Önümüzdeki hafta hediye olarak Xbox One gelicek, Forza oyunu alıcam ama nelere dikkat etmek gerek tavsiye satan var mı acaba?![]()
Önümüzdeki hafta hediye olarak Xbox One gelicek, Forza oyunu alıcam ama nelere dikkat etmek gerek tavsiye satan var mı acaba?![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Fifa 16 PS4 (T
arkadaşlar bu fiyatlar normal mi ? Yani sıfır ve orjinal konusunda güvenebilir miyim ? Vatan gibi yerlerde daha pahalı.
imzasız..
Diğer yerlerde daha pahalısı her zaman olur. Misal ben ps4ümü sony avrasya garantili 1280e aldım. O sürçte aynısını mediamarkt 1499 gibi bir rakama satıyordu.
Ama şuan bu fiyata dahi fifa 16 almak manasız. Eylülde 17 gelecek. Sadece 3 ay kalmış.
Instagram: mutusgarage
Beyler önereceğiniz oyun var mı peki ? Uncharted 4 oynuyorum sanırım sonlara yaklaştık. Fifa 2016 almam o zaman eylülde satışta olacak zaten,gta V alasım var onun dışında yarış için önerebileceğiniz oyun var mı ?
imzasız..
Elinde pes13 olan var mi nasil degerlendirebiliriz![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Gta tarzında ama bence çok daha güzel olan aşağıdaki oyunu alabilirsin kardeşim. 145 liraya aldım ben Kadıköyden sıfır km
Aksiyon seviyorsan iyi gelecektir
https://www.youtube.com/watch?v=QJhWeRyVDD0
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray baba hepsiburada'da 138 tl alsam mı ne diyosun ? Gta ile büyüdük 5.seriyi öven çok oldu play station'da ama senin dediğin oyunuda değerlendirebilirim. Yarış olarak önereceğin oyun var mı ? Fifa 2017 için 2016 yı almıyorum zaten pes serisini çok seven biri değilim.
imzasız..
hepsi buradadan oyun almayın abi ben gecen hafta aldım almaz olaydım.
god of war ascenssion turkce diye satın aldıgım oyun ps3 taktıgımda *UK* versiyonu cıktı allah belalarını versin milleti kazıklıyorlar...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Alan kişilerin yorumları hep olumlu nerden alalım bilmiyorum ki. Vatan'da resmen 2 katı fiyatı var ya .
imzasız..
en temizi dogu bank sirkeci yada kadıkoy yazıcıoglu her turlu oyun adamlarda var degisim de yapabiliyorsun netten oyun almam bidaha tovbe...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
500 GB Western Digital marka Hdd taktığım PS3 Slim + orj. çift kol mevcut , aşağıdaki oyunlarla beraber satıyorum. İlgilenen olursa pm atsın.
Blu-ray'ler:
- GTA 5
- Red Dead Redemption
- Uncharted 2 ve 3
- God of War I, II ve III
- Guitar Hero 5 (orijinal gitarıyla beraber)
- Batman: Arkham Asylum ve Arkham City
- Dark Souls (Limited Edition)
- Assassin's Creed 2
- Gran Tourismo 5
- Metal Gear Solid 4
- Killzone 2
ve PS3'e yüklü olarak:
- Dishonored
- Resident Evil (HD Remastered)
Guitar Hero orijinal gitarıyla beraber fiyat 700 TL. Gitarsız 600 TL. (Ankara içi elden teslim)
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi gidip vatan'dan 240 tl fiyatıyla mı alayım GTA 5'i ? Yoksa hepsiburada gittigidiyor dan 150-160 tl fiyata mı alayım ?
imzasız..
just cause 3 efsane oyuntavsiye ederim bende
bu arada oyunları bende n11 den alıyorum 15 oyun almışımdır sorunsuz hep
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sanş bence bende okudum hepsi burada yı dedigim gibi 2 senedir oyun alıyorum n11 den ne dedilerse o çıktı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)