Merhaba arkadaşlar. Bir türlü fırsatını yakalayıp konuyu açamadım. Kısmet bugüneymiş.
2.5 aylık Peugeot 301 maceramızdan sonra ailem için daha güvenli benim içinde hızlı bir araç arayışına girdim.
Peugeot 301 konu;
http://www.techturkey.com/forum/otom...eot-301-a.html
İlk olarak Bmw E90 320i lere bakıyordum her nekadar Bmw'nin bende ki yeri ayrı olsada bir türlü içime sinen araba bulamıyordum.Çok Kmli, Yorulmuş, Bakımsız arabalar piyasada cirit atmaktaydı.
Hal böyle olunca Bmw sevdamı bir kenara bırakıp beni üzmeyecek alternatif markalara bakmaya da karar verdim. Aradığım aracın Manuel vites ve benzinli olması ilk tercihimdi.
Yine birgün elime yapışan telefonumda ilanlara bakarken şuan sahibi olduğum aracı gördüm.
2009-2017(şubat) yılları arası Balıkesir - Edremitte ilk sahibi tarafından kullanılan. Ardından aracı aldığım Fatih Bey'e 6 aylığına konuk olan full servis bakımlı 2009 Audi A4 1.8 Tfsi 120 Hp 98.000km aracımı gidip Balıkesir - Edremitten aldım.
Balıkesirden Manisaya geçtim. Bir gece orada konaklayıp sabah memleket yollarına düştüm. Konya üzeri gitmeyi tercih ettim. Konya da pide molası verdikten sonra yine Kayseri ye kadar bir fiil geldim ve depoyu Manisa dan sonra ilk burada doldurdum.
Arabayı almadan acaba çok yakar mı endişesi hep vardı. 850 Km yi 36 kuruş gibi bir rakamla tamamladığımı görünce yakıt olarak kafamda ki endişelerin bir çoğu azaldı. Şehir içi yakıt durumuna gelirsek şuana kadar en fazla 47 kuruş gördüm.
Memlekete gelince yapılan ilk iş Plakayı 58 e çevirmek olduDetaylı iç-dış ve motor temizliği yapıldı. Ardından bütün sarı lambalar, Led lambalara çevrildi.
15 Eylül de Ankara'ya kardeşimi birliğine teslim etmek için gittim. Gitmişken Aydoğanlar Audi ye yıllık bakımını yaptırdım. Ardından arabanın içinde ki canavarı ortaya çıkarmak için RSA motorsports un yolunu tuttum. İlgi ve alakalarından dolayı Kürşat bey'e çok teşekkür ediyorum.
Stage 2 RSA yazılım atılarak teknik değerleri 120 hp > 210 hp, 230 nm > 360 nm gibi oldu. Sivas a dönerken aracımı tanıyamadımyolda Bmw 525 xdrive denk geldi resmen şakaladım adamı. Yakında 80-200 videosunu çekeceğim. Sıfırdan kalkışta çok sarıyorum. Orjinal halinin 0-200 videosunu paylaştım.
Çok yazdım kusuruma bakmayın vaktinizi aldım. Sevgiler, Saygılar...
100-200 videosu 21-22sn civari