Arkadaşlar selamlar, size yeni aracımdan biraz bahsetmek istiyorum.
Kendileri 99 model SLK 200 Kompressor, yaklaşık 250 küsür binde. En atikerinden lpgmiz bulunmakta. ( iyi ki var gerçi, ocağa incir ağacı diker) Bagaj çok ufak olduğu için küçük bi tank var.
Artık yeni mottom şu şekilde : " Olsun ben hep 50 liraya depo fulluyorum"
İlk defa arkadan itişli bir araca sahip olduğumdan dolayı biraz temkinli sürüyordum ama araç o kadar keyifli ki neredeyse 2 gündür hiç kontak kapatmadım diyebilirim. ASR devre dışı kalınca güzel yanlıyor-muş ama bende henüz o bilek yok
İlk görüş ve sevdalanma hali ( barzo tuninKKK tampona ve marşpiyel rağmen)
Kırmızı motor denilen Kompressorlu motor var ve yanılmıyorsam 192 hp güç üretiyor. Motor gerçekten çok canlı ve atak geldi bana. Önceki aracım 1.4 turbo Astranın emmisi yaşında olmasına rağmen gerçekten güzel gidiyor. Orjinal Borla egzoz mevcut ve tam kıvamında diyebilirim. Basmadığınız sürece hiç ses yok ve zaten arkadaş muayeneden bu şekilde geçmiş.
Ledli stoplar ve yine barzo tuninKKK spoilerimiz ve arka tampon ekimiz bize göz kırpmakta.
Rezalet bir işçilikle üretilen marşpiyelin bir diğer karesiSÖküp atasım var ancak çok boş kalacak diye korkuyorum.
Tentesi sıkıntısız çalışıyor, yaklaşık 20-25 snde falan açılıyor üstü. 20 yıllık arabaya göre muazzam çalışıyor ( şeytan kulağına kurşun)
Yüzümdeki gülümsemeden aracın ne kadar keyifli olduğunu anlayabiliriz aslında. ( torbacı style modifik edilmesine rağmen)
Çevredeki tepkiler oldukça ilginç olabiliyor ama genel kanı şu diyebilirim : "zengin p.ç arabası"
Cocukların ve yaşlıların çok ilgisini çekiyor.
Küçüklüğümde benim de (hatta belki sizlerin de )çok sorduğum birkaç soruyu yöneltiyorlar :
"ABİİİİİİİ kaç basıyor bu"
" OHa lan baksana kadran 260 olm"
"abi bu yarış arabası mı, niye kadar pıstırdın"
Mümkün olduğunda aracı orjinale çevirmeye çalışacağım. Ufak tefek eksikleri ve yapılması gerekenler var. En başta rezalet aydınlatmaya çare bulmam gerekiyor. Farlar zaten okeye dönüyor, iyi bir temizlenmesi lazım. Yada en temizi orjinal merceksiz farlardan bulmak gerek. İç kısmın yenilense iyi olur. Trim parçalarını boyamak şart, epey yıpranmışlar. Koltuklar ve direksiyon fena değil. Jantlar gunmetal veya gri renge boyanmalı, boyanmak zorunda
İşinin ehli ve fazla öpmeyecek Mercedes ustası tavsiyelerinize açığım. Çünkü gördüğüm kadarıyla hepsinin tek bir amacı var : olabildiğince geçirmek.Arabaya bakan sıvazlıyor. "Aha geldi bizim keklik" diyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, her türlü görüş ve fikre açığım. Hatta SLK sahibi varsa koalisyon da yapabiliriz.
Bi maşallahınızı alırsam çok mutlu olurum. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
Mete