Maşallah siyah araç başka güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Maşallah siyah araç başka güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Hayırlı olsun kazasız belasız işallah...
Park ettiğiniz yer bostanlı civarı mı ? hatta Nergis ?
Abi araca Maşallah.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Araç çok hoş duruyor
Rcz'leri bende düşünmeye başladım.Furkan abi bir iki aklıma takılan şey var.Cevaplarsan sevinirim;
1-Aracın yakıt tüketimi nedir ? Biliyorum belki anlamsız bir soru olabilir sonuçta spor araba.Ama yakıtta benim için önemli.156'lık tiptronik serisini alabilirim belki yada 200'lük manuel.Seneye bu zamanlara kadar günde ortalama 20 km yol yapacağım dershane okul arası.1 sene sonrası için toplamda 10-12 k km yapmış olurum.Abi sence bana mantıklı olur mu bu araç ?
2-Ailemiz 3 kişi.Bu araçta rahat edebilir miyiz ? Bmw hariç diğer araçlarımız şirkette.Bmw'yi günlük kullanıyoruz.Ama Bmw'yi günlük olarak benim kullanma ihtimal nerdeyse yok.Genelde babam kullanır
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Tekrardan araca maşallah
cilayı basıp basıp bincen buna maşallah yılan gibi..!
Furkan hayırlı olsun tekrardan. Allah kaza bela vermesin inş. Aracı senin gibi bir insanın almasına cok sevindim. Eskisinden bile daha iyi konuma getireceğine şüphem yok kardeşim. Rcz gercekten yakıt performas ve kalite açısından optimum düzeyde bir otomobil. Güzel günlerde kullan tekrardan..
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
teşekkür ederim.. Araç yakıt olarak ben hıc tasarruf yapmadan şehir içinde 1 depo ile 500 km rahat yapıyorum ve ayagımı gazdan kesmıyorum... kesersem 600 küsürleri rahat görüyorum... ortalama hiç gaz kesmeden kullanınca aracım şehir içi ortalama 8 lt 9 lt arası yakıyor... ama tasarruf yaparak kullandınmı değerler direk düşüyor.. Şehir dışında ise bir depo ıle abartmıyorum gazı tatlı tatlı vererek gidince 700-800 ü rahat görür diye düşünüyorum cunku izmir dışında çıktığımda depoyu fullemiştim sabit hızla giderken ekranda 780 yazmıştı ve ara ara abanmıştımda... Bunun dışında söylüceklerim otomatik olanlar daha fazla yakıyor bundan emınım... kendınde kullanıcılarından okuyup araştırabılırsın.. araç 3 kişilik bir aile için ideal olabilir ama uzun yollarda sıkıntı yaratabılır ama şehir içi kısa mesafelerde sanmam kasmaz.. Ben 4 hafta sonu izmir çeşme arası 3 arkadaş gittim geldım arkadaki öyle bi rahatsızlık hissetmedi ama uzun boylu biri kesinlikle oturamaz kilolu biri içinde sıkıntı yaratırYakıt konusunda ama gene test edicem sana P.M. atarım yakıt seviyelerini..
Teşekkür ederim Günalp abim... Gerçekten dediğin gibi harika bir araç... Gayet severek kullanıyorum ve işim olmasa bile çıkıp turluyorum bol bolŞu an kutu filtre parçaları ve 1-2 sekromenç geldı bıraktım servise inşallah önümüzdeki hafta içi teslim etcekler ve tamamen istediğim gibi tertemiz olucak
Senın emeğinde çok olmuş aracın üstünde gayette başarılı olmuş... Çok nezih güzel bi insansın bu vesile ile tanışmış olduk inşallah çıksın aracım tekrar uğrarım abicim görüşmek dileği ile selamlar...
Masallah kazasiz belasiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)