maşallah renk cok güzel kazasız belasız
Printable View
maşallah renk cok güzel kazasız belasız
Fabrika çıkışı lpg, 6 yıl garanti, sağlam otomatik şanzıman çok cezbediyor. Aile için düşünüyoruz bizde, Türkiye şartlarında binilesi araba.
Aracınızın rengine bayıldım kazasız belasız kullanın.
çok teşekkür ederim hepimiz için inşallah
millet bu kasa civici kalite olarak çok eleştiriyor da tek eksisi ön göğüste deri vb kullanmaması. onun dışında hem koltuk hem kapı döşemeleri gayet tatminkar. evet arkası özellikle stop tasarımı çok kötü ama önden keskin çizgileri gayet başarılı gözüküyor bence. ayrıca donanım olarak dolusunu aldığınızda da aklınıza gelebilecek her türlü donanımı da sunuyor.
kısacası alırsanız kesinlikle pişman edecek bir araç değil. dediğiniz gibi hem mekanik hem motor hem de donanımsal olarak sorun çıkarmıyor. hakkınızda hayırlısı olsun.
iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun
Maşallah, güzel aracınız var.
Maşallah aracınıza. Bence kesinlikle başarılı bir araç hem görüntüsü sunduğu özellikler nazarında. Ama - olarak bende ön konsolunun kalitesini hiç begenmiyorum gerçekten. Aracınız rengide çok güzel kazasız belasız binmeniz dileğiyle. yeni çıkan spor (bal petegi gibi) desenli panjurlar ciddi efsane duruyor.
eyvallah teşekkürler. daha iyisi senin olsun
öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. donanım olarak bu segmentteki en iddialı araçlardan gerçekten. özellikle 2012 civicler. ön konsolun malzemesi kalitesiz evet. 2005 civic'imin ki bile daha kaliteliydi. onu da görmemezlikten geliyorum :) panjur çok düşündüm ama hala üzerindeki panjurdan bıkmadım. sıkılınca değiştiricem :)
konu güncellenmişken bir de son halinin fotoğrafını koyayım. (biraz kalitesiz oldu niyeyse)
http://s27.postimg.org/lyribkgfn/120...25897640_n.jpg