piste hazırlanacak olanlar assetto corsaya istanbul park ı eklesin. Çok iyi olmuş.Zamanlar çok gerçekçi. F458 ile 2:14 civarı dönüyorum.ilk defa çıkacak olanlara çok yardımcı olacaktır.
piste hazırlanacak olanlar assetto corsaya istanbul park ı eklesin. Çok iyi olmuş.Zamanlar çok gerçekçi. F458 ile 2:14 civarı dönüyorum.ilk defa çıkacak olanlara çok yardımcı olacaktır.
IN BOOST WE TRUST
Önce tebrik edip sonra tehdit demek)) benim için daha iyi fren almama sebep olursun
bakalım mayısta daha süreler mk 2 ler için nerelere gelicek . Daha ineri kesinlikle var boş seans olsaydı özellikle 2. seansımda 22 leri görürdüm gibi geliyor.Aslında boş yakaladığımda lastiğim ısınmıştı. İlk seansta çünkü alışma gibi oldu 2.seans hem daha hızlıydım hemde pisti hatırlamıştım . İlk 2 tur haybeye ısıttık herşeyi sonra 1 boş yakaladım ama ekipman benden bu kadar dedi 2. seansta gene 24 te kaldı .Sağlık olsun mayısa artık kısmet değilmiş =)
Konu ahm_ tarafından (11-04-2017 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
Güzel olmuş. Ben temmuz ayına seans aldım.İlk kez çıkıcam.Semi slick lastik öneriliyor ama bir kerelik için değer mi bilemiyorum. Amaç derece değil deneyim kazanmak ve keyifli vakit geçirmek. Bir de telefona uygun bir program yüklersem güzel olacak sanırım.
MagicPerformance
Pazar günü B seansı Renault Laguna Coupe ile arkadaşım Umut'un ilk pist deneyimi. Bende yanında elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Araç 2,0 dci 150hp Otomatik. Yazılımlı 200hp civarı şuanda. En iyi süre 3.01. Telemetri' de problem olmuş start finish harita üzerinde biraz kaymış ama süre doğru. B seansında olupta kendini izlemek isteyenler buyursun.
Tufan has no limits.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)