BBS RC'lerimi düşünürseniz verebilirim![]()
2 janta poloya gitmez.Üstündeki jantları çıkardıktan sonra öyle bi jant takmak lazım ki GTI jantını çıkardığına pişman etmesin golf R, BBS CH tarzında jantlara gözler doydu değişik bulunmayan jant takarsan daha iyi olur Dizel bölümündeki polo konusunda ankaradan RUH plakalı polonun jantları tarzında aracı göstericek jantlar tercih et bence
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
Bence hiç gerek yok üstündeki jantlar gerçekten başarılı tarz olarak. Ağırlık 12.5 kg ise performans için yapacaksan OK ama sadece görüntü için harcama üstündeki orjinallari.
IN BOOST WE TRUST
18miş, ebatı değiştirmek istemiyorum. Jant güzel o ayrı..
Replica düşünmüyorum, biraz hafif olsun istiyorum. Yoksa çok yakışmış ama amaca uygun değil..
2004'ten beri bu janta ısınamadım. Hele ki gti olmayan modellere bu jantı takanlar sayesinde gti'lardan sayıca daha fazlalar. O yüzden içime sinmiyor, severek kullanamıyorum. Bir de olmuşken hafif olsun istiyorum işte..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Vag grubuna pek yakıştırmam japon jantını ama senin kriterlerine uyuyor. Hafif, boyutu uygun (orj olduğunu sanıyorum). Belki beğenirsin
ENKEİ orjinal japon jantı 5x100 17'' 2 Aylık - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 57790407
alıntıya HAYIR...
GTI jantını bende pek sevmiyorum ama beyaz lenso lar ile arabaya yazık edersin. füme bir CK süper olur bence
Lensolar pek güzel değil tabi bu zevk işi kişiye göre değişir , BBS , König , O.Z. , Advan gibi jantlar daha uygun olacaktır fikrindeyim...
Dışı metalik içi siyah gibi jant da takmayın hiç yakışmıyor zamanında denedim gördüm , 6. takım jantımı taktığım için , mümkünse tek renk olsun![]()
Bunlar benim fikrim tabi , zevk işi olduğu için herkesin kendi yorumu vardır![]()
königlere bi bak bence. güzel modelleri var.
Hafif istemesem takarım 18" BBS'i. Başka hiç bir jantta da aklım kalmaz ama işte durum farklı..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Bbs ck !!!
Selam arkadaslar,
Ben de megane 3 coupe beyaz renk aracima lenso pdo8 ya da 02 mat siyah jant dusunuyordum.
Konuya cevap yazan hemen herkes olumsuz gorus yazmis modelden ve renkten oturu sanirim. Peki dayaniklilik?
Kotu bir marka midir Lenso? yamulma catlama kolay mi yapar, dandik cin replikalari gibi midir? Gercekten hic bilmedigimden ve markayi tanimadigimdan soruyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)