Normalde motor almak gibi bir niyetim yoktu. Herşey araba fiyatlarının anlamsız artması ve kendimi bir anda motor fuarında bulmamla başladı. Niyetim fuarda Nmax bakmaktı. Fuarda Yamaha standına gidip Nmax ve Xmax'i yan yana görünce dedim Nmax sana güle güle

Dedik madem Xmax'te karar kıldık rakibi Honda Forza'ya da bakalım. Ama sadece baktık. Forza'nın bana alınacak albenisi gelmedi o yüzden eledik.
Neyse motoru aldık ama bi eksiğimiz vardı, ehliyet

Kurs'a yazıldık Mart sonundaki sınava yetişecektik derken Corona patladı kurslar iptal oldu. Motor nereden baksanız 3 ay rahat yattı. Haziran ayına geldiğimizde motor 600 km civarındaydı. Normalleşme süreci başladı ve kurslar tekrar açıldı. Haziran sonunda ehliyetimizi aldık ve keyfini sürmeye başladık.
Tabi en büyük eskiğimiz kasktı. İstanbulda kask satan birçok mağazayı defalarca aşındırdık. Kafamızda marka belliydi aslında. Shoei-Arai-Schubert-Agv. Uzun uzun video izlemeler, kask kullanım yorumları, testler derken kararımızı vermiştik. Ama Mart ayında aldığımız fiyatlarla Mayıs sonu gidip aldığımız fiyatlar corona nedeniyle artmıştı. Bu süre zarfında Tr'ye Shoe Gt Air2 kaskını getirmiş. Çok güzeldi ama sorun fiyatındaydı

5800TL. Bu böyle olmayacak dedim yurtdışından kovalamaya başladık derken kendimizi sipariş verirken bulduk.