yok. İçi dışı çok temiz bir araba. Ayrıca S65 motoru bilenler bu motorun piston kol yataklarında problem olduğunu bilirler. Bu sebeple ilk çıktığı sene alınan arabalar, çok itinalı kullanılmış bile olsa 50-100 bin Km arası yatak sarmış olabiliyorlar. Bu sebepten dolayı benim aldığım aracın motoruda Borusan Oto Avcılar'da 30 bin Km önce komple değişmiş. Benim açımdan açıkcası şans oldu. Belki Tr'dek en düşük km motor bende olabilir. Kısacası çok temiz bir araba buldum ve keyifle biniyorum. Daha iyisi sizlere olsun. Aldıktan sonrada orijinal Competition jantlarını aldım. Görüntü bu hali ile çok daha iyi oldu. Konunun devamında arabayla ilgili artıları ve eksileri paylaşmaya çalışırım.
![]()