buda benım ufaklık.
buraların en revactakı yarıs aletlerınden bu pejolar.
haftanın 3 4 gunu cok ıddıalı ve parasına yarıslar yapılıyor gızlı olarak. (mın 500 max 5000 tl)
bende bu sevdaya ayak uydurayım dıye aradım taradım bursada elınde sıfır kalmıs bı arkadastan ramzey olarak aldım bunu.
aldıgım halı cok farklıydı tabı.ramzey kasa olması yuzunden burada tutulan tarza aykırıydı. bende gereklı degısıklerı bır nebze yaptım ve kendı tarzıumıda kattım.
pcxımden kalan ohlınslerı uyguladım, art car ceme koltugu yaptırdım.
sonrasında onemlı degısıkleere basladık.
orjınal 49 cc 15lık karburatorlu sıstemı olan makıneyı soktuk kı bu makıne 70-80 yapıyor.
suan uzerınde 70cc parmakıt ıtalyan tek segmnanlı pıston sılındır serı ve 19.5luk denılen karburator var.
on arka dıslı oranları degıstırıldı ve uygun kayıs takıldı.standart krangı sokulerek daha performans saglayan star 103 krangı takıldı.
kavraması sokulerek ıcındekı agırlıklar degıstırıldı ve bazı ınce detaylar ayarlandı.son olarak egzozu degıstırdık, tapalı denılen bır nevı manuel warex egzoz sıstemıne gectık. gazlayacagınız zaman tapayı acıyorsunuz. tapa dedıgımız sey ıse arka amortısorun baglantı kısmından yapılıyor
butun ıslemler bıttıkten sonra rodaj asaması ve alısma evresıne basladım. yaklasık 1500km surdu bu evre, uzun kısa yokus vıraj asagı yukarı herturlu yola gıdıldı. suan 1700 km deyım ve motor suan tam performans halıne geldı dıyebılırım. suan uzerındekı karburator yetmıyor.polını 21 mm karburatorumuz geldı yakında onu takıp ayarını yapacagız.
suankı performansı duzde ıkı kısı ortalama 130 kg cıvarında 95-97 km yokus asagı 107 km lerde ılerlıyor.polınıden sonra cok daha ıyı olacak nasıpse.
1 lıtreye 40gram yag koyup yallah tazzık yapıyorsunuz depoyacok zevklı eglencelı ve ucuz malıyetlı bır ıs.
![]()