abi, zaten müstakil evler ilk gelenler için pek uygun değil bence, yok çimleri biçtir temiz tut, ilacı bakımı. hem maliyetli hemde neyi nerden yaptırılır öğrenmek zaman alıyor.
İnşallah güzel büyük garajlı bir eviniz olur.
kalite olarak 2016 dan sonra ciddi düzeltmeler oldu. Gerekse avrupa firmaları ile yapılan ortaklıklar baya yansıdı. ama ikinci elde ben pek tercih etmedim. sizinde dediğiniz gibi motorları verimsiz. kiralık olarak bir kaç model sürdüm. PEk hoşuma giden olmadı. iç mekanları flan ergonomik açıdan çok orantısız ve çirkin geliyor.
Camry ve accord olayında haklısınız klasik ortadoğulu göçmen arabası

ama yeni camry V6 için yorumlar baya iyiydi. basınca yapıştırıyo felan diyolardı.
Chrysler Town Country eski model bir kere sürmüştüm, onuda beğenmemiştim. toyota sienna kullandım uzun yolda 2011 modeldi. çok hoşuma gitti, yol tutuşu felan çok şaşırttı. kocaman araba dersin hiç banamısın demeden gidiyo. ve baya konforluydu.
Sorunsuzluk konusunda çok tecrübem olmadı etrafımda herkez ya Hondacı yada BMW MErcedes kullanıyodu. Ben 2003 model EP3 civic Si almıştım. 4 sene bir kere bile problem çıkarmadı. BMW si olan arkadaşları çok taşıdım sağa sola
Siz hangi eyalettesiniz Texasmı?