Merhabalar,
2006 VGT Getz arabamda orjinal ses sistemimi değiştirdim. Orjinal ses sistemime göre şu andaki sistemim gayet iyi ama kulağım bir süre sonra alıştığı için biraz daha iyi bir ses sistemi ister oldum.
-- Ön kısımdaki kasnakları değiştirğim için 17 cm'e kadar imkan vermekte.
-- Arka kaıpardaki pandizot için vermediği için 16-16.5 cm hoparlör ölçüleri ile sınırlı.
-- 4 kapıda Sika ile saçını, pandizotlarını ve naylon korumayıda çıkarıp komple izolasyon yaptım. Aslında arka koltukların altından bagaj kapağıda dahil tüm her yeri kapladım plastik aksamlarda dahil. Stepne havuzunuda
Arabam üzerinde şuanda takılı olan ses düzeneğim.
Teybim Pioneer 8350 SD
-- 1 Çift Alpine SXE-1725S Önlere Kolon ( 220 watt 40 rms 2 Yollu )
-- 1 Çift Sierra SR-630 Arkalara Kolon ( 200 watt 60 rms 3 Yollu )
Teybimden frekans değerleriyle ve diğer ayarlarıyla ne yaptıysam malesef uygun birşey olmadı ses seviyesi 30'dan sonra bozulmalar başlıyor.
Birçok kişi şimdi diyecekki bırak Coax'ları, geç Komponent'lara ama bu seferde kapılardaki tesisat vs yenilenmesi gerekiyor bunlarda maliyet sonuçta.
Xetec Vector 200.4 4 yada Jameson 505 amfi ve Jbl 804 Sub eklemeyi hedefliyorum.
Kapılardaki kolonları Jbl Cs6 16 cm 45 Rms Coax'larla değiştirip yukarıda belirttiğim amfi ve sub'u eklesem sizce nasıl olur ?
Şu anda kapılardaki mevcut kolonlarım için düşünceleriniz nedir ? Bahsettiğim CS6 Cox'larla değiştirip amfi ile beslemem nasıl olur ?